anni2002,
не знам на кой се е метнал такъв дивчо нашия син! Да е здрав само, че пък днес е полегнал цял ден и ми е толкова неестествено!
не знам на кой се е метнал такъв дивчо нашия син! Да е здрав само, че пък днес е полегнал цял ден и ми е толкова неестествено!

Аз да ви кажа вече се предадох и му давам от всичко да опита
Манджи,кИфтета,хляб,сладкиши....от всичко е опитвал по две ,три микродози
Онзи ден даже докопа шоколада ми и омаза всичко ,трябва да се крия вече като ям забранени храни 

Не искам нищо специално ,никакви фигурки и подобни гъзарии
Много скъпо ,ей,а като чуят ,че е за детски рожден ден и съвсем се оливат 
Защото много малка ми се видя
Стигна ли за всички?Аз не знам за десет майки дали да поръчам торта от 12 парчета или по-голяма 

) Той имаше повече мерак свещичката да хване. За малко да се изгори.
. Марк на 11м беше 9кг и доктора каа, че е дундьо. Но той е нисък, малко над 70см.
Ники се подобрява според лекарката, но все още го чувам да хрипти. 
С 300 зора едва харесах 2-3 неща, колкото да не съм капо.
Май Хиполенда ми харесваше повече. 

Все едно му ги подарява, а не си ги е изработил да му се не види
А ако му дадат аванс от новата работа може и да се посъберем с други дечица
Много ми е кофти, че така за първия му РД, но не грандиозното парти ще направи деня му специален, нали? 
Да са живи, здрави и много, много весели и усмихнати дечица 
Иначе като цяло не съм се запретеснила, а по скоро търся сродна душа, която да сподели опит 

Дано нямате повече такива случки и Коки расте здраво и силно дете.
Поне няма темп и не реве от болка вече, но пък още са му розови-възпалени :/

Мислих ви, да знаеш
Ние сме по-добре, естествено имаше АБ, но детето беше много зле. Толкова, че изобщо не съм се замисляла дали да дам. Чакам ви лятото да знаеш 

. На братовчед ми също бяха поставили такава диагноза, но в последствие го израстна и сега играе футбол.Вчера цял ден писах един пост, който незнайно как ми изчезваше, като заспи малкия пак ще се включа. Ааа за зъбите исках да питам нещо, има ли някой с малки зъбета? На Янито долните са му едни дребни, сигурно на половина от това, което трябва да е като големина.

) .Да са живи, здрави, късметлии и винаги усмихнати !