Отговори
# 225
Първо според мен трябва да се филтрира и тогава да се преварява - , не вярвам филтърът да е стерилен ... Аз наливам изворна вода и филтрирам сега,  а като се роди и бебока след това и ще преварявам като за начало ...

Взех шампоан на Логона за бебетаhttp://www.-spam112-/magazin/naturalna-kozmetika/seriya-za-bebet … o-logona-521.html - маслото и кремче още ги мисля ... може би от зоя си харесах този крем :
http://www.zoya.bg/%D0%91%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B8-%D … 0%D0%B5%D0%BC.567

# 226
  • Бургас
Здравейте момичета.
Да се разпиша и аз,че темата пак ще вземе да свърши.
Честито на майчетата гушнали вече бебоците.Пожелавам им само прекрасни емоции и по-малко тревоги.
Аз днес най-после съм на консултация,че не съм ходила от месец сигурно.Моя младеж е сравнително кротък или просто аз го усещам по-малко заради плацентата,която е по предната стена.
За раждането в Бургас какво да ви кажа мислих доста и както вече писах след като лежах в паталогия реших,че това ще се случи отново в Окръжана.Важното е да се чувстваме сигурни и да сме позитивно настроени.За присъствието на нашия татко снощи коментирахме,но той твърдо отказва щял да се травмира за цял живот,а каката го опонира:
-Е тате нали мама ти е жена трябва да и помогнеш да роди едно здраво бебе.
И все такива бисери,че се посмях доста с тях.

# 227
За доброто ви настроение!

И да не чувам днес, че ня някой му е кисело. Hug
Хубав ден момичета!  bouquet

# 228
kupa Аз преварявах не повече от 2 минути. Макар например на някой шишета да си пише 5 минути.
big mamma Ех накара ме да се раздвижа. Направих една сутришна физ зарядка.
А малкия е страшен
Edward_fenka1Добре дошла. Поздравявам те за куража да продължиш напред. Много е хубаво, че покрай теб имаш хора, които те подкрепят. Дано чрез нас успееш да намериш отговори на въпросите, които те вълнуват.
brown_eyes Дорбе дошла и на теб.
Май щях да пиша нещо ама забравих.

# 229
Добър ден, тумбачета  Wink

днес времето изглежда много приятно и ако не ме боляха всички кокали  Laughing щях да се разходя. Не знам за вас, но мен ме болят костите (особено краката), едвам се движа, а обръщането нощем е цяло изпитание.  Confused

Накоя от вас купила ли си е ръчна помпа на Томи Типи? Има кутия за стерилизация в комплекта, но това, което не ми е ясно, е как точно се стерилизира, т.е. кои части се разглобяват... Четох упътването, но там пише да се разглоби и частите да не се допират без да се казва до къде и как да се разглоби.

Добре дошли на новите мами! Колкото повече сме, толкова по-добре.  Hug  bouquet

# 230
Мамчета, да ви питам - тъкмо разглеждам една брошурка на Хипо ленд - има една количка Carello M-7.  За първи път чувам тази марка и нямам идея каква е??  Thinking Някоя от вас чувала ли е някакви отзиви?

# 231
Привет момичета! Знам, че вече дискутирахте  Embarassed, но искам да ви попитам отново за броя и размера на първоначално необходимите шишета.
Хубав ден на всички  bouquet

# 232
Привет Simple Smile

Софиянки сме привилигировани днес - имаме си слънце  1swing и май не е чак толкова студено ... излязох за точно 2 мин и не разбрах ... Simple Smile
Най новите ни придобивки са 2 шишета Simple Smile и аз съм се настроила да кърмя... но бяха на прИмоция...
За нея научих от тук разбира се Simple Smile Благодаря на мамата споделила за тях... ето линк за пропусналите
http://family-bg.com/catX_44_82_222.htm?osCsid=4p4kcv2jpks2r454sg9gn21mj6
Не са от шишетата "с намалено съдържание на Бисфенол А" и заради това са намалени, но не смятам това за фатално ....Simple Smile

Аз май ще излизам ... да използвам температурния пик по обяд ... изпращам слънце на всички в източна БГ Simple Smile

vision7 по принцип абсолютния минимум е едно малко(120 мл) и едно голямо(240мл) (това от всички списъци, които прерових за да си направя моя) Има и по малки (60мл) но такова нямам засега.
Нека опитните мами да споделят....

# 233
Добър ден и от мен с чашка кафе в ръка Simple Smile
Аз нямам особени новости около мен, но пък имам да кажа по 2-3 думи по темите - хахах - дали някога няма да имам какво да кажа  hahaha
Та така  - за компресите - вчера в предаването на Гала даваха такива и обясняваха как и за какво се позлват. Аз мисля за сега да не взимам, после ако ми потрябват ще си взема. Силиконови зърна също реших, че ще купувам после, за сега имам само помпа и подплънки. Чудя се как да си стерилизирам помпата, която е в багажа за болницата - дайте идеи Моля - така че хем да е бързо, хем да е практично.
Добре дошли на новите мами, Априлският отбор е просто необятен - ех този юли и тези страсти  #Crazy
Биг мама - Джо е просто страхотен. Да ти е жив и здрав  Hug
Ох, аз имам още сума ти дрешки да гладя и смятам да се захващам, че мен си чака  1ironing, свеки е толкова страхлива, все едно тези дрешки са от захар и ще се стопят  - тука два дни не можем да се спазарим как да ги изперем - да не им станело нещо  smile3534, че какво толкова може да им стане  Joy Joy Joy
А сега отивам да се оправям, че ме изюркаха за кафе.
До после, Мили маменца !

# 234
добро утро и от мен весел ден на всички Hug Hug

# 235
Здравейте мамета,

Добре дошли на новите момичета  Hug.

Оооо, забравих целта на писането Simple Smile. Днес бях решила да се наспя сутринта, защото гадно или не, аз немога да спя и ме дразнят супер много моите хора - просто не спя като са около мен. с малката лягам и едва унесла се, защото си говорим и милваме дори насън, идва татито...и него вече не го издържам - ставам и започва едно будуване, от хорски срам си лягам обратно към 3-4 и към 6-7 вече съм труп, когато те стават - но каааак...оооо, няма по шумни хора  Crazy. Мъжа ми спи до последно, въпреки че знае, че не съм спала и едва, когато реша, че е... явно няма да спя и сега, той казва - стой, стой, е, кво да стоя, аз се разбудих, отново, а колко е трудно да заспиш отново.... после се влиза по двеста пъти.... тихичко?!!!...пху...няма такава тишина....тааа..... кисела съм, но ще хапна бонбонки и мисля да направя кратка разходка, нищо че ходя като патка и офкам през минута:)

# 236
аааааа добро утро ама с тея баници ,....пратих майка да ми купува  #Crazy

# 237
МОмичета само да се запиша , отива в Дева мария след снощните изтълнения със розовите петна.Моята АГ днеска ми каза заминавай направо там.Отивам да видя какво става и после ще пиша.Каза ми че можело да е тапата на матката и много да се пазя.А тя не е на работа до 17 и ако не съм родила тогава ще отида при нея.Хайде чао за сега после ще пиша какво е станало.дано не съм следващата с бебче  Praynig Искам поне още 20 дена да си седи вътре.

# 238
Запис и от мен  Simple Smile. Да попитам, ориентирате ли се вече да търсите педиатър за бебчето? Разбрах, че като се роди трябва вече да си избрал лекар и записал детето при него за домашни посещения и т.н.

# 239
  • Варна
Вида, стискам палци.
sixsense тъкмо си мисля, че поне нещо съм свършила, и .... ние сме доникъде с педиатъра. В крайна сметка ще схвана някой, и ако не съм доволна ще го сменя декември,ЖЗ, а дотогава дано не се налага, ще си ходим на частно.

Общи условия

Активация на акаунт