А на покривка ли се храните?

• 51 993
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 510
Не става дума за гости, а за ежедневието.

Точно така , за ежедневие.. изрових снимка на такава вечеря, бях снимала отдавна за оная тема "Какво сготви, снимай и покажи", бях нова в темата и не знаех, че се снима само ястието и кадърът е на цялата маса.... акцентът беше върху основното...

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 02:10 от silviti

# 511
Не се сърди, човече , това не е оплюване. Просто обръщам внимание на silviti къде има грешчици в етикета,след като той е важен за нея.

Не казах за теб, а по принцип, да показваш снимки като доказателство тук се приема зле, поне аз съм с такива наблюдения, каквото и да покажеш, и перфектно да е, повечето си казват, кой на ум, кой в темата "Тая па на каква се прави"  Simple Smile

Точно така , за ежедневие..

Това беше към Отилия, исках да кажа, че не е нужно да чака гости, още утре чакаме снимката  Sunglasses

П.П. Харесва ми снимката Peace

# 512
"Грешчиците" ми на фона на тукашната статистика са бЕл кахър.  Joy

Но тука става гот.... до сега се надцакфахме кой по-добре се храни с пръсти, чия мушама е по-пъстра, а сега вече си говорим за "етикет и протокол". Да ми се отчете приноса към темата ...

Ей още едно кадро на неделен обяд с половинката.... пак сА изложих.... нЕма го ножа и вилицата.... нищо, с пръсти...

# 513

Само аз ли виждам чаша тук?

# 514
  • Sofia
В ежедневието всеки ден се храним на покривка. Ее не ми е подредена и аранжирана масата като при silviti . Подобни аранжировки правя само когато имаме гости или за по- специални поводи. Нямам време в ежедневието да се грижа за такъв уют, а може би трябва....

# 515
  • на брега на морето
Нино, защо пишеш толкова рядко? Hug

# 516
  • Пловдив
Още не първата снимка на silviti за мен си пролича, че няма деца наблизо.

# 517

И аз я виждам, има ли награда. 

# 518
  • Пловдив

Една-единствена, винена?

# 519
може и за ракиена да мине, със столче Simple Smile

# 520
  • Sofia
Да и на мен ми направи впечатление. С деца наблизо не зная оная канела дето беше рзпръсната по покривката как щеше да уцелее или аранжировката с тиквите... моята дъщеря при всички случаи щеда бутне нещо.

# 521

Една-единствена, винена?

Един ще пие, другите ще гледат. Аранжировката определено е само за снимка. Но пък е красиво.

# 522
  • Варна
Да и на мен ми направи впечатление. С деца наблизо не зная оная канела дето беше рзпръсната по покривката как щеше да уцелее или аранжировката с тиквите... моята дъщеря при всички случаи щеда бутне нещо.
Липсата на деца някакъв недостатък на декорацията ли е?

Силви, хубави маси. Обаче липсва център на "композицията". Трябва ти е един голям предмет - ваза, купа, свещник или няколко такива, който да обединява композицията. /това е съвсем добронамерено, без заяждане и т.н./ От всичко показано досега, твоите маси най-много радват окото.
Няма да коментирам въпиещия кич от темата за сервиране и декорация, който някой бе дал като линк.

# 523

Не, разбира се. Просто за някои хора децата са по важни от декорацията и това не е защото са без вкус или не им стига акъл как да си подредят масата.  Peace

# 524

Просто я прави невъзможна.  Но това е определен период. Децата порастват.

Общи условия

Активация на акаунт