Каква е вината на Фатмагюл? ( Fatmagül'ün Suçu Ne ? ) -9

• 36 087
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
Рахми е съсипан след като научава голямата истина за Мукаддес.
Фатмагюл и Керим,които научават голямата тайна,която Мукаддес крие от години,са потресени.Керим докато се опитва да успокои Фатмагюл,и двамата не осъзнават,че за първи път споделят нещо заедно.Мукаддес докато се опитва да обясни положението на Ебе нине,Фатмагюл и Керим стават свидетели и на този раговор.Фатмагюл,която неможе да приеме,че Мурат не е син на брат й,е бясна на Мукаддес.Мерйем и Керим мислейки за травмата,която ще причинят на Мурат и Рахми убеждават Фатмагюл да си мълчи докато намерят най-доброто решение.През това време Мукаддес докато накара Салих да я приеме е принудена да играе ролята на добрата съпруга.Керим докато се опитва да бъде опора на Фатмагюл,която неможе да изтърпи фалшивото поведение на Мукаддес,правят крачки един към друг без да забележат.При Яшаранови нещата се объркват,съперничеството между Решат и Ердоан става все по грубо.
Решат от една страна се опитва да вземе коза на Ердоан,а от друга се опитва да успокои лабилната психика на Вурал.А Мустафа без да очаква пада в капана на Ердоан.Този опасен ход на Ердоан е знак за големи неприятности.Фатмагюл,която чака удобен момент,за да се разправя с Мукаддес,най-накрая застава срещу нея.Но и Рахми чува разговора им,в който истината излиза наяве.Керим и Фатмагюл не знаят как да утешат съсипания Рахми.Мукаддес,която е беззащитна след като излизат наяве за първи път всичките й рани,с решението което взема нищо няма да е както преди.
meriii  Hug Hug Hug

# 46
  • Пловдив
Даноо , а в сряда ли излиза 2 трейлър ??
Днес. Ама по кое време.

# 47
  • Враца
Рахми е съсипан след като научава голямата истина за Мукаддес.
Фатмагюл и Керим,които научават голямата тайна,която Мукаддес крие от години,са потресени.Керим докато се опитва да успокои Фатмагюл,и двамата не осъзнават,че за първи път споделят нещо заедно.Мукаддес докато се опитва да обясни положението на Ебе нине,Фатмагюл и Керим стават свидетели и на този раговор.Фатмагюл,която неможе да приеме,че Мурат не е син на брат й,е бясна на Мукаддес.Мерйем и Керим мислейки за травмата,която ще причинят на Мурат и Рахми убеждават Фатмагюл да си мълчи докато намерят най-доброто решение.През това време Мукаддес докато накара Салих да я приеме е принудена да играе ролята на добрата съпруга.Керим докато се опитва да бъде опора на Фатмагюл,която неможе да изтърпи фалшивото поведение на Мукаддес,правят крачки един към друг без да забележат.
При Яшаранови нещата се объркват,съперничеството между Решат и Ердоан става все по грубо.
Решат от една страна се опитва да вземе коза на Ердоан,а от друга се опитва да успокои лабилната психика на Вурал.А Мустафа без да очаква пада в капана на Ердоан.Този опасен ход на Ердоан е знак за големи неприятности.Фатмагюл,която чака удобен момент,за да се разправя с Мукаддес,най-накрая застава срещу нея.Но и Рахми чува разговора им,в който истината излиза наяве.Керим и Фатмагюл не знаят как да утешат съсипания Рахми.Мукаддес,която е беззащитна след като излизат наяве за първи път всичките й рани,с решението което взема нищо няма да е както преди.
Този превод ми дава големи надежди за следващата серия  baby_neutral

# 48
бинзи, благодаря за новата тема   bouquet
мери, благодаря за превода.  bouquet  Интересни фотоси си постнала. Мукаддес налита на Фатмето, добре, че Керим е наблизо, че каквато е мощна...
Харесва ми предложението за новите обувки на Фатмето, но най-добре Керим да я заведе на скъпарската улица и да започнат с покупките от обувките и да стигнат до бижутата. Че тя горката има нужда от всичко. Да не пропуснат и фризьорския салон.  Wink

# 49
  • Хасково

http://www.youtube.com/watch?v=AbdF8Ig00Tk
Новият фрагмент

# 50
Сега си мисла че дългочаканата  Кристин май нямя да се появи и втази серия. Sick
Ще се насочат към Мукадес Money и Рами newsm78 newsm78 newsm78

# 51
  • Хасково
Ердоан,май намушка Мустафа и какъв шамар заби на Мюнир.

# 52
kassandra810107 - забелязала съм че ти първа ги откриваш тия фрагменти.
Ама в началото нещо не може да се види добре.
Коя ли е тази руса та при Ердуган  newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 18:14 от 123 eli

# 53
Да, намушкаха Мустафа, отиде му контешката риза  Mr. Green, но май не беше Ердоган. Може той да е наел хора за това. Мукадес бяга сама, без сина си. Но вероятно се връща, защото от резюмето оставам с впечатление, че Рахми разбира истината в края на епизода. А за Кристен, започвам да си мисля, че няма да има такъв персонаж.

# 54
  • Хасково

Коя ли е тази реса та при Ердуган  newsm78 newsm78 newsm78
Това мисля,че е братовчедката на Мелтем дето и Мюнир я харесва.

# 55
Само, Фатмето да не започне да съжалява Мустафа и да хукне да го наглежда. Sick

# 56
Тая Мукадес  Money си тръгва но едва ли е за дълго и едва ли Салих би я приел.
По скоро пак ще се разочарова от него и ще се върне или не тя си има парички (на Рами и Фатмето)
Не знам дали ще вземе детето то е привързано към Рами, и тя как не е свикнала да се грижи за него.

# 57
  • Хасково
Да, намушкаха Мустафа, отиде му контешката риза  Mr. Green, но май не беше Ердоган. Може той да е наел хора за това. Мукадес бяга сама, без сина си. Но вероятно се връща, защото от резюмето оставам с впечатление, че Рахми разбира истината в края на епизода. А за Кристен, започвам да си мисля, че няма да има такъв персонаж.
Може и да не е бил той,като се замисля не ми се вярва да си изцапа ръцете сигурно е наел някой.

# 58
Да, намушкаха Мустафа, отиде му контешката риза  Mr. Green, но май не беше Ердоган. Може той да е наел хора за това. Мукадес бяга сама, без сина си. Но вероятно се връща, защото от резюмето оставам с впечатление, че Рахми разбира истината в края на епизода. А за Кристен, започвам да си мисля, че няма да има такъв персонаж.
Може и да не е бил той,като се замисля не ми се вярва да си изцапа ръцете сигурно е наел някой.
Отзад имаше някои който го душеше с въже.

# 59
  • Пловдив
В началото май слагат около врата на Мустафа - въже. Екшън ни чака.

Общи условия

Активация на акаунт