А на покривка ли се храните?

• 50 715
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 795
Като гледам как се щипеш сама задето някой не ти е харесал масата и не смята, че свещниците възпитават децата, май не си най-добрия съветник за това кой и как да се грижи за нервите си.

Аз пък се чудя как може да си толкова изявлен мазохист-хем наричаш някой глупав,хем се занимаваш с този лош,лош човек!
И кой се опитваш да убедиш в правотата си-всички тук,или себе си?
Много застоя на едно място,става съмнително Wink

# 796
Поразрових се малко за печатарските мастила - относно храненето във вестник, приготвянето на нещо във вестник и т.н.:

Пигментът придава на мастилото определен цвят и някои други свойства (светлоустойчивост, водоустойчивост и др.). За приготвяне на печатарски мастила се използуват пигменти от три групи - неорганични, органични и цветни лакове:
а) неорганичните изкуствени пигменти представляват високо­дисперсни прахове на неразтворими окиси или соли на някои метали (например желязото, хрома, цинка и т. н.); към тях се отнасят също и прахообразните сажди и праховете на някои метали и сплави (бронз и алуминий);
б) органичните пигменти са изкуствени високодисперсни съе­динения с най-разнообразни цветове (например азопигменти, антрахинонови, трифенилметилови, фталоцианови пигменти);
в) цветните лакове представляват водоразтворими органич­ни оцветители, превърнати под действието на солите на метали (или други вещества) във водонеразтворимо състояние.
...
Свойствата на печатарските мастила се проверяват преди печатането на тиража в лабораториите на полиграфическите предприятия /в момента не се извършва, но би трябвяло/ чрез химични, оптични, физико-химични и меха­нични методи.

# 797
Като гледам как се щипеш сама задето някой не ти е харесал масата и не смята, че свещниците възпитават децата, май не си най-добрия съветник за това кой и как да се грижи за нервите си.

Аз пък се чудя как може да си толкова изявлен мазохист-хем наричаш някой глупав,хем се занимаваш с този лош,лош човек!

Като гледам броят на твоите постове в темата... по твоята логика сигурно си много зле, съчувствам ти.

# 798

Грозде, остави жената да си излапа вечерята, като й се качи кръвната захар, може и да поомекне...

# 799

Като гледам броят на твоите постове в темата... по твоята логика сигурно си много зле, съчувствам ти.
[/quote]

Като гледаш "броят" или броя? Така ме объркваш...

# 800
Грозде, остави жената да си излапа вечерята, като й се качи кръвната захар, може и да поомекне...

Да,явно снимките и дойдоха в повече.
Ще я оставя да и е кисело.
Мисля,че и харесва така.

# 801
Мисля,че и харесва така.

Защо си мислите,че някой ви завижда? И за какво?

# 802
Опитвам се да мина в групата на Терри и да се представя за леко неграмотна.

Като гледаш "броят" или броя? Така ме объркваш...
[/quote]

# 803
защото са се взели много на сериозно....

# 804

Мисля,че и харесва така.

Защо мислиш, че можеш да впечатлиш някого?
Не се подвеждай по това, че тук потребителките говорят с ирония за външния си вид. Имало е теми за снимки, там са били публикувани, вече сме я минали тази фаза да се радваме на собствените си снимки.
Вярно, че понякога се случва някоя женица да не е в час и да си изплющи снимката в очакване на див възторг от останалите, но все по-рядко.

# 805
Защо не слагате интервал след запетайките?

# 806
Така си и знаех...
Сега дойде ред и на запетайките Joy

# 807
А те защо бият негрите?

Мисля,че и харесва така.

Не се подвеждай по това, че тук потребителките говорят с ирония за външния си вид. Имало е теми за снимки, там са били публикувани, вече сме я минали тази фаза да се радваме на собствените си снимки.
Вярно, че понякога се случва някоя женица да не е в час и да си изплющи снимката в очакване на див възторг от останалите, но все по-рядко.
Може, в КМ

# 808
Такъв знаменит развой на темата и никой да не свирне. Аргун, придърпала си веселбата и си трайкаш, а? Laughing

# 809

Впечатление?Да си мисля?
Нищо такова не съм казала,но щом това ти дойде на ум.. Wink

Тук няма на кой да се доказвам.Всички,с единици изключения са ми "никой".
Правя си весело.
Който се вързал,да си яде гроздето.

А относно коя потребителка как изглежда,хич ама хич не ме касае.
По думите ще ги познаеш.По думите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт