А на покривка ли се храните?

• 50 575
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 1 050
Разликата в социалния статус е прекалено очебийна,за да може да се получи нормален диалог.
Молбата на групата на Пиги(СмЪрти) се приема Wink

И във възпитанието разликата е очебийна. Язък за социалния статус.

# 1 051
  • София
Разликата в социалния статус е прекалено очебийна,за да може да се получи нормален диалог.
Молбата на групата на Пиги(СмЪрти) се приема Wink

И във възпитанието разликата е очебийна. Язък за социалния статус.

Доне, даже не е въпрос на възпитание, а на междоушно съдържание.

# 1 052
Мда, накарахте ме да се замисля за ... класиците.
 "У човека всичко трябва да бъде прекрасно, и лицето, и облеклото, и душата, и мислите..."
Затова са и класиците, щото са го рекли далеч преди да се появим на този свят и е вярно.
Може би проблемите ще се решат с повече четене, отколкото писане. Ако останем чукчи
по презумпция, няма да има значение дилемата за покривката, мушамичката и вестника.

# 1 053
Няма да пускам нова тема,че ще станат много,тука да питам.Културно ли е или некултурно като си в дом на непушачи да пушиш?А те ако не ти позволят културни ли са или не?

# 1 054
Да пушиш у непушачи е некултурно. Да не ти разрешат е културно. У тях се намираш.
Като дойдат у вас може съвсем културно да си запалиш Simple Smile
Отправната точка гледай.

# 1 055
Няма да пускам нова тема,че ще станат много,тука да питам.Културно ли е или некултурно като си в дом на непушачи да пушиш?А те ако не ти позволят културни ли са или не?

Не е културно.
Като искаш да пушиш-на терасата.

Попринцип е грозно да се пуши в дом.
Аз не пуша,ама и да го правих,не бих си запалила на гости на някой на масата.

# 1 056
  • Far away from here...
Попринцип е грозно да се пуши в дом.

То и сред природата не е особено красиво  Laughing
Аз съм пушач и съм на мнение, че трябва да се съобразявам с непушачите около мен, независимо дали съм им на гости или те са у нас. Във втория случай, ако цигареният дим толкова ги дразни, нищо не ми пречи да излизам и да си пафкам на терсата. Друг е въпросът, че тогава пък ще е неучтиво от моя страна да ги оставям сами, за да си начеша крастата. Та стигам до извода, че да си пушач и културен са две взаимно изключващи се понятия  Wink

# 1 057
Та стигам до извода, че да си пушач и културен са две взаимно изключващи се понятия  Wink

Да,пушачите са егоисти,това всички го знаем.
А културен+егоист не се връзва.

"Той културно си запали цигарата и облачетата дим имаха форма на сърчица на фона на звездната луна." Joy

# 1 058

Грешка.
И по двете твърдения.

# 1 059

Грешка.
И по двете твърдения.

Не съм съгласна! Mr. Green

# 1 060
# 1 061

Обоснови и да ставаме на кълбета.
Поне няма да се изцапаме Joy

# 1 062
  • Far away from here...

Логическото заключение е неопровержимо, дори не смея да гадая за пътя, по който си стигнала до него. Какво ли остава да се опитвам да те опровергавам...Отивам да пуша една цигара по-добре  Heart Eyes.

# 1 063

Логическото заключение е неопровержимо, дори не смея да гадая за пътя, по който си стигнала до него. Какво ли остава да се опитвам да те опровергавам...Отивам да пуша една цигара по-добре  Heart Eyes.

За пътя...толкова е задимен,че не ми се говори за него Mr. Green
Да ти е сладко Wink

# 1 064
Грозденце хубаво, до човек е.
Има доста пушачи около мен (аз не пуша). Въпрос на култура е да знаеш кога и къде да запалиш.
По мои наблюдения не егоизмът е водещ при избора на място за пафкане.

С някакъв тежък вирус съм и никак не ми е добре. И само една запалена цигарка ми трябва наоколо, за да избухна с тройна сила и да си променя мнението.

Общи условия

Активация на акаунт