Почивка на палатка

• 3 900
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте, назад в темите открих подобна тема, но се оказа, че не мога да пиша коментари там, бях посъветвана да отворя нова тема. Имам предложение за къмпингуване на язовир Ивайловград. Очаквам мнения- всякакви. Споделете вашите идеи за къмпингуване лято 2011.

# 1
Ако е за палатки на море,най-доброто място е на 2-3 км. южно от Обзор Naughty
Там на самия плаж има палатки всяка година,а над плажа има гора,т.е. няма кой да ви притеснява Naughty

# 2
Не само на море, а и на планина, язовир или където ви се ходи.

# 3
Ако е за палатки на море,най-доброто място е на 2-3 км. южно от Обзор Naughty
Там на самия плаж има палатки всяка година,а над плажа има гора,т.е. няма кой да ви притеснява Naughty

Иракли ли имате в предвид ?

# 4
Не само Иракли, Може и Шкорпиловци ими предви и някъде по язовирите.

# 5
Не само.То има към 15 км. южно от Обзор,свободна плажна ивица.
Няма друго място с толкова дълъг и "девствен" плаж и е удобно за палатки.
Та чак до нос ЕминеМ Crazy

# 6
Хайде де, няма ли желаещи за палаткуване и риболов може би Simple Smile

# 7
  • някъде ... тук ...
Има Simple Smile
Ние се оглеждаме тази година за палаткуване на море. Замислили сме се за Бяла река, северно от Бяла.
Досега само за по 2-3 дни сме ходили, основно на р. Малък Искър и на яз. Бебреш.

Ходили сме само на плаж на местата, за които пише Forrester69. Как е положението с вода на близо там?

# 8
Това може да каже Форестър не зная.
Аз ходила на Шкорпиловци но само за една вечер и се справихме.
На Искъра съм била но при хора които седят там по 10 дни и са оборудвани.

# 9

С разрешение на gergana 26 mw/.rufld; kdmridkfjf fj kes odkf e fj mf.pd=

Ние сме по 7-8- пъти на палатка,вече с каравана от миналото лята само на язовири придружени от трите ни деца,съчетаваме и с риболов  Crazy
Ивайловград е много студена водата за деца,но ако сте само възрастни е невероятно красиво място,като по филмите е ,ако сте с джипове може да слезете по по -закътаните места по продължението на язовира,ако не от към митничарското село е хубаво и за риболов,ама на шарани.
Ние от три години ходим по-често на Жребчево,между Стара и Нова Загора.Водата е много чиста в язовира,място за палатки има много,равничко е,но няма много сянка,наблизо има село за пазаруване може и с колело на 2 км.е.Рибата  е щука,бяла,сом,костур,рядко шаран.
Бебреш няма почти никаква риба,кално е,аз съм от Врачеш селото до язовира  Very Happy

Пясъчник е хубав,но и там няма риба,за къпане е много хубав,ама комарите са колкото врабчета 35
За още въпроси съм насреща.Почти навсякъде съм обиколила,баща ми,а сега и мъж ми покрай мен е запален рибар  Party
ПП;Юни,края на Август и началото на Септември са най хубави за палатка.

# 10
  • някъде ... тук ...
Благодаря, Elysana и gergana 26 Simple Smile
Знам, че на Бебреш няма риба. За купона става Simple Smile

# 11
Ходили сме само на плаж на местата, за които пише Forrester69. Как е положението с вода на близо там?
Не разбрах ходили ли сте там или не?Ако сте ходили,не е ли ясно как е положението с водата Crazy
Ако сте ходили и ако питаш за чиста вода за къпане и т.н..би трябвало да знаеш,че до самия плаж е гора и трябва да се ходи до Обзор......
Имало някъде в гората и някаква барутница Laughing където да се "изкъпеш",ама хората били много злобни ми разправяха,а и било много мизерно Laughing
Моите приятели се "къпеха" в морето,това им беше банята Laughing Laughing
А за други нужди-в Обзор Naughty
Аз лично не обичам такива свински изпълнения Laughing Laughing Само казвам,че мястото е подходящо за палатки ии има доста такива там Crazy

Обаче вечер много смешни Laughing Преди лягане ходят да си направят "тоалета"в морето Laughing Голям срам Laughing

# 12
  • някъде ... тук ...
имах предвид за попълване на запаси от питейна вода - има ли някъде в района чешма.
писах, че сме ходили само на плаж, за няколко часа. хлапетата бяха дребни и не съм се и оглеждала за условия за палаткуване тогава.
знам, че в гората имаше една станция с разни фургони, приличаше на нещо на военните. толкова.
благодаря за инфото, изясни ми се.

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 13:44 от ЕлиТ

Общи условия

Активация на акаунт