А на покривка ли се храните?

• 52 194
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 285
Ей това е пача! Всякаква мушама е обида за тази пача..., достойна за една 'дизайнерска сервировка"  Simple Smile

# 286
Ей това е пача! Всякаква мушама е обида за тази пача..., достойна за една 'дизайнерска сервировка"  Simple Smile
smile3532

Обожавам дизайнерските сервировки!

# 287
 На бяла покривка,със сребърни прибори,текстилни салфетки и чаши Schott-Zwiesel се храним. На различно сервирана маса не сядаме  Naughty
 Ето снимка от днешната ни вечеря.

# 288
Мен и сега ме мързи всеки път да слагам голяма покривка и винаги се чудя на майка ми от къде й идва всекидневно такова желание за тези неща...

Абе, мушама, мушама, ама ако съм на 70 години, не мога да си мръдна спокойно кокалите и живея с пенсия от 200 лв., хич и няма да мисля за пералня по четри пъти в седмицата, примерно...
Бих спестила от разход за пране на покривки, ако ще и да се разчуе.
Едно е да сложа салфетки от плат, съвсем друго е да се занимавам с пране на покривки...
А и все пак животът е даден да го живееш, а не да ставаш до гроб роб на някакви глупави битовизми...

# 289
Дизайнерската сервировка на Отилия ми харесва  smile3521
Браво Отилия!  smile3501
И ние преди време се хранихме на покривка и аз много се стараех масата да изглежда добре, но откакто имаме дете, което много цапа, се храним на мушамичка и без много украски.
Сега като видях снимката на Отилия и на мен ми се прииска да се постарая малко повече и нашата маса да добие малко по-приличен вид, но това е само моментно желание....до утре и ще съм забравила.  Laughing

# 290
На бяла покривка,със сребърни прибори,текстилни салфетки и чаши Schott-Zwiesel се храним. На различно сервирана маса не сядаме  Naughty

Bravo, Отилия! Браво! Много естетично и респектиращо.

Хубавото на този форум е, че можеш да черпиш безплатно от чуждия опит Simple Smile)

Би ли споделила какво бе менюто, виждам троен прибор.

Малко ме озадачи картичката на масата, каква й е функцията, да не би да е напечатано менюто?

Аууу, извинявай, чак сега видях, че снимката е свалена от www.kulturonline.ch - няма лошо, важно е да има участие Simple Smile))))

# 291
На бяла покривка,със сребърни прибори,текстилни салфетки и чаши Schott-Zwiesel се храним. На различно сервирана маса не сядаме  Naughty

Bravo, Отилия! Браво! Много естетично и респектиращо.

Хубавото на този форум е, че можеш да черпиш безплатно от чуждия опит Simple Smile)

Би ли споделила какво бе менюто, виждам троен прибор.

Малко ме озадачи картичката на масата, каква й е функцията, да не би да е напечатано менюто?

Аууу, извинявай, чак сега видях, че снимката е свалена от www.kulturonline.ch - няма лошо, важно е да има участие Simple Smile))))

E, нека малко и да се опитаме да се помайтапим  Wink  А на картичката предполагам,че е напечатано менюто,да.  Peace

# 292
Абе, да онагледим темата! Дайте да видим мушамите и вестниците с тавата насред.

Аз лично обещавам НАГРАДА от 50 лв. за този, който покаже най-натурално своята домашна трапеза.

Приемам предложения за критреии при оценяването.

tantrumНаградата е реална и ще бъде изплатена по банков път.

# 293
Красота. Салфетки не видях. Да няма някой прислужник да ги попива при необходимост?

Аз ако на мъж ми му сервирам такова нюню в чинията....ще замине сервиза...    smile3513

# 294
Красота. Салфетки не видях. Да няма някой прислужник да ги попива при необходимост?

Аз ако на мъж ми му сервирам такова нюню в чинията....ще замине сервиза...    smile3513

Нова ти пък, как да видиш салфетки като вече са застлани на скута им! Naughty Laughing

# 295
Отилия, свалям ти шапка за смелостта, сега ще те разнясят за ССФ месец-два Mr. Green

П.П. Чашите ти са страхотни  Heart Eyes

# 296
Абе, да онагледим темата! 

... най-натурално своята домашна трапеза.

tantrumНаградата е реална и ще бъде изплатена по банков път.

А браво, браво! Виж как не ми достигна смелост в началото на темата да поставя условие за не сме голословни, ми да доказваме и показваме, да стане цветничко и интересничко!

Дефинирай  по-натурално и "най-натурално", че да не настане бой за 50те лв.

# 297
Отилия, свалям ти шапка за смелостта, сега ще те разнясят за ССФ месец-два Mr. Green

Нищо няма да и се разнася. Това не били нейните, а копирани от някакъв сайт. Просто да се не надява човек, но Отилия решила да се пошегува. Жалко, че никой не разбра.

# 298

У дома на такива картички са изписани имената на хранещите се - да се знае кой къде седи.

# 299
  • Варна

Нищо няма да и се разнася. Това не били нейните, а копирани от някакъв сайт. Просто да се не надява човек, но Отилия решила да се пошегува. Жалко, че никой не разбра.
Аз я разбрах, ама какво да и коментирам на майтапа?  Simple Smile
То си е ясно от пръв поглед. Кой ще е този луд, който ще си играе да реди тези красотички в чинията. За 4 бр, такива навярно отива около час.

Общи условия

Активация на акаунт