Започват вече рождените дни на АПРИЛчетата ни добри - 13

• 31 796
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Честит Рожден ден и тук на сладките принцеси на Миленка!!!
Честит рожден ден на Ники на Соня! Да ти е жив и здрав, много щастлив и усмихнат  Hug

За срещата и аз съм за Борисовата, но 10 ч. ни е малко раничко, ще видя дали ще има кой да ни заведе каката на училище, че и кухнята трябва да си взимаме след 11,3  newsm78
Али обича да си играе с рингчетата, но основно да ги вади  hahaha и дъвче. На почит са жирафчето на Фишър Прайс/освен да пуска кубчетата, обича, да натиска бутончето за музиката и когато и редя кулички от кубчетата да ги бута/ Къщичкака на Чико/с формички за мушкане, още не е съвсем наясно какво трябва да се прави, но я отваря, разглежда и бута формичките, докато ги вкара някъде  Joy/ Една йоника, на която свири основно с крака, и занимателната табла, която има много бутончета с музички и други веселби. От чуждите вещи много си пада по кожените кучешки кокали, кабелите на лаптопа и  телефона.
И ние сме се замислили за триколка, който е купил пуснете линкче  Hug
Явно всички дребчовци се забавляват нощно време  ooooh! Ние махнахме решетката на Али, от страната на нашето легло, за да мога по лесно да я взимам. Голям рев пада, зъби ли са що ли  Tired
Ето и сега се обажда, лека Ви нощ  Peace

# 286
  • София
Честита 1-ва годинка на Ники на мама Соня!
Да расте будно и засмяно дете, за гордост на мама и тати!

Ех, колко е готино така - всеки ден по няколко рожденика! Празници безкрай ни чакат  Simple Smile Кога си честитяхме раждането, кога се изтъркули годинката  newsm78 

Спокойна нощ на всички малки съкровища и на техните мами!  Hug И хайде дружина - никакви болни вече! Купоните започнаха   newsm44

П.С. И мен ме бройте за Борисовата, но ще се присъединя по-късно (дано не си тръгнете дотогава де). Моя юнак също спи до 10 като Али и после да хапне...

# 287
Привет,минавам пак набързо,че яко луднах и никак време нямам,за поздравите и пожеланията-на всички голямо БЛАГОДАРЯ.
Честито на НИКИ поредния рожденник-да расте здрав,добричък,умихнат и безгрижен.

# 288
За срещата в Борисовата можем да се класираме къде 12-13часа. Аз мисля, че повечето бебета спят около 11. Ако е наистина така, дайте малко по-късно да се видим, тамън и да се е постоплило малко повече, че макар да става 18 градуса през деня, сутринта си реже. Не че ви карам да се съобразявате с мен. И в 10 да си остане срещата, аз пак ще дойда, просто по-късно.

# 289
Честит първи рожден ден на Никол на qnikzp и Иво на alice62 !

# 290
 Здравейте и от нас.
Поздрави за всички малки слънчица с минали или предстоящи рождени дни.Да са винаги усмихнати и щастливи..ЕЕЕЕЕеее пораснаха си децата.Joy
Не знам откъде да започна,ама така е като не помня кога писах за последно.
за играчките: Играе основно с тези на батко си,с магнитите от хладилника,капачки от буркани и метални формички и купи,с мишката нa компа и все неща които не са предназначени за това.
за рождения ден: На деня към 10.30 с 4-5 приятелки с бебоци,а в събота с роднините.Ще го съчетаем с прощъпулника.
ААААА как е проходила ли питате???-При баба hahaha докато ние с тати се търтихме по Сандански
(бях ви писала за уикенда с валчери от груповото пазаруване) 1dating
Имаше и коментар:"Ами то си ходи детето ама няма кой да го води......" smile3533 newsm10
 За подаръците идеята е супер,но не се включвам,нямам време.  Laughing

# 291
eeeeeeeeeeeeeeх, пак рожденници. Да са живи и здрави. колко е хубаво като почти всеки ден има празнуващи. пък след още малко и всеки ден...... Честито на всички празнуващи.

ние сме почти целия ден навън, че за съжаление го дават времето да се поразваля и гледаме да наваксаме с витамин Д-то....
малкия много е забавен. закача се особено много с какичките и то русите....ей...мъж си е и това е. пък мама така я болят краката, че днес трябва да си купя някакви удобни обувки или маратонки, че не е работа да бягам след малкия.

лек ден и много целувки от нас

# 292
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ИВО И НИКОЛ! РАСТЕТЕ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ ДЕЦА!
Среща - дори и да се пробвам с някакъв градски транспорт да стигна до Борисовата, 10ч. ни е мноогоо рано - аз взимам кухнята около 11.30, яде и евентуално чак към 13 мога да се класирам някъде. Вероятно ще сте си тръгнали дотогава, така че тази среща ще я пропусна и ще следя за следващата!
Тулумбето ми е отслабнало..."само" 10.500кг е, хихи! Свалила е 300гр. от толкова болести, но е пораснала с два см и вече е 77. Покрай тези болести изравни данните с батко си на годинка, а го водеше с много гърди напред...
Хайде, всички вън...Ще има ли някой в Южния днес следобяд?

# 293
  • София
Хай банда,
честито на днешните рожденици - Никол и Иво  Hug Hug ! Живи и здрави да са !
по повод срещата - и за нас е раншко в 10 часа. Може би около 11-11.30 (май само Джулата е ранобудна, а ?  Mr. Green)
Видях дъската с магнити - мерси, ама аз тази я зная мислех, че е нещо бебешко.  Grinning
Леа вече е почти добре, ама Плами още се мъчи - боли я , ухо, гърло, нос - е.аси странната работа как може всичко да те боли, а да ти няма нищо според д-рите. И аз я гледам - не е червено гърлото, ама много се оплаква.  Rolling Eyes От днес има и нова екстра - разстройство.  Sick Ако и утре не се подобри, ще я влача при педиатърката, че май само на нея вяра имам. Тя ме предупреди, че след Т ще има и диария, защото сега върлувал някакъв пролетен вирус. Може и от лекарствата да се е разхлабила - тя толкоз нурофен и панадол през живота си сумарно не пила.  ooooh!
Днес си пропуснах фитнеса Confused (ей станала съм голям егоист), ама за сметка на това вчера си сложих ши лак (да видим наистина ли държи по 3 седмици  Flutter).
В търсене съм на квартална сладкарница, да почерпя дружбенските майки-разбойнички за порасналана Леа и одъртялата й майка, ама само по женски. Никакви деца и мъже.  Whistling(
Хубав ден от нас, бедстващите  Grinning.

# 294
 Здравейте,Мами  HugИ аз минавам набързо! Laughing
4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВО  и на НИКОЛ !!!!!!!!!
много щастие и безгрижно детство им пожелаваме  Hug Hug Hug

Ние излизаме навън сега,и на плей група ще ходим,после ще пуснем подаръ4ето за нашето април4е HugЛек ден на вси4ки! Hug

# 295
  • София
Честити ни рожденници Никол  на qnikzp и Иво на alice62! Да растат здрави и щастливи!

Напоследък Али ми се буди към 6 ч. и после не иска да заспи ooooh! Поспива към 10-11ч.
Като гледам доста бебчовци и мами могат да дойдат към 13 ч. и на мен ми е удобно тогава. Тъкмо Али да се наспи, да вземем кухнята и да оставим кака на училище. Ако става за 13 ч. със сигурност ще сме в Борисовата  Mr. Green
bibi не Ви е лесно, дано скоро са добре цялата тумба  Hug

# 296
биби,много лошо с тези вируси. моя близка го изкараха с мъжа си и бебчо. тя дори стигна до вливания в болницата, пък малкия не искаше да яде, а си търсеше кърмата, пък тя няма от обезводняване. голям ужас беше....

бързо да оздравяват всички и да тичкат навън на топличко докато е хубаво времето

# 297
Ехеее започнаха рождените дни вече  ura  ura Tada
Като погледнах първа страничка - че то вече всеки ден ще си имаме рожденици!
Честити рождени дни на Никол  на qnikzp и Иво на alice62! Честито малко на патерици и на Николай на Соня! Да растат здрави и безгрижни!!

За среща в Борисовата - и ние можем от обед да се класираме - Карина спи от към 10 до 11 плюс-минус час. После излизаме за кухнята и на разходка. Да речем, че кухнята може и навън да си я яде, макар че все още й пасирам.

Биби, да оздравявате, че рождения ден е съвсем близо Naughty Мани-мани с тези вируси ние се мъчихме 2 месеца всички домашни, та почти се побърках от началото на годината...

# 298
Пропуснала съм рожденичета - Честита да им е годинката на трите малки патета на Милена. И на Николай на Соня!
А днес честит рожден ден на Никол на Яни и на Иво на Алисия! Да сте здрави и прекрасни и растете умни и игриви! baloni bdbaloni baloni

Ние днес с дребосъчка се търкаляхме из леглото до 11 часа. На мен толкова ми се спеше, че с радост си я гушнах като се присламчи при мен от солидарност и тя да подремне. Инак ми буташе разни играчки в лицето, бърка в носа, очите - голяма забава й беше въпреки, че бях със затворени очи.
Сутрин тя ми е като часовниче - стане ли 6:30-7 се буди пълна с енергия и готова за живот. Днес в 7ч бяхме вече цялото семейство на крак и баща й изтъкна, колко било хубаво да се става рано Grinning ахаха... А си поспива без проблеми до 7:30 въпреки нашите приказки със Сузи докато тя е на гърнето си.

.За срещата - и аз бих дошла ако е от 13 часа.

# 299
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛ И ИВО!!!

Общи условия

Активация на акаунт