Зимата си заминава, СЕПТЕМВРИЙЧЕ на разходки се надява!

• 23 948
  • 698
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте,
бях решила да си дам един ден почивка от техниката и ми хареса явно та станаха няколко.

Галя, извинявай за закъснението! Гледам вече са те успокоили, но и аз да ти кажа да не се тревожиш за това Хашимото. Аз пак почнах да пия еутирокса от 2 седмици. Както беше писала бони.м зависи от дозата дали е противопоказно да кърмиш. Не виждам никаква разлика от както го пия (75мг), нито на малкия, нито на кърмата като количество ми се е отразило - все едно не го пия, така нормално си тече живота ми. Доверила съм се на лекарите - щом казват, че няма проблем да го пия и кърмя - добре! Като цяло не бива да се притесняваш за това, че си с Хашимото. С това заболяване съм от пореди поне 8-9 години, но го разбрах едва месец преди да забременея. Аз не виждам причина да спираш да кърмиш, освен ако лекарите не са ти казали да го направиш изрично. Най-добре си намери добър ендокринолог, защото усещам че не са ти обърнали достатъчно внимание и ти сега се намираш в небрано чуждо лозе. Особено след тази консултация с педиатърката.

Честити рожденни дни на патерици на бебчо и Гери! Да сте много обичани, щастливи и красиви, яки мацки, горди мами и любими съпруги

Машонка, чудесна новина! Много се радвам, че Ема е здрава вече и се разминахте с болница  Hug

akspet, голяма дивотия е тва бюрокращината в нашата държава. И на мен ми предстои същата процедура тази есен. И кво се прави в такъв случай? Аз в Плевен ли трябва да ходя, при положение, че там за ми издавали книжката?

iv4i_79, ама вие голям абонамент с тези вируси! Хайде да приключват вече и скоро да сте здрави всички в къщи!

Днес педи мина да ни прегледа. Добре си е детето. Много му се радва. И той беше в много добро настроение и така се раздивя, не се спря - показа и пълна програма с маймунджелъци. Та вече сме 8450гр. 72см.

За тези които имат желание и нямат много време за спортуване, нещо лесничко и много приятно за изпълнение в къщи - http://www.youtube.com/watch?v=61CPe41087E&playnext=1&li … L09C66DADA2E639BE

От вчера ви чета и като гледам колко дълго стана си мисля, че малко ще имат търпение да прочетат написаното, но не мога да не почерпя за здравето на Ванко.

# 541
Добро утро. Аз пак недоспала, ама то взех, че свикнах май Simple Smile.

От няколко дена се чудя за яслите. Ивайло мисля да го пращам след като навърши 2 годинки. Кога трябва да го запиша и как става? Дива индия ми е това с яслите. Simple Smile

Кафе? Simple Smile

# 542
  • на североизток
desunique, то тия упражнения могат да доведат до още един член на семейството Laughing или поне да съживят нечий затихнал сексуален апетит Joy
Иначе и тази нощ кошмар, този път и мен ме почна  Sick и  Toilet , а май че и Елито дриска повече от нормалното, дано поне Т да няма  Praynig Засега е весела и жизнена Praynig А Никола спа цяла нощ, повърна пак сутринта и сега пак спи  миличкия spoko А сега отивам да лягам и аз, че едвам стоя ooooh!

Всъщност да ви питам, мога ли на нея да и дам някакво запичащо лекарство? Аз пия прахчета Хидросек, дали на нея ще и навредят или пък ще и помогнат  newsm78 Ако трябва да сменя прахчетата, какво ще кажете?
На вас лек, слънчев и без болести ден Hug

# 543
  • София
desunique ,интересни неща си пуснала  Crazy !
iv4i_79 ,знам че има някакви прахчета ,но най-добре звънни на педиатъра ,той ще те насочи най-правилно  Peace .
aissa80 ,и на мен ми етъмна имдия ,но може би догодина можете да кандидатствате .
Някой беше питал за замесване на хранене с плодово пюре-доколкото аз знам не може,Знам че  плодовите пюрета не засищат.

# 544
Добро утро   food010
iv4i_79  Hug скорошно възстановяване на всички у дома...аз съм давала на баткото Ентерол прахчета, когато беше на 6 месеца и получи същите симптоми като вашите, а за повръщането ампули Деган . Попитай и друг за всеки случай  Peace
Междудругото много актуално пожелание Лек без болести ден  hahaha

# 545
Добро утро!
Честита половин годинка на бебе Мая на мама vesi!
Честити месечинки на Алекс и Криси, на Ванко, а също и на бебе Мая!
Хайде после ще почерпите  Wink !!! Аз пък само за сладко мисля  Blush как не ме е срам!
iv4i_79, дано да оздравее бързо баткото, а ти не се давай на гадните вируси!

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 10:21 от velizarka_8

# 546
Честита 8ма месечинка на големия вече Ванко-бузанко! Добре е пораснало детето гледам.
Честита половин годинка на Мая!
Честита 7ма месечинка на Алекс  и Криси!
Честита месечинка на Андреа на патерици.  Heart Eyes
Деска  Hug!
Ивчи много гадно при вас. Горкото момченце, измъчи се. И Део много тежко ги кара тези стомашни вируси. Деган не става за толкова малки деца, доколкото знам. Ние на Део му слагахме някакви хомеопатични свещички за повръщането. А за разстройство Ентерол става, както каза K.Zhelqzkova.Но питай лекаря, че не помня на толкова малки бебечета като Ели дали може да се дава.  newsm78. Дано всички се оправяте по-бързо.  Praynig

# 547
  • Пловдив
Добро утро Simple Smile!
Еййй, как летят тия месеци... newsm78!А аз мислих, че като родя, ще забавя темпото на времето поне малко... Thinking
Та, да почерпя по случай 7-мата месечинка на големите вече бебета  Laughing

Благодаря Машонка и Велизарка  Heart Eyes!
Честито и от мен на Мая и Ванко !!! Да растат здравички и палавки деца, за радост на мама и татко Heart Eyes!
Хубав ден на всички, с много, много усмивки Hug!

# 548

Логест, добре дошла Simple Smile
Има ли нещо общо ника ти с хапчетата? Wink Whistling[/color]
[/quote] :

Laughing :lol:D, да преди доста време, беше единственото свободно име и така и до ден днешен си го ползвам 

# 549
  • София
Честита половин годинка на Мая!
Честити месечинки на Ванко, Алекс, Криси и Мая!
Честит имен ден на Дара, Дария и двете Даринки!
С пожелание за много слънчеви усмивки!

Ивчи, дано по-скоро излезете от този болестен цъкъл! На Елито за разстройството може да даваш кашата на Нестле с ориз и рожкови. Тя няма да замени прахчетата, за които може да питаш педи, но поне ще затегне малко стомахчето. А за повръщането на Никола може да опиташ хомеопатичните капки или свещички Вомитусхил. Много са ефикасни.

# 550
А за повръщането на Никола може да опиташ хомеопатичните капки или свещички Вомитусхил. Много са ефикасни.
А точно същите използвахме и ние. Обаче при яко повръщане, действието не беше много бързо.

# 551
Честито на порасналите бебочета  Heart Eyes

Ентерола става дори за новородени бебенца и е много ефикасен при разстройство.  Peace

# 552
Добро утро мами,
Честита половин годинка на Мая  Hug
Честити месечинки на Ванко, Алекс и Криси и Майчето Hug

Честити Имен Ден на всички празнуващи днес!   bouquet

Ивчи, дано се оправите бързо и на Ели да й се размине и аз знам от педи, че Ентерол помага много и е ок да се приема от бебета  Peace
П.П. ако не те затруднявам, дръж ни в течение за развоя на нещата с ваксините  Thinking

desunique, добра гимнастика  Crazy

# 553
Добро утро,
Честит празник и на всички месечковчета и на другите именячета   Gift
сега разбрах ,че днес малкото пате има имен ден и да почерпя

- Марийке ,  bouquet

и да ви се похваля - днес на дълго и на широко си говорихме с ендокриноложката ,и тя е категорична да не спирам да кърмя. така че само дет рИвах толко и се притеснявах. Деска, благодаря ти   bouquet. аз понеже получих доста силно сърцебиене от завишената доза днес и ми стана доста лошо и се обадих,та сега ще продължа на 1/2 и след още една седмица ще мина като теб на 3/4 (т.е. на 75)

обещах да проверя за гастроент........ - значи работи само на пазара на красно село( ако искаш мога на лс да ти го обясна точно) и е на смени,работи със ЗК; тел: 4162919. можеш да си запазиш час. а можеш и без час да отидеш ,само се обади да видиш коя смяна е  Peace

# 554
iv4i_79 и ние имахме разтройство и педи ми каза да дам 1/2 Ентерол размито с малко водичка преди хранене,или можеш също да дадеш Хидрасек за деца.Бързо оздравявайте! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт