А на покривка ли се храните?

• 50 855
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 660
Приятелят ми по същия начин яде всичко - с вилица и нож, включително и риба, пиле и подобни храни с кокали/кости. Убий го, но не можеш да го накараш да пипа храната с ръка...
Аз ям рибата обикновено с нож и пръст (понякога два) Joy
Странно ми е, когато ми сервират риба някъде без наличието на водата с лимон.

# 661
  • на брега на морето
(както и в 99%от темите във форума,където прозира класата на даден потребител като перла посред насрана поляна)

Извинявай, ама истинският бисер няма как да се озове на такава поляна.

# 662

Това е вилица за риба. Аз нямам такива в къщи,риба ядем с нормална вилица.  А това е рибният нож.
Хубаво е децата да знаят за какво служат и как изглеждат,ако им се наложи в някой ресторант да ползват такива прибори. По мое лично мнение в къщи не е нужно да имам прибори за риба,стандартните вършат същата работа.

Досега не съм виждала да поднасят и вода и лимон към рибата. Предполага се,че гостите на заведението ядат с прибори все пак. Аз не бих яла риба с пръсти-гадно ми е. Единствено KFC ям с пръсти.

# 663
Отилия, хайде покажи и щипката и трошачката за стриди. Че не ми се търси.
Нека поколението знае.

# 664
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Имам един приятел Хуан (Ченкете му е прякора) като излизаме с катера му за риба хапваме в не чак толкова естетична среда, но пък е много хубаво.

Това онзи от "Синьо лято" ли е?  Thinking
Не е за съжаление (актьора почина преди няколко години)но страшно много си приличат. И катерчето му се казва La Dorrada. Grinning

# 665
Приятелят ми по същия начин яде всичко - с вилица и нож, включително и риба, пиле и подобни храни с кокали/кости. Убий го, но не можеш да го накараш да пипа храната с ръка...
...

Аз също, но не съм тръгнала да обяснявам на останалия свят, че е мърляв и невъзпитан, без чувство за етика и естетика.

# 666
Нека поколението знае.

Това някакво заяждане ли е? Ако за теб няма значение аз мисля че е важно. Децата трябва да знаят да се хранят правилно,когато са навън или сред общество. А не да лапат всичко лакомо,или да ядат с ръце. Всеки си има приоритети.

# 667
Ей, много се разпенявихте, пришки ще ви излязат от чаткане по клавиатурите. Пък аз съм имала бол време, като гледам и вие не може да се оплачете от много работа понеделнишки.

Айде малко въздух - накичените маси са ми само съботно-неделно изпълнение ... и за гости. Показах ви една съвсем обикновена делнична маса - ма не я отразихте... не знам що. Сигурно щото нямаше пантифлюшки.... Tired

Ей сега ще ви изровя една по-селска маса.... да има от всичко.... току виж родите още по-забележителни коментари ... в болнични съм, а това тук е неповторим купон...

Eййййй, тази е забележителна, чашите пак не достигат, има и буркан на масата, Боже!, и сиренето не съм си нарязала. Значи и аз съм си ССФ, но съм ви заблудила с ония фльонги.....

# 668
Внимавай, виното ще падне  Joy

# 669
  • Far away from here...
silviti, какво има в чиниите?

# 670
silviti ,
много са красиви масите ти. Но имам един въпрос - така ли остават по време на цялата вечеря? Струва ми се,че не остава много място и не е удобно за хранене?

# 671
Ей, много се разпенявихте, пришки ще ви излязат от чаткане по клавиатурите.

Всъщност какво се опитваш да ни кажеш с тези снимки? Аз лично не схващам посланието. Нито опитите за ирония... Почувства се обект на обсъждане ли, що ли?  Joy Joy Joy

# 672
Рибката се консумира не с пръсти, а със специален нож и двузъба вилица.

И цацата, и елкуана ...?!  newsm78

# 673
Гледам BirdsFlu си е намерила нова "жертва". А, така, покажи какво можеш.... Simple Smile

Ей, много се разпенявихте, пришки ще ви излязат от чаткане по клавиатурите.
Всъщност какво се опитваш да ни кажеш с тези снимки? Аз лично не схващам посланието. Нито опитите за ирония... Почувства се обект на обсъждане ли, що ли?  Joy Joy Joy

# 674
Нека поколението знае.

Това някакво заяждане ли е? Ако за теб няма значение аз мисля че е важно. Децата трябва да знаят да се хранят правилно,когато са навън или сред общество. А не да лапат всичко лакомо,или да ядат с ръце. Всеки си има приоритети.

Не се заяждам Shocked!
Защо ти хрумна?

Не ядем стриди всеки ден например, но е добре да знаем с какво и как.

Mama_Nana, цацата с обикновена вилица. Нейните кости са миниатюрни и ги сдъвкваме без проблем. Идеята на вилицата и ножа за риба е обезкостяването им в процеса на консумация, без да използваме пръсти.

Общи условия

Активация на акаунт