Терапии за стягане на мускулите след бременност и раждане

• 549
  • 1
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте Simple Smile
Исках да попитам някоя мама дали се е подлагала след раждане на терапии за стягане на тазовата мускулатура с магнитни вълни, електростимулация, тъй като не открих мнения за резултата от такива и дали изобщо има такъв. Четох за Нео Контрол в Детокс център и се чудех дали някой я е ползвал и евентуално дали може да се похвали с добри отзиви или е само загуба на време и пари? Ходила съм там по друг повод и в ощи линии съм останах доволна, но пък съм малко скептична конкретно за това, та ако някой има опит с подобни процедури там или някъде другаде, ще се радвам да сподели заслужава ли си.
Иначе, може да споделите вие как вкарахте във форма мускулатурата в тази зона след раждането. Аз нямам много сериозни проблеми с изпускане на урина, но пък се чувствам едно такова, абе не не е същото като преди и не е приятно това усещане за слабост и отпуснатост. Дори да се пооправят нещата след време, иска ми се да подпомогна процеса.

# 1
Здравейте, чувала съм само за гимнастика за тазово дъно и тази на Кегел. В ютуб намерих доста клипчета на английски, и на български имаше няколко. Доколкото знам това е основното, което реално помага за тазовото дъно. Но аз ги правя преди забременяване, нямам опит с другото.

Общи условия

Активация на акаунт