А на покривка ли се храните?

• 50 779
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 675
silviti,дай да видим какво готвиш,стига с тея празни чинии.
Стига сте спорили на тема вкус,в този случай всичко е въпрос на пари и време.
Пък за възпитание да не говорим.От толкова писане в форума остава ли изобщо време за домашните? Wink

# 676
BirdsFlu, ти пак ли не схвана нещо? Често ти се случва, ма недей така веднага да питаш, 'земи помисли малко и ако пак не си схванала, пак ме попитай...

# 677
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Абе хора, не е важно как и по-какъв начин ви е подредена масата и с какви прибори се храните. Важното е какво да имате да сложите на нея. В казармата като бях войник, на учения бяхме с по една лъжица и едно канче в ранниците.

# 678
Абе хора, не е важно как и по-какъв начин ви е подредена масата и с какви прибори се храните. Важното е какво да имате да сложите на нея. В казармата като бях войник, на учения бяхме с по една лъжица и едно канче в ранниците.

Гъбаркаме си се тук, не го взимай чак толкова на сериозно.

# 679
silviti,дай да видим какво готвиш,стига с тея празни чинии.
Стига сте спорили на тема вкус,в този случай всичко е въпрос на пари и време.
Пък за възпитание да не говорим.От толкова писане в форума остава ли изобщо време за домашните? Wink

Терри, какво ти се хапва? Да видя дали го имам в менюто със снимки.

А за рибата съм съгласна с Отилия и другите, които ползват прибори. Нито в някоя къща съм виждала да се яде рибата с ръце, нито в ресторант. Но може и да ми липсва житейски опит....

# 680
  • София
На нашата маса....не ми се сяда ooooh! Гола, дървена, обезобразена....
Хубавите прибори- в шкафа, оливиерника- и той. Сол се ръси от кутията, захарта- и тя Laughing
Децата се хранят от пластмасови прибори, все ми е тая.......имат си и те  по един комплект само за тях, извадих го веднъж Mr. Green
А, бяха времена  Whistling
Имат ли култура на хранене- да! Ей това ме изумява Laughing При такава майка просто...... Mr. Green

# 681
BirdsFlu, ти пак ли не схвана нещо? Често ти се случва, ма недей така веднага да питаш, 'земи помисли малко и ако пак не си схванала, пак ме попитай...

Това не ти се получи, пробвай пак.

Не искам да ти развалям удоволствието да се почувстваш One Day Queen  Hug Щом ти харесва да се изживяваш като "жертва" на всеобща завист и тук-таме възхищение - давай Joy  
Имаш фенове  newsm18 newsm18 newsm18

# 682
А има нации, за които уважение към храната е да ядеш с ръка... върху бяла покривка,  един куп чинии и платнени салфетки...
Дали са некултурни?

# 683
А има нации, за които уважение към храната е да ядеш с ръка... върху бяла покривка,  един куп чинии и платнени салфетки...
Дали са некултурни?

То и йогите предъвкват една хапка 100-ци пъти,както от уважение към храната,така и от здравословна гледна точка,ама надали на бизнес вечеря ще стоиш и ще преживяш доволно като крава(нищо лично в случая)докато обсъждате със шефа ти важен проект.

# 684
Ама нали за вкъщи си говорим? Какъв шеф сега?

# 685

Без претенции съм.Много обичам свински уши,но едва ли предлагаш.Дай нещо модерно,някой морски рак,суши.

# 686
Ама нали за вкъщи си говорим? Какъв шеф сега?

Добре,не шефа,а първа среща с родителите на съпруга ти  Laughing
Примери бол.
И заключение едно-некултурно ще е.

# 687
Не се храним върху покривка,а в табли-всеки си има табла.

# 688

Без претенции съм.Много обичам свински уши,но едва ли предлагаш.Дай нещо модерно,някой морски рак,суши.
Терри, как възнамеряваш да хапнеш ушите?:

а. На покривка със специален скалпел за уши
б. На мушамата с вилица
в. Върху вестник с голи ръце

Laughing

# 689
Точно за нацията, за която писах, не е въобще некултурно яденето с ръка нито на бизнес-вечеря, нито на среща с родителите на когото и да било...
Напротив - гледат на това като на традиционно.
Това, че ние сме свикнали по друг начин и сме друга култура, не ги прави мърлячи или некултурни.

Общи условия

Активация на акаунт