А на покривка ли се храните?

• 50 608
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 1 080
Я,изненада! Любимата тема за сливките и покривките още не била заключена  Grinning. Ама много сте оспамили положението,начи  Naughty

Ами информирай модератор да я заключи и нея. Аргун ще ти бъде благодарна.  Mr. Green Или тази тема не ти се струва достатъчно майтапчийска?

За какво се предполага, че ще бъда благодарна? Откачалки има навсякъде, това грозденце нито е първото, нито е последното тролче, което се бори за внимание.
Ще си подскача още малко, ще се появи следващото, както е било винаги.

Ех, Карина, как ме е яд, че не се засякохте с Мафани във форума, много щяхте да си допаднете.

Май се е завърнала, мярнах някъде негърката с корделата.

Сигурно си видяла Безобразие, бившата Анаморф. Мафани май не се е мяркала скоро.

# 1 081

От както някой каза, че е прочел темата "На пОкрива ли се храните" и аз почнах все така да я виждам  Crossing Arms

# 1 082

От както някой каза, че е прочел темата "На пОкрива ли се храните" и аз почнах все така да я виждам  Crossing Arms

И аз така я виждам всеки пък. Има и една друга тема "Къде простирате...." , а аз все чета "Къде проституирате"

# 1 083
Я,изненада! Любимата тема за сливките и покривките още не била заключена  Grinning. Ама много сте оспамили положението,начи  Naughty

Ами информирай модератор да я заключи и нея. Аргун ще ти бъде благодарна.  Mr. Green Или тази тема не ти се струва достатъчно майтапчийска?

За какво се предполага, че ще бъда благодарна? Откачалки има навсякъде, това грозденце нито е първото, нито е последното тролче, което се бори за внимание.
Ще си подскача още малко, ще се появи следващото, както е било винаги.

Ех, Карина, как ме е яд, че не се засякохте с Мафани във форума, много щяхте да си допаднете.

Май се е завърнала, мярнах някъде негърката с корделата.

Сигурно си видяла Безобразие, бившата Анаморф. Мафани май не се е мяркала скоро.

Докато има Муньо Муньовски,който да се връзва на провокации,ще има и провокации.
Като не искаш "тролове",не им влизай в къщичката.
Не им яж манджичката Wink Не им гледай към легълцето Grinning

# 1 084
 Whistling Що не свиркате, че вече и приказки разказват?

# 1 085
  • Варна
Аз пак да попитам: Не е ли време за ключ?

# 1 086
  • София
Как ключ?!?
Искам да знам гладите ли ръбовете, образувани при сгъването на покривката, преди да застелете масата?  Wink

# 1 087
Ама, моля ви! Какъв ключ?! Тая тема е като роман, лично ще се застъпя за нея. Отдавна не съм подхващала по-увлекателно четиво.

А по отношение на гънките - не само, че не ги гладя, ами и хващам цялата покривка и много внимателно я намачквам така, че да стане на ситни "вълнички". Обожавам намачкан лен.

# 1 088
  • Варна
Сеирджийки такива!

А клечки за зъби ползвате ли, докато се храните?

# 1 089
Цъ. Бъркам с ножа.

# 1 090
 Един неудобен въпрос,но...пускате ли газове,докато се храните? Когато сте сами,и хапвате,случва ли ви се дъвчейки да освободите напрежението?

# 1 091

Етикетът позволява ползването на такива при ядене на охлюви. Blush

# 1 092
  • Варна

Етикетът позволява ползването на такива при ядене на охлюви. Blush
Аз за междузъбното пространство питам.
Охлювите се ядат със специални прибори - 2 бр, единият е подобен на щипка за захар на бучки, другият е малка двузъба виличка с дълги зъбци.  Peace

# 1 093
  • Пловдив
Как се ядат охлюви сме виждали - Джулия Робъртс в "Хубава жена". Обичам да гледам как сервитьора хваща охлюва, опа ескарго-то.

# 1 094
Хъ, че маникюр нямате ли? И туй ми било дама.

Общи условия

Активация на акаунт