Честит рожден ден на Ники на Соня! Да ти е жив и здрав, много щастлив и усмихнат

За срещата и аз съм за Борисовата, но 10 ч. ни е малко раничко, ще видя дали ще има кой да ни заведе каката на училище, че и кухнята трябва да си взимаме след 11,3

Али обича да си играе с рингчетата, но основно да ги вади
и дъвче. На почит са жирафчето на Фишър Прайс/освен да пуска кубчетата, обича, да натиска бутончето за музиката и когато и редя кулички от кубчетата да ги бута/ Къщичкака на Чико/с формички за мушкане, още не е съвсем наясно какво трябва да се прави, но я отваря, разглежда и бута формичките, докато ги вкара някъде
/ Една йоника, на която свири основно с крака, и занимателната табла, която има много бутончета с музички и други веселби. От чуждите вещи много си пада по кожените кучешки кокали, кабелите на лаптопа и телефона.И ние сме се замислили за триколка, който е купил пуснете линкче

Явно всички дребчовци се забавляват нощно време
Ние махнахме решетката на Али, от страната на нашето легло, за да мога по лесно да я взимам. Голям рев пада, зъби ли са що ли
Ето и сега се обажда, лека Ви нощ
Кога си честитяхме раждането, кога се изтъркули годинката 

Ако и утре не се подобри, ще я влача при педиатърката, че май само на нея вяра имам. Тя ме предупреди, че след Т ще има и диария, защото сега върлувал някакъв пролетен вирус. Може и от лекарствата да се е разхлабила - тя толкоз нурофен и панадол през живота си сумарно не пила.
).
(

Мани-мани с тези вируси ние се мъчихме 2 месеца всички домашни, та почти се побърках от началото на годината...