А на покривка ли се храните?

• 51 691
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 930
  • При хората, които обичам
Но и стила на стола.

# 931
А ако въпросната ССФ беше стока,щеше ли да си губи времето по форумите,и там да се прави на перфектна? Няма ССф,всички,които пишем редовно тук имаме провинения,и то големи. Или не си гледаме работата,и чаткаме вместо това,или пък си губим времето,вместо да вършим нещо смислено. Така че тези,които се имат за перфектни,какво правят тук?  Whistling
 Край,изнасям се от темата.

"Провинения" Laughing грехове,лоши помисли-всичко.Къде без тях?!

Радвам се,че съм те накарала да се замислиш кое е смислено и кое-не и да поработиш върху градацията си Simple Smile Не е нужно да ми благодариш Simple Smile

Разбрах от темата,че за пари не се говори(по цитат на Гуньо(Argun)),за красота-също,за покривки-само ако са без стил,за мъже-само ако са овчари...
Край!Изнасям се! Joy

# 932
 Знаех си, че мога да разчитам на вас, форумът е сила  Hug
Прием безценни съвети как да нарежа един суджук или една луканка на повече от 10 парченца, че нещо с моята техника излиза нерентабилно, или това е за темата "Хитрини за справяне с кризата".

# 933
Kараш продавачките в магазина да ти го нарежат, разбира се. Каква му е работата на плебса, ако не да те обслужи?

# 934
Веднага - нарязват ми ги в магазина.

# 935
Прием безценни съвети как да нарежа един суджук или една луканка на повече от 10 парченца, че нещо с моята техника излиза нерентабилно, или това е за темата "Хитрини за справяне с кризата".

Аз не режа - хващам, обелвам, ако е суджук сразвам на две, че такова извито трудно се яде, сядам пред компа и ръфам. Съвсем сериозно. От време на време подхвърлям на кучето и на децата, щото се нареждат в редичка и гледат с влажен поглед.

# 936

Аз не режа - хващам, обелвам, ако е суджук сразвам на две, че такова извито трудно се яде, сядам пред компа и ръфам. Съвсем сериозно. От време на време подхвърлям на кучето и на децата, щото се нареждат в редичка и гледат с влажен поглед.

Това беше готино  Mr. Green
Дори вестник не постилаш, готова си за темата за пестене в кризата.

# 937
Столът е бил тапициран в бяла кожа, от бизон албинос, и е миришел на кожа
Със съквартирант би било по-романтично

Има машини за рязане на суджук, дебелината се регулира Пазете си маникюра

# 938

Това беше готино  Mr. Green

Такъв луксв нас не се намира, щото обикновено ги изяжда бебето.

# 939

Това беше готино  Mr. Green
[/quote]

На суджука това му е готиното, че не прави трохи. А на децата аз не давам - лъжа ги, че е люто.

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 12:25 от baibibi

# 940

Само при големия минава, бебето мете като невидяло и ако не му дам почва да си бие главата в пода. Та се чудя дали там да не започна да постилам покривка, да омекотява ударите.

# 941
Едно от вълчетата, не помня кое, се кротваше само до саксията с фикуса.
Докато разберем, че млякото не му достига, беше преполовило пръстта.
Добре, че саксията бе голяма, та не изсъхна фикусът.

# 942
 Сигурно е търсело трюфели.

# 943
Щом не се е било с кучето за пръстта, значи сте минали леко. Моето търси листни въшки явно  Laughing.

Покривките съвсем отидоха у лЕво  Grinning

# 944
  • на брега на морето
Да изкарам темата на първа страница.

Общи условия

Активация на акаунт