Каква е вината на Фатмагюл? ( Fatmagül'ün Suçu Ne ? ) -9

• 36 072
  • 733
  •   1
Отговори

KANAL D 20.15ч - ВСЕКИ ЧЕТВЪРТЪК[/b][/color][/size]

В ролите:

ПРЕВЕДЕНИ ЕПИЗОДИ

Сюжет на филма

Клипове направени от фенове в темата
mariana51               Stefok                     plamenna
                           ТУК    ТУК                                       ТУК                                                                  ТУК
                            ТУК    ТУК                                        ТУК
                             ТУК    ТУК  
                             ТУК    ТУК
                              ТУК   ТУК

Старите Теми:

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 18:41 от binzi

# 1
# 2
Ако пропускам някои от феновете на сериала който  е направил клипче да ми изпрати линк на лични да ги добавя

# 3
Аз да попитам, дали някой не е открил някое и друго резюме, че аз нищо не откривам?

# 4
  • Пловдив

Една хубава снимка и...

Благодаря ти binzi. Всеки път сменяш дрехите на темичката. Сега ще се върна да я разгледам.

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 15:36 от mariana51

# 5
  • Пловдив
Много ми хареса как е описан сюжета на филма. Ле ле, всички искаме вече физическия допир. Стига е скачала Фатмето при всеки случаен допир. То не, че много ги има.

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 15:36 от mariana51

# 6
Бинзенце  Hug
Имам много големи надежди за тази серия, незнам поради какви причини. Исками се да видя поне една усмивка за Керим от Фатмето.  Praynig

# 7
  • Пловдив
Ами момичета, днес е ден за 2 трейлър. gery_dobreva, пък може да ни се усмихне щастието да видим вече нещо по-така от страна на Фатмето. Проверявам непрекъснато за трейлър - дано не е по нощите.

# 8
Сигурно това с усмивките,ще го оставят за 2 сезон.Ще се усмихват един на друг в новата си къща.А в 3 сезон вече може и нещо по така да очакваме Tired

# 9
  • на брега на Дунав

Да ни е честита новата тема. И дано я изпълним с повече положителни емоции!

# 10
Славенче, ти съвсем искаш да ме отчаяш в този весел ден!
Ще има поне едно разговорче почти като семейство. Ще видите. В следствие Керим ще полети и ще сътвори чудеса - веднага ще намери нова къща с градина и гълъби.  Praynig Crazy Crazy Grinning Grinning Grinning Grinning

# 11
ios - стеничката е жИстока!!!   bouquet

# 12
Ха да ни е честита новата тема. И да бъде посещавана от повече фенки.

# 13
gery_dobreva,малко ми прилича на Перла,на главните герои аха да им се случи нещо хубаво и възникваше проблем.Та и тук.Малко да и светне лицето на Фатмето и се объркват нещата,но както писах в един пост това което се случва с Мукадес,детето и Рахми,може би ще ги сближи с Керим.А и не се отчайвай,надеждата крепи света...И крайно време е да сменят синята къщурка с нещо по ново

# 14
И дрешките защото нали ще дойде Кристин може и герданчето да го смени с подарък от Керим Blush Blush Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт