Каква е вината на Фатмагюл? ( Fatmagül'ün Suçu Ne ? ) -9

• 37 028
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Ровейки из форумите открих рожденните дни на Керим и Фатмагюл от личните им карти -
Керим - April.12.1985
Фатмето - June.8.1990
По моите сметки сега в сериала е януари, февруари, значи наближава рожденния ден на Керим, а тогава той би трябвалода получи подарък. Grinning Grinning Grinning Grinning

# 601
  • Пловдив

Добро утро мили дами.

# 602
  • Пловдив

Хайде, една негова снимка.

# 603
  • Пловдив

Хайде да идва рожденният ден на Керим. Да видим Фатмето наистина какво ще прави,
както ги разконспирира gery_dobreva

# 604
  • Пловдив

Ще чакаме развръзката....или завръзката.

# 605

Binzi ,  питай мама в колко часа си родена и веднага ти казвам асцендента...Това е най-малкото , което мога да направя за теб... И не само това , ще ти изпратя на лични и характеристиката му , защото имам на корифейката в тази област - Линда Гудман три книги за зодиите , знаци на сродните души и звездните знаци...

Познах ли , че ще преобладаваме огнени и въздушни знаци...!? Naughty
            Има ли по-романтични от нас...!?

Марианче . спри с тези хубави снимки на Керим , че ще се влюбя на дърти години и ще стана за срам... Embarassed Joy Joy Joy Joy
Родена съм в събота следобед точно 16:00 часа

# 606
  • Пловдив
Tina54, гледаш ли филма.

# 607

Приятна неделя  bouquet

binzi, smile3525

# 608
# 609
Виждам,че снощи сте обсъждали зодии и асцеденти - всичко това ми е много интересно,но не го разбирам ooooh!
Да си кажа и аз Joy зодия близнаци с асцедент лъв,ама идея си нямам какво значи ooooh!

# 610
  • Пловдив
bonobo предполагам, че за самата зодия ти е ясно горе - долу.
А за аксцедента - прочети това:
http://astrohoroscopes.info/ascendant-leo/

# 611
Добро утро! Hug

Вие снощи да не сте ходили на астролог Rolling Eyes
За протокола и аз съм зодия Близнаци с асцендент Близнаци и наистина съм типичен представител на зодията си :mrgreen
:

# 612
bonobo предполагам, че за самата зодия ти е ясно горе - долу.
А за аксцедента - прочети това:
http://astrohoroscopes.info/ascendant-leo/

Благодаря, smile3525
Не пише много хубави неща ooooh!,добре поне,че част от тях все още не съм открила в себе си...

# 613
Гледам го да, но малчугана все ме прекъсва ooooh!
Благодаря за преводите и за клиповете  bouquet, трудно ми е да ви наваксам и затова рядко се включвам, моля да ме извините Embarassed
За зодиите да се включа, че и аз съм огнена - лъв Flutter, но не си знам асцендента.

# 614
Тези,които се погрижиха за Мустафа,май са му имали зъб още преди това и не се е наложило да ги навиват много за действие,кои ли са те - какъв е този аби,който повтаряха Thinking или аз пак нещо не съм разбрала както трябва ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт