LaRedoute.fr - 193 - Всичко за поръчката!

• 48 356
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Гръцкия Ла Редут го забравете- първо не доставят до тук, второ малко артикули на високи цени, трето- пускат кодовете за подаръци за срок от 1 или 2 дни и то при поръчки над 50 евро или ако купиш някакво плетиво за 29,90 евро например. Вчера ги четох тези неща във ФБ, влязох в тяхната страница от любопитство. Във форумите гъркините се оплакват и от забавяне на поръчките, сигурно чакат нещо да се достави от Франция и после и на тях, виждам че и pavlo_deni е писала за високата доставка.
Аз за себе си реших- преориентирам се към английските сайтове, така или иначе си имам фаворити за обувки, за детски дрехи и т.н. Близо 3 години пазарувам от Ла Редут, доволна бях, но при тези нови условия няма да се замисля да ги сменя. Правя сравнение с първите ми поръчки, когато не ползвах кодове за БД, сметката ми излизаше около 20 лв за разходи на поръчка- 12 лв за доставка, 4 лв за митница, 2-3 лв за да стигна до там, понякога и 1 лв за паркинг. Въпреки това се чувствах доволна от изгодното пазаруване. Но поръчките ми тогава бяха от порядъка на 30-40-50 евро. Сега смятам по следния начин- същата такса 20 лв ще се получава при поръчка дори със сума 20 евро- 12 лв. доставка, 8 лв такса обработка. При поръчка от 30 евро тези разходи скачат на 24 лв., при по-голяма сума не искам и да смятам. Не виждам нищо изгодно, не си заслужава, дори и да правят най-хубавите подаръци  Stop
Em4eto, ще споделиш ли?   bouquet за фаворитите де...

# 661
  • София
Обувки и стоки за дома - Амазон, спортни- Спортсдирект, бельо- Маркс и Спенсър, детско- Теско, Асда, Маркс и Спенсър, Мадъркеър, дамско- Теско, Буху, Асос, играчки- Май Тойс и Асда, мъжко- Амазон, Спортсдирект.
Всичко останало- ибей  Laughing

# 662
a, Tecko доставят ли до БГ или чрез посредник?   Hug  Извини ме че те разпитвам, но най ми е дерт за малчугана, защото за нас понакупих това онова от Ла Редут, но малкия расте, това му е работата  hahaha

# 663
В подфорума има теми за пазаруване от Англия и отделно от разни магазини  Peace

# 664
И аз да се оплача, на 70 еврова поръчка + доставка, 18 евро такса, добре че не съм пуснала снощи поръчката, че много нямаше да се усетя. Не знам какъв им е бил процента продажби у нас, но съм почти убедена, че ще намалее главоломно.

# 665
момичета,забравете просто за гръцкия ларедут,тук са големи измамници!какви кодове,пълни глупости,почти нищо,нищожество са,подигравка!!!!!не правят изобщо такива намаления,както французите,чакам по 2 седмици,ужасно,няма разнообразие от дрехи изобщо.За гърците даже цените са високи,малко хора поръ4ват
код-6899/безпл.доставка ,подарък 4асовник,над 50 евро трябва а е поръ4ката,просто ужасни условия/
ето,погледнете само цените на роклите,и са мн малко даже  http://www.laredoute.gr/collection-%ce%93%ce%a5%ce%9d%ce%91%ce%9 … 45&toplevel=2

# 666
  • Бургас
От месец не съм ви чела и сега се почувствах така сякаш някой е умрял.

Дано ЛР разберат каква грешка правят и върнат поне старите условия.

Благодаря на всички които пишат в тази тема и благодарение на всички вас дори не се е налагало да питам за нещо, което не ми е ясно.

# 667
Днес ни го написаха черно на бяло, че не е бъг, а това са новите условия.

Хипотетично, ако по време на следващо намаление пуснат за нас някой код - решат че са ни изгубили и измислят стратегия за ново приобщаване - какво би могло да стане?
Досега кодовете махаха 5.95. Следователно най-много, ако те се пречупят да ни махнат 5.95
Тогава остават 20% процента за нас, които излизат на втора стъпка и никога не са се махали до сега.
Според мен затова са ги въвели тези 20% на втора стъпка, защото от тях не можем да избягаме.

Ако има едноеврови неща и код за махане на 5.95 и си напълня кошницата за 29 евро например, по условие на кода например и ми начисли още 6 евро става 35 евро за примерно 20 евтини дрешки.
Мислите ли че тогава ще се вържем отново на ЛР?
Ето такива мисли сега ме спохождат.

# 668
Ще разберем рано или късно. мисля само да ги наблюдавам  Peace
Но не мисля, че държат на бг клиенти, иначе нямаше да ни извъртят такъв к.......и номер. Rolling Eyes

# 669
  • София
   А според мен държат или не държат не е от значение нито за тях, нито за нас. Важното в цялата работа е, че би трябвало да има европейски правила и те да важат за всички, независимо кой какъв е и дали му харесва. Защо тогава има европейски съюз и закони, които важат за членовете му?!

# 670
Ако си на място ще видиш колко са презрителни към нас.
Най-дразнещо е, че обичат румънците, защото се разбират прекрасно.
Румънският е с много общи корени и румънците учат лесно френски.
Нас ни презират. Това съм го видяла. Ясно е, че в момента не им пука за нас и си мислят техните стратегии за печалби.

# 671
Чекнах отметка да не ми пращат нищо на акаунтите вече... Crossing Arms   Аааайдеее...махнете се от техните списъци да видим дали няма да им "домъчнее"...Не им ща офертите, не им ща нищо...да си гледат работата с тези такси. Тези опаковки какво, двойни ли ще дойдат, че ги увеличават двойно? Егати тъпаците...после кой бил със номерата?
И аз да благодаря на всички- пристрастени по душа  Laughing  като мен.

# 672
Момичета, от къде мога да видя останалите страни в които доставя редута, че исках да взема нещо на детето и ме е яд и се сетих един вариант   bouquet

# 673
Не мисля че не държат нас, напротив Naughty Ако не държаха щяха тотално да ни резнат и въобще да не можем да пускаме поръчки и да доставят до БГ. Просто според мен, както вече казах това им е начин да си избият разходите по дебитните ноти, доствката на поръчки за малки суми и т.н. До кога ще е - не се знае, може завинаги, дай боже да се оправят някога нещата...
Между другото до сега не се бях заглеждала, но заради постовете на много от вас че има изгодни други сайтове, повечето английски - еми да ви кажа не ми се струват толкова изгодни...Може и аз тези които гледах да са такива, но цените нямат нищо общо с Ларедутските.. И като си сметнеш с доставката едни обувки излизат горе долу колкото ако си ги купиш от МОЛ-а Laughing Със сигурност много ще ми липсват офертите и ниските цени на качествени стоки от Ла Редут Crossing Arms

П.П. Какво я търсите Евето, предполагам колко и е писнало и на нея от всичко и колко е "очарована" и и се говори за развоя на събитията..

# 674
  • близо до морето
Много ме е яд че не си поръчах сандалите предната седмица.  Cry Или чаках код, после пък картата бях изпразнила, а сега вече няма какво да чакам.  ooooh! От 3 години основно от ларедут пазарувах, сега вече незнам ...... . Гадняри мръсни!  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт