бях решила да си дам един ден почивка от техниката и ми хареса явно та станаха няколко.
Галя, извинявай за закъснението! Гледам вече са те успокоили, но и аз да ти кажа да не се тревожиш за това Хашимото. Аз пак почнах да пия еутирокса от 2 седмици. Както беше писала бони.м зависи от дозата дали е противопоказно да кърмиш. Не виждам никаква разлика от както го пия (75мг), нито на малкия, нито на кърмата като количество ми се е отразило - все едно не го пия, така нормално си тече живота ми. Доверила съм се на лекарите - щом казват, че няма проблем да го пия и кърмя - добре! Като цяло не бива да се притесняваш за това, че си с Хашимото. С това заболяване съм от пореди поне 8-9 години, но го разбрах едва месец преди да забременея. Аз не виждам причина да спираш да кърмиш, освен ако лекарите не са ти казали да го направиш изрично. Най-добре си намери добър ендокринолог, защото усещам че не са ти обърнали достатъчно внимание и ти сега се намираш в небрано чуждо лозе. Особено след тази консултация с педиатърката.
Честити рожденни дни на патерици на бебчо и Гери! Да сте много обичани, щастливи и красиви, яки мацки, горди мами и любими съпруги
Машонка, чудесна новина! Много се радвам, че Ема е здрава вече и се разминахте с болница

akspet, голяма дивотия е тва бюрокращината в нашата държава. И на мен ми предстои същата процедура тази есен. И кво се прави в такъв случай? Аз в Плевен ли трябва да ходя, при положение, че там за ми издавали книжката?
iv4i_79, ама вие голям абонамент с тези вируси! Хайде да приключват вече и скоро да сте здрави всички в къщи!
Днес педи мина да ни прегледа. Добре си е детето. Много му се радва. И той беше в много добро настроение и така се раздивя, не се спря - показа и пълна програма с маймунджелъци. Та вече сме 8450гр. 72см.
За тези които имат желание и нямат много време за спортуване, нещо лесничко и много приятно за изпълнение в къщи - http://www.youtube.com/watch?v=61CPe41087E&playnext=1&li … L09C66DADA2E639BE
От вчера ви чета и като гледам колко дълго стана си мисля, че малко ще имат търпение да прочетат написаното, но не мога да не почерпя за здравето на Ванко.
.
и
, а май че и Елито дриска повече от нормалното, дано поне Т да няма
Засега е весела и жизнена
А сега отивам да лягам и аз, че едвам стоя 
Ако трябва да сменя прахчетата, какво ще кажете?
!
.
!!! Аз пък само за сладко мисля
как не ме е срам!
[/color]

- Марийке ,