А на покривка ли се храните?

• 50 622
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 945
Ей, по сто кила станахте с това ядене.
А мляскате ли, докато се харните?  Мляскането свързано ли е с мушамата или може и при наличието на покривка да се прави? Laughing

# 946
   Мляскаме, сърбаме и си мажем майонезата върху филия с вилицата, направо от кутията.
   Обаче ако сложим покривката веднага се мумифицираме, сменяме тона и започваме да си искаме солта един на друг на френски.

# 947
Естествено, че мляскаме, то иначе не е вкусно.  Прави ми впечатление, че по американските филми масово говорят с пълна уста, явно това е световната тенденция.

# 948
Американците ( що се отнася поне до начина им на хранене и поведение при хранене) съвсем не са мерило за култура.
Личните ми наблюдения са, че канадците например масово не знаят как да си служат с нож и вилица.

# 949
Да изкарам темата на първа страница.
Какви са тия номера от Общ отчетен подфорум?
   Мляскаме, сърбаме и си мажем майонезата върху филия с вилицата, направо от кутията.
   Обаче ако сложим покривката веднага се мумифицираме, сменяме тона и започваме да си искаме солта един на друг на френски.
И ксения така, подрежда, подрежда блюда - естетски, дизайнерски, но ги яде мъжът и - неакуратно, като прасе
(Червените ябълки, прасетата ги ядът)

# 950
канадците например масово не знаят как да си служат с нож и вилица.
Ами като не са влезли тук да прочетат вещите напътствия на съфорумките, така ще е.  Grinning

# 951

Американците ( що се отнася поне до начина им на хранене и поведение при хранене) съвсем не са мерило за култура.
Личните ми наблюдения са, че канадците например масово не знаят как да си служат с нож и вилица.

Техния етикет не позволяваше ли да се нареже всичко в чинията, след което вилицата да се премести в дясната ръка... нещо такова си спомням от уроците в Пансиона за благородни девици...

И ксения така, подрежда, подрежда блюда - естетски, дизайнерски, но ги яде мъжът и - неакуратно, като прасе
(Червените ябълки, прасетата ги ядът)

Затова ли на всички снимки имаше ябълки?

# 952
Хубавите ябълки ги ядат прасетата. И как мляскааат  Laughing

# 953
Наистина се усеща празнина в темата, като я няма Ксения.

# 954
Ми като насрахте вчера силвити, на ви сега, яжте си неакуратно на мушами.

# 955

Техния етикет не позволяваше ли да се нареже всичко в чинията, след което вилицата да се премести в дясната ръка... нещо такова си спомням от уроците в Пансиона за благородни девици...
Не съм канадка, но и аз го правя. Или нарязвам част, изяждам я и след това отново.

# 956
А, да ме прощавате, ама тя е с чувство за хумор. Още помня на един маскен бал как се беше пригласила като степфордска съпруга, с престилка и с черпак в ръка, а с поличка и крака като на Емануела:)

пп. за Силвити говоря.

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 16:37 от Рокси

# 957
Ксения може и да е имала чувство за хумор, но това е било извън темите за обзавеждане и подреждане. Там беше като танк, колко девойки е разплакала заради перденца и щорички.

# 958
Ксения може и да е имала чувство за хумор, но това е било извън темите за обзавеждане и подреждане. Там беше като танк, колко девойки е разплакала заради перденца и щорички.
Това е едно от най- полезните неща, които биха могли да им се случат. По- добре да притръпнат навреме. Особено за глупостите.

# 959

Да го обясня по-подробно. Въобще не местят ножа, той през цялото време е в дясната ръка. И вилицата се държи странно. Иначе етикета им на хранене е същия като английския

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 17:24 от Titina

Общи условия

Активация на акаунт