Започват вече рождените дни на АПРИЛчетата ни добри - 13

• 31 795
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
аз съм За идеята,но при нас като мина рожденият ден  ,мога да изпратя нещи4ко на някое рожденни4е  Hug
аз си оставих данните на Вивиана,но не върви  сякаш след 2 мес да полу4им карти4ка 4естит 1-ви роден ден  Laughing не знам ,както прецените!  Peace

# 151
  • Бургас
Гале, Честит Рожден Ден! Бъди здрава, щастлива и много обичана!

Честит Рожден Ден и на Наско! Желая му много здраве и да порасне голяяяям, голям мъж!

# 152
  • София
Ха, здрасти и от мен.  Laughing

Гале, честит рожден ден и тук!  bouquet

Честит първи рожден ден на Наско на Елчето! Да е здрав, щастлив и обичан!  bouquet

Мрънльо реши да поспи и да остави майка си на спокойствие за известно време... Party
Сега навън "ходи" и мрънка, че не му давам да пипа боклуците, много трудна разходка беше с малкото рогато овне. ooooh!

Чудесна е идеята за подаръчетата  и картичките, много вълнуващо става като наближават рожденните дни... Wink

Аз моя пикльо няма още да го мъча с гърнето, ще изчакам поне до лятото, ако не ме изненада по-рано той... Дано уцеля гърне да му е удобно на малкия мъж, че с каката хич не съм се замисляла.

От 3 дена, понеже е зверски ревлив и мрънкащ, следствие на новорастящ кътник, /вече броя не мога да им хвана на тия негови зъби:crazy:/ гледаме Телетъбиси и Бейби Айнщайн-о, то е чудо, можел да седи кротко поне за 5 минути и да не мрънка. Препоръчвам на мамите с по-буйни дечковци да пробват....Рахат си е. Party

Изчезвам, че огладнях. Хубав ден на всички. Sunglasses

# 153
  • София
Хайде И тук да се отчета.  Mr. Green

Гале, да си здрава, усмихната и късметлийка. Весел празник !

Елче, да ти е живи и здрав Наско - малкия-голям мъж ! Да расте усмихнат и обгрижван от каките, да е гордост и радост на мама и тати!

Ние дне бидохме привикани на консултация.  Embarassed За почти 2 м е качила само 250 гр и вече е е 9.250 кг. и 77 см висока. Дано и занапред така се развива, че борбата с килата е безмилостно жестока  Mr. Green Mr. Green ooooh! ooooh! Blush Blush.
Педиатърката каза, че може след годинката да давам мултивитамини по желание (с което ме изненада, щото на каките не сме давали до 2.5 - 3 г.) и да сменя деавита с Ескимо кидс. Като изяде едно опаковка от него да сипрам вече с вит. Д. Иначе нищо интересно друго, освен изследванията за кръв и урина, ама по-нанатък ще ги правя.
Отиваме на концерт на каките тутта ла фамилия, че вече тръпнат в очакване милите.  Grinning

# 154
... гледаме Телетъбиси и Бейби Айнщайн-о, то е чудо, можел да седи кротко поне за 5 минути и да не мрънка. Препоръчвам на мамите с по-буйни дечковци да пробват....Рахат си е. Party
Хмм, при нас не действат! Пробвам я още откакто беше на 9м. периодично, но повече от 5-7 мин не седи, при това в мен, т.е. все ми е тая като пак не мога да мръдна. Но...опитите продължават!  Wink Тя се заглежда по сутрешните филмчета по Дисни за Мики Маус и едно мече Осо.
И познайте какво...Теа пак е със сополииии! Цял ден мисля какъв точно начин да избера за ритуално самоубийство! Цяла седмица беше здрава... Close
anni2002, вашата картичка ще е пролетна + подаръчето и готово! Hug Как ще си остане Ивето без дар?! Heart Eyes
Галета, да ви е честит имения ден! Бъдете здрави и само с хубаво да ви споменават!

# 155
Искам да ви помоля за мнение - знаете ли друго място, освен Велинград, където има спа с минерална вода и по-топъл басейн, където и Габчи да я метнеме да плува? Че във Велинград сме ходили вече десет пъти и искаме да смениме и ни дойде идея да заминеме някъде за уикенда, в това хубаво време, а не знаеме накъде да хванеме.
Мерси предварително   bouquet

# 156
Здравейте момичета,
не съм писала от мнооого отдавна, дано не сте ме забравили, но четейки последните страници става ясно защо. Провокирана от нещата които се изписаха реших да изкажа и моето мнение, за кеото моля предварително за извинение. А на тези на които не им се четат 'чаршафи' могат просто да прескочат поста ми щото този ще е такав.
Не става въпрос за ваксините кой е прав и кой е крив. Иде реч за факта че тук мненията на определени личности се зачитат, независимо какви са, а на други се опровергават без значение дали гледната точка е логически по правилна или не. Забелязвам че мнения имат право да изказват само опраделени майчета в тази тема, другите или биват препращани към други теми, или не се обръща внимание на темите които ги интерисуват, или биват 'изрязвани' на две на три. Имам чувството че се е оформила някаква групичка която обсъжда помежду си проблемите и приемат една на друга мненията си, а останалите ... нямат гластност. Форумите разбира се са за всички и всеки който иска може да пише и да изразява мнение. Много от теммите които сме засягали до сега ги е имало и като отделни теми в други подфоруми, но на никой не му е било казвано че не му е мястото тук и да се прехвърли  еди къде си, но явно и това става когато се чуе мнение на някой който не играе по свирката на останалите. Ами така е мили дами, всеки си има собственно мнение и отстоява на гледната си точка... или какво трябва да бъдем като стадо овце... на каде тръгне едната на там и всички... черните овце биват изолирани? С каква цел? Някоя от стадото да блесне в цялата си светлина?
Мислех си че сме се събрали тук за да обсъждаме всички проблеми засягащи израстването отглеждането и развитието на децата ни, но не ми се струва така. Интересно защо много рядко и накратко се говори например за играчки полезни за развивитието на моториката на малките или такива за развитието на цветовото усещане, или за развитие на фантазията...
Не казвам че такива теми сме нямали, но те бледнеят пред тези кой на коя гъзарска марка е купил играчките или количките, проходилките, гимнастиките, обувките, храната ... и каквото още се досетите. По скоро ми прилича на надхвърляне над самите себе си. Разбира се не говоря за всички, но при определени майчета е така. И когато се появи някой който не им играе по свирката, бива освиркан о отсвирен. Интересно защо???
Тезите и хипотезите биват доказвани и отричани. Това е факт! В зависимост от заинтерисуваните страни. Не винаги подхвърлянето на линкове доказва правотата на дадена теза, това си е въпрос на време и търсене на доказателства в нета. Ако аз искам да докажа противното, достатъчно е да питам чичко Гугъл и да се поразровя малко повечко. Тогава всеки може да се прави на много компетентен и да казва... кликни и тук.. и тук... и тук навсякъде ме кликай... (Алесиа, поздрави на кума ви, фенка съм му и се сетих се за него)
Грамотността!!! Мили дами, за грамотността на даден индивид не може да се съди по фонетичните или морфологични грешки допускани при писане във форуми или при чат. Често такива грешки са от бързина и недоглеждане.  За грамотността се гледа и начина на живот на даден човек, постиженията в личния, семейния и работния процес. А ако не сте съгласни с това дайте ми пример моля за неграмотен адвокат или неграмотно написан докторат.... Много глупаво ми се струва да се нарича някой че е неграмотен при положение че дори не го познаваме лично, а още по малко се знае на какво йерархическо, интелектуално и обаразователно ниво е, съдейки само по начина му на чат. Хората сме различни и съответно начина ни на общуване и изказване е различен, някой се изказват по остро, други по меко... но никой не бива да бъде линчуван за това как се е изказал, защо го е направил и къде!
За ваксините, както писаха и други... аз решавам за моето... всеки да решава за неговото си дете, но да не се опитва да ме убеждава кое е по полезно и кое не е. Светът напредва! Както технологиите така и медицината претърпяват развитие. С всеки изминал ден се цели все по голямо обезвреждане на лекарствата, та нали затова измислиха и хомеопатията. Други неща като храната, водата... стават все по вредни и неестественни... но такъв е живота. За добро или лошо човечеството се развива, та нали точно това ни прави различни от маймуните! Който иска да приека тези промени нека ги приема, кой не иска да не ги приема, но да се обиждаме помежду си с цел да се изтъкнем .... не си струва.
Написаното по горе е мое лично мнение с което нямам за цел да засегна когото и да било! Засегналите се в частност лица моля да ме извинят, но форума си е свободен!
Няма повече да говоря по този въпрос, с това приключвам темата.

# 157
Честит рожден ден на малкият голям мъж Наско! Да расте силен и палав... и разумен Simple Smile  bdbaloni

Честит рожден ден и на Галето!

marini пробвай инхалации с лук. Миризливо е, но има невероятен ефект - гарантирам. Хремата на Сузи мина и отмина благодарение на това (е, и половин банка физиологичен разтвор).

Днес оглушах от бебешки плач и мрънкоч - Сузи е невероятно крива. Дори мъничък повод да и дам - не пропуска да го отбележи с доволно количество сълзици... Точно преди да тръгнем за детската кухня счупих едно бурканче. Ядосах си се и измърморих нещо на висок глас - като му ревна дребосъка, не спря докато не я взех. А чистих и с прахослукачка... съвсем се съсипа.
Иначе денят беше чуден. Изкарахме час и половина навън за следобедния й сън та събрахме слънчице.

ПП: оу. Биби беше питала относно избирателното поставяне на ваксини. Подписах се, че отказвам детето ми да се ваксинира и със сигурност ще понасям последствията...
Има възможност детето да бъде освободено от ваксини, но това трябва да стане след коснултация с имунолог и много основателни здравословни причини... каквито слава богу ние нямаме.
попаднах на една интересна статия, ще я споделя с вас: http://fema-bg.com/index.php?p=3&m=2193&add_comm=1&lang=1

Моля противниците на темата да се въздържат от коментар!

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 18:09 от Nuriii

# 158
Гале, честит рожден ден! Бъди щастлива обичана и се радвай на дългогодишен и щастлив семеен живот! newsm59

Честита първа годинка и на Наско! Желаем му да радва мама и тати и да прави много много пакости как си му е реда! newsm38

Мечопух, тортата е страхотна... и ако споделиш как си я направила ще съм ти мнооого благодарна Hug

Еличка мама, дано не е нещо сериозно Praynig

пеперуда, добре дошла сред нас! Май никой не забеляза че имаме ново попълнение... newsm78

марини благодаря за темичката и на диди за колажа... страхотни са  bouquet.

Бианка вече си има първото зъбче от една седмица. Най накрая... мислех си че ще си остане беззъба маймунката Mr. Green.

Вили ник, за алергията на Биби я мазах с дерматоп отначало. После доки ни даде рецепта за някакъв крем който ни забъркаха в аптеката, ако искаш мога да потърся какви му бяха съставките. Също сме и на диета. Забранени са всички кисели плодове (кайсии, праскови, сливи, домати...). Имаме специален режим на къпане, веднъж, два пъти седмично без каквато и да било козметика, само с олио за вана, което пак ни го предписа доки. Ако те интерисува да ти кажа по подробно, пиши ми.

Аз изчезвам, много време се задържах пред компютара Mr. Green.
Лека вечер! Hug

# 159
Честит рожден първи рожден ден на малкия Наско  ura  ura  ura  ura  ura

Честит рожден ден и на Галето   bouquet

marini дано бързо се оправите и да не е нещо сериозно

milli_vanilli спа хотели има в Банско , освен във Велинград, а топла минерална вода във Хисар, само дето немога да ти препоръчам хотел, може би като се разровиш може да откриеш нещо , което да ти хареса Simple Smile

mama.radi права си , че необсъждаме теми свързани с развитието на малчовците ни, което си е доста важно Simple Smile

# 160
Marini  Hug и дано спира тази хрема гадна!
Bibi,хайде ще разказваш за концерта на каките после  Hug
И при нас много деистват детски песни4ки,бейби тв-телетъбитата много ги харесва  Mr. Green а като знам как го мразех преди това детско:))))))а сега го пускам на моята принцеска:)))
бягам сега,целувки Heart Eyes

# 161
  • София
Концертът ми напълни душата, ревах с с глас - хем от кеф, хем че след броени месеци напускат градината.  Embarassed А Леа ги утрепа с танци.  Grinning Утре ще кача малко снимки във ФБ.
Мама.Ради - съгласна на 100 %. Винаги съм твърдяла, че истината се ражда в спора.
Тук всеки и има фаворити (както и в живота) неизбежно е, но и всеки има право да пише гледната си точка по всеки въпрос, касаещ децата ни, а и не само.
Милли Ванилли - Вършец (спа хотел Ата), Сандански (Парк хотел Пирин (ако не ви бърка цената това го препоръчвам горещо),Интерхотела), Огняново ( Петрелийски, Делта), Кюстендил
Марини , аман ! Сигурно ще се изкажа неподготвена, ама нали сте я изследвали (секрета) за бактерии ?
п.с. за самоубийството - нещо по-нецапащо, че да не травмираш децата - хапчета, ритуално обесване/удушаване с копринени чорапи  Hug Hug Hug ....съчувствам ти.
Нурий, мерси за отговора. Аз за съжаление не съм готова за последствията т.е. детето да си вечно мое или поне ,докато не тръгне на училище.  Confused
Днес купих подаръка за нашето мартенчо-априлче и тези дни ще го пусна. Може да е малко раншко, ама по-добре отколкото късно.  Hug
Хубава вечер и се заредете с положителни емоции - пролет иде !
.

# 162
Marini, съчувствам ви за хремата! И нас пак ни подгонва и имам чувство, че е почти постоянно положение. И то задна Sad Гадост! Дано скоро им минава на дребните!
Мама Ради, напълно съм съгласна с това, което си писала - форумът е форум, за да се изказваме, четем/ не четем, обсъждаме и тук има място за ВСИЧКИ!
Честито на празнуващите днес  Hug  bouquet Hug
Мили Ванили, препоръчвам Веника палас в Чифлика. Бяхме там преди 2 седмици и изкарахме супер. Стига да обичате топло, защото хотелът се отоплява с минерална вода и е доста горещо. Иначе има вътрешен, външен басейн и съм сложила снимки във фейсбук (незнам с новият изглед на снимките как да взема адреса им  ooooh!)

# 163
  • последна надежда
Честит рожден ден на Наско! Нека да е жив и здрав и много усмихнат!

Честит рожден ден, Гале! Само приятни емоци и сбъднати желания!

Марк цяла сутрин повтаря "тата", но го казва на дядо си. Много е забавен.

Марк обича детски песнички, телевизия не гледа. То няма и на какво да гледа  Laughing

Аз днес съм важна -важна, баща ми гледа малчо няколко часа и успях да издомакинствам, даже и да разпусна  Flutter.

мама Ради   bowuu

Правите ли гимнастика на бебоците? Марк си има любими упражнения и ги правим често, а той се залива от смях.

# 164
Мама Ради, съгласна съм с теб... за съжаление преди време другата ми отчетна така се разпадна Sad Тогава група привърженички на АМ започнаха да ни обясняват на нас кърмачките разни вреле некипели, почнаха лични обиди и дотам с отчетната, поне дотам бяхме ние, отделихме се в друга тема в общия отчетен и така...
Преди време аз спрях да пиша в темата точно защото нямаше какво да кажа и напиша и мненията ми висяха във въздуха (не че сега не е пак така на моменти), нормално е при условие, че не съм била с вас през цялото време да е така де, нооо...

Както и да е не бива човек напълно да отрича и анатемосва чуждото мнение. В повечето случаи истина наистина е някъде по средата  Peace

Хайде и аз замлъквам по темата и се покривам Simple Smile

Мили-Ванили не можах да видя дали Девин е в списъка Simple Smile Там също басейните са с минерална вода... Хисаря....  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт