А на покривка ли се храните?

• 51 650
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 1 035
Е, може и да е имало и с крем "Здраве".
Помня продаваха се масово два цвята червила за целта, обаче - ярко цикламено и едно отровно лилаво. Отровното лилаво беше по-рядко срещано... Joy
Заведох майка ми един ден да ми купи - избрахме цикламено с изричната уговорка, че ще си го слагам само вкъщи, докато си играя. Много се харесвах с него и когато идваха приятелките на брат ми вкъщи, бързах да им се похваля Joy

Вярно, изместихме темата доста, но от покривки, през стил, та до цветове, се стигна до тук.

# 1 036
  • Пловдив
Ида 121 беше ярко розавкото. Ида 123 мисля беше лилавото.

# 1 037
А химическите червила? Те всички бяха в ярко цикламено.

# 1 038
Ааа, имаше и едни други - зелени на цвят като ги гледаш, но като ги сложиш, ставаха червени...
Такова си поисках от леля ми, без да знам, че трудно се маха после.
После майка ми рядко ми позволяваше да слагам от него и затова за целта ми купи онова цикламеното - то се махаше по-лесно Simple Smile

# 1 039
  • на брега на морето

Скоро се сетих за тях. Трепачи!

# 1 040
Рокси нещо се забави с дефиницията, но да поясним за неразбралите- вкус и стил са две различни понятия. Те не включват в себе си константите "пари", " секс", както и желанието на всяка цена да бъдеш забелязан. ( това беше по-скоро към групата на Киселяците)
Това с модата от 80-те ме уби. Помните ли големите халки на ушите и задължителните, поне 10 на брой, пластмасови гривни на ръцете? Laughing

# 1 041
Имаше и едни гривнички от гума - тънички такива, черни. По-рядко някой намираше и бели и беше голям престиж да имаш...
Две по две се нанизваха една в друга и се слагаха така на ръката.  Mr. Green
Майка ми ми беше намерила такива червени - от уплътнител стар на хроматограф ли бяха, от някаква машина ли... Та, доста народ се вървеше при мен да ми иска Joy

# 1 042
 Е то това с обеците и гривните е от влиянието на Мадона, сестра ми си събираше картички с нея, от някакви дъвки със снимки на звезди, направени като карти за игра Grinning

# 1 043
Ето нещо по темата: http://www.vsekiden.com/32394

"За основно “престъпление срещу стила” в този период те смятат шумящите и блестящи спортни екипи, крещящите съчетания на неоновите оттенъци на оранжевото, розовото и зеленото, ажурните чорапогащи и пластмасовата бижутерия."

# 1 044
Гумените гривнички бяха хит.
Но и кожичките за ръце също.
Пластмасови обеци също по едно време. В убийствени химически цветове.
Както и дрехи, и връзки за китайските кецове.

Еххххх, младост...

# 1 045
А, Смарти, от мен дефиниция не чакай. Аз просто смятам, че могат да се възпитават,тренират и развиват.
Никой не се ражда с троен прибор в ръката.

За мъжкия стил препоръчвам малката черна книга на сп Ескуайър, струваше десетина долара, но е невероятна. За женския стил все още не съм открила еквивалент.

# 1 046
На мен много ми хареса идеята на Рокси за стил при мъжките чорапи. Определено има заложби на дизайнер.

# 1 047

Имах такова. Беше зелено, на устните ставаше ярко-розово.
И серията червила "Ида едикой си номер"  Grinning
Пешечек ме изпреварила. Имаше и Ида 119, то беше с ефекта на крем Здраве, светло.
А кафявата гама на Ида смърдяйа като тапицерията на жигула.

# 1 048
  • Варна

За мъжкия стил препоръчвам малката черна книга на сп Ескуайър, струваше десетина долара, но е невероятна. За женския стил все още не съм открила еквивалент.
Женевиев Антоан Дарийо "Елегантността"
A Guide to Elegance  http://www.amazon.com/Guide-Elegance-Properly-Dressed-Occasions/dp/0060757345

# 1 049

Женевиев Антоан Дарийо "Елегантността"
A Guide to Elegance  http://www.amazon.com/Guide-Elegance-Properly-Dressed-Occasions/dp/0060757345
Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт