А на покривка ли се храните?

• 50 833
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 705
Храненето практикувам на дивана пред телевизора.Всичко с ръка и върху последното издание на Вог.Чакам някой да ме научи на друго.
silviti,с тоя калкан ме спечели на твоя страна.Мани ги тея завистници тука.

# 706
И аз от калкана искам newsm22

silviti,ще те следя в кулинарната тема,но само когато в кухнята никой не е надничал зад рамото ти Mr. Green

# 707
Храненето практикувам на дивана пред телевизора.Всичко с ръка и върху последното издание на Вог.Чакам някой да ме научи на друго.

Нееее, тука нема завистници, само градивна критика, която ме отрезвява...

# 708

ВЕрвам ти! Mr. Green

# 709
И аз от калкана искам newsm22

silviti,ще те следя в кулинарната тема,но само когато в кухнята никой не е надничал зад рамото ти Mr. Green

Грозденце, не ме търси в кулинарния, не участвам вече, под нивото са ми.... болшинството са на мушами, да не говорим, че не познават изкуството на "food styling"-a

# 710

silviti, защо сама се буташ между шамарите? Показа една две снимки,ок. Но защо постоянно пускаш още някакви,и приканваш да ги коментираме? Малко провокативно ми се струва. Ок,разбрахме,че украсяваш масата,и че имаш афинитет към готвенето. И какво от това? Не си нито първата,нито последната,а храната ти изглежда добре,и нищо повече. Не очаквай да събудиш у хората някакви големи емоции с картинките ти. Ок са,и какво от това?

# 711
silviti, защо сама се буташ между шамарите?

Аз тук шамари не виждам.
Според мен silviti,постъпи благородно.Всички знаем,че има хора,които се хранят с омраза.
Тя нахрани всички до един.И то с покривка!И свещник Mr. Green

# 712
Калканът е зле комбиниран с туршия, срамувам се, но все пак трябва да започнете отнякъде с коментарите, та ви помагам.....  Joy

И какво да коментираме,като не сме опитали?

Ми да те поканя на гости да опиташ, ма се притеснявам, че не мога да аранжирам масата, че да те накарам изобщо да седнеш на нея... иначе съм много гостоприемна, и не съм много лЮцУмерна...

# 713
Грозденце,ти ли си на снимката в блога?

# 714
  • Варна/Лондон
На фона на този апетитен калкан, направо се засрамих с пачата си. На покривка със салфетка, с лъжица, но си е пача... Laughing

# 715

Аз тук шамари не виждам.
Според мен silviti,постъпи благородно.Всички знаем,че има хора,които се хранят с омраза.

"Буташ се между шамарите" е израз,който не бива да се чете буквално. Значи от благородство пуска снимки на масата си? Това ми напомня за книжката Лукчо,в която мисля,че Дон Домат даваше на Лукчо станиолчетата от бонбоните,които е изял,да ги мирише. Голямо благородство  Mr. Green От благородство може да покани някое бедно дете на масата си,но не и да пуска във форумите снимки под мотото "Вижте ме каква съм естетка,и злобейте".  

# 716
Грозденце,ти ли си на снимката в блога?

Тръгнах да ти пиша на лични,но си забранила получаването...
Ами бях аз до преди 3-4дни,но се заместих с едно перце...
Защо питаш?

# 717
Направи ми впечатление (черно бялата снимка),затова.Blush

# 718

За теб шамари, за мен истинско удоволствие.... чела ли лекцията на Фройд за женствеността... ако да, значи ме разбираш Simple Smile) ако не, .... съжЕлявам, нямам време да ти я разказвам, но се въртеше олоко мазохизма...

# 719

Аз тук шамари не виждам.

"Буташ се между шамарите" е израз,който не бива да се чете буквално. Значи от благородство пуска снимки на масата си? Това ми напомня за книжката Лукчо,в която мисля,че Дон Домат даваше на Лукчо станиолчетата от бонбоните,които е изял,да ги мирише. Голямо благородство  Mr. Green От благородство може да покани някое бедно дете на масата си,но не и да пуска във форумите снимки под мотото "Вижте ме каква съм естетка,и злобейте". 

Олеле,тази книжка ми е любима!

По темата-искаха сеир-получиха си го...

Общи условия

Активация на акаунт