А на покривка ли се храните?

• 50 814
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 735
Съвсем се обърках, за какво е темата, ама, ако може и една гола снимка, заради Вълка...

За Вълка и снимка на педикюра няма да си покажа, не ми е таргет групата.

# 736
Тази тема хвалебствена ода за silviti ли трябва да бъде? Размахва снимки,приканва за коментари,когато темата се отклони намира начин да я фокусира отново върху личността си... silviti, масите ти са натруфени,видът на храната ти е ок,а ти си хубава,и си мома,което е странно предвид качествата,които щедро демонстрираш. Само че си объркала мястото,това не е сайт за запознанства,а форум населяван от жени. Не знам кого и защо се опитваш да впечатлиш.

Доколкото прочетох поискаха да пусне снимка, не го е направила сама.
Вижда ми се халка на пръстчето, но може и да греша...

Късно е, всички четящи са си свалили снимката  Mr. Green

# 737
silviti,хубава си мацко,що да се криеш.Да се крият другите. Wink
Ето и Грозденце няма какво да крие.Евала!

Не се сърди, човече,какво толкова лошо има в една снимка?Особено ако е хубава.Голяма работа.Да не и направят магия??

# 738
Съвсем се обърках, за какво е темата, ама, ако може и една гола снимка, заради Вълка...

И аз не си падам пооо ... чатъри.

Заемам се да слагам покривката.Мой Вълчо след малко ще се прибере.

# 739
Дори в тази ниша победителката е отдавна известна - никоя не може да мине Шанталчето  Grinning Но пък нейните включвания обикновено са забавни и приятни, а тук се надскачат предимно дебалансирани персонажи.

# 740
Късно е, всички четящи са си свалили снимката  Mr. Green

Joy
Гадове! Laughing

# 741

Е, то е ясно, че ще залитнеш по уискито на Терри, ама отдолу може да се крие мушама, не забравяй  Simple Smile

# 742
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
еее, bonitaa

# 743
silviti,хубава си мацко,що да се криеш.Да се крият другите. Wink
Ето и Грозденце няма какво да крие.Евала!

Не се сърди, човече,какво толкова лошо има в една снимка?Особено ако е хубава.Голяма работа.Да не и направят магия??

Абе не е хубаво това със снимките.
Миналата седмица отивам на театър с дъщеря ми и две майки ми се вторачили в лицето,ама беше толква нахално,че си викам "Ето,заради блога е!Пуста му известност!" Joy (тогава имах снимка там)

Не знаеш кой къде ще те разпознае..и как ще реагира Imp Mr. Green

# 744
Е, то е ясно, че ще залитнеш по уискито на Терри, ама отдолу може да се крие мушама, не забравяй  Simple Smile

Абе Вълкът е в пенсия,къде го слагаш в моята възрастова група.

# 745

Терри, виртуозна си манипулаторка.... сега и силвити да извадела снимка... ма к'во ми пука... днес е денят на моите откровения...и вашите деяния ...

Сега съвсем ще им е кисело гроздето  Simple Smile

Тази тема хвалебствена ода за silviti ли трябва да бъде? Размахва снимки,приканва за коментари,когато темата се отклони намира начин да я фокусира отново върху личността си... silviti, масите ти са натруфени,видът на храната ти е ок,а ти си хубава,и си мома,което е странно предвид качествата,които щедро демонстрираш. Само че си объркала мястото,това не е сайт за запознанства,а форум населяван от жени. Не знам кого и защо се опитваш да впечатлиш.

Ааааа, Оти, ти изби рибата!!! Твойто чувство за хумор никой не го разбира, ма като гледам и ти не цепиш мрака с възприемчивост!!! Омъжена съм има - няма 4 години, това е мъжът ми на снимката.

Но ако това е твоят начин да ме провокираш да ти пусна и снимка от сватбения ден - казвай.... в настроение съм .... Joy

Човече, браво на теб, типичен форумски детектив... браво за халката...   bouquet

Грозденце, прекрасна си, и май много млада.... и за т'ва си смела....  bouquet

# 746
Грозденце, приличаш ми като да имаш руска жилка...  Hug

# 747
Грозденце, приличаш ми като да имаш руска жилка...  Hug

Не си признават от родата Laughing
Сигурна съм,че някъде някой е правил "бели" Laughing
Грозденце, прекрасна си, и май много млада.... и за т'ва си смела....  bouquet

На 29г съм,но водя спокоен живот Wink

# 748
 smile3555 50 страници покривки и мушами.
А к'во ще кажете за вестник:
1.Постилааш /по добре върху покривка/,
2.цапаш,
3.ядеш и четеш,
4.смачкваш и
5.изхврляш.
Няма по- удобно и масата си е с поривкита и вазите и пръчките....

# 749
 Ами ти беше писала някъде,че си мома,и нямаш деца,доколкото си спомням. А ако ще пускаш нови снимки давай,виждаме,че днеска си решила да блеснеш  Mr. Green Е, хубава си де,никой не може да ти го отрече,ама защо това неистово желание за изява? Тебе те видяхме,мъжа ти също,видяхме ти манджата, масата, дома,какво още ще показваш,че да ни шашнеш съвсем  Whistling?

Общи условия

Активация на акаунт