Зимата си заминава, СЕПТЕМВРИЙЧЕ на разходки се надява!

• 23 936
  • 698
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Честит празник на малкия батко на Алекса   bouquet 

Дана, явно им е харесало на твоите деца да помагат на мама Hug Сладури Simple Smile

Илик, доста се чудих и аз и след 2 седмици ровене и консултиране стигнах до д-р Янакиев.

Божилова, в кой квартал в Пловдив живееш?  Wink

не мога да пиша, че малкия ми докопва клавиатурата и става малка приказка...

# 616
  • Пловдив
От кичука съм.

# 617
За АВОКАДОТО - супер е! Аз го дадох след картофа, който беше пълен провал (всъщност засега сме дотам със захранването). Днес наобед ще дам и морков, вече горя от нетърпение да дам на детето по-вкусни неща - тиква, банан. Според вас крушата подходяща ли е за следващ плод след тиквата и банана? Дали ще мога да я дам в сурово състояние?

# 618
Добре де, а не трябва ли да мине известно време между даването на зеленчук и плод?  newsm78 Нещо от сорта на 2 седмици? Навсякъде където чета пише, че трябва да има минимум 2 седмици между въвеждането на нов тип храна. А типовете храни се разделят на плодове, зеленчуци и каши?  newsm78 Аз след ден-два ще започвам с кашата и се чудя кога да въведа плодовете? Вече е яла 4 вида зеленчук.

# 619
Здравейте на всички от седмица се опитвам да Ви изчета ,че с разходките не бях редовна и НЕуспявам. Всеки ден се каня да пиша, но Вие все повече напредвате,за това сега се записвам и се въръщам да чета.
 Стигнах до там ,че Галка ще захранва  Joy и после не знам какво става..така че се отчитам накратко : Моята мома наддаде 400гр и 3см за 5-ти месец,което е задоволително.Започна да се храни на по-голям интервал и сама си направи режим ,както прави всеки месец  Grinning. Захраних и с месенце и глутен (докато кърмя ако има реакция да е минимална заради кърмата) . Сега папкаме много неща остана да въведа свинксо,телешко и заешко   chef.
Тук е студено и не можем да излизаме  Rolling Eyes ,а много ми се разхожда.
Не знам дали е нормално имахме бяла точка прозрачна ,която един ден беше остро пробило зъбче и после венеца се наду зачерви жестоко и облече пак зъбчето. Питам на мен ли ми се е сторило ,че е имало зъб   newsm78 или може пак да се скрие под венеца ,като пробие???
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ Simple Smile на дечицата днес

# 620
Тъй, тъй, на чужд гръб и четири са екстра  Laughing Ама аз и сега нещо сдавам багажа, пък с четири сигурно ще ми дадат жълта книжка, без да минавам на комисия  Crazy

Aха и аз така  Crazy
Вчера така се бях ядосала по едно време, че им казвам на големите деца: Събирам си багажа и изчезвам! Няма да ме видите повече!
Е, познайте някой дали се трогна от цялата работа.  hahaha

И аз смятам да пробвам авокадо тези дни. Крушата помня, че беше първия плод, който дадох на дъщеря ми.

Аз доникъде не съм със захранването - от всичко е опитало диването (и жълтък оня ден), но нищо не иска да яде. Най-голям успех имаше едно пюре на Хип с пиле и зеленчук с ориз - половин бурканче от малките  Grinning

# 621
  • Sofia, Bulgaria
Тъй, тъй, на чужд гръб и четири са екстра  Laughing Ама аз и сега нещо сдавам багажа, пък с четири сигурно ще ми дадат жълта книжка, без да минавам на комисия  Crazy

Aха и аз така  Crazy
Вчера така се бях ядосала по едно време, че им казвам на големите деца: Събирам си багажа и изчезвам! Няма да ме видите повече!
Е, познайте някой дали се трогна от цялата работа.  hahaha

И аз смятам да пробвам авокадо тези дни. Крушата помня, че беше първия плод, който дадох на дъщеря ми.

Аз доникъде не съм със захранването - от всичко е опитало диването (и жълтък оня ден), но нищо не иска да яде. Най-голям успех имаше едно пюре на Хип с пиле и зеленчук с ориз - половин бурканче от малките  Grinning
Сега вече се обидих  Naughty .За разлика от вас аз искам още едно,но тялото ми е на друго мнение  Sad

# 622
Emilli Arie, всичко в кръга на шегата  Hug  bouquet

# 623
  • София
Добре де, а не трябва ли да мине известно време между даването на зеленчук и плод?  newsm78 Нещо от сорта на 2 седмици? Навсякъде където чета пише, че трябва да има минимум 2 седмици между въвеждането на нов тип храна. А типовете храни се разделят на плодове, зеленчуци и каши?  newsm78 Аз след ден-два ще започвам с кашата и се чудя кога да въведа плодовете? Вече е яла 4 вида зеленчук.
И аз знам така ,хубаво е да има поне 2 седмици м/у всеки нов вид храна.Но знам пък ,че за кашата май не важи и може заедно с друг вид да се вкара.

# 624
Да, точно това се чудя - дали с кашата да въвеждам и плодовите пюрета?

# 625
  • София
Да, точно това се чудя - дали с кашата да въвеждам и плодовите пюрета?
Яни ,аз въведох кашата с месните.Така ми каза нашето педи и го послушах .

# 626
Значи същото би трябвало да важи и за кашите и плодовите. Това е добре!  Grinning

# 627
  • Пловдив
Сега вече се обидих  Naughty .За разлика от вас аз искам още едно,но тялото ми е на друго мнение  Sad
Емили, искрено ти завиждам за ентусиазма и силите   bouquet
Да са ти живи и здрави слънчицата и да пълнят къщата със смях и веселие много години  Hug

# 628
  • София
Емили, искрено ти завиждам за ентусиазма и силите   bouquet
Да са ти живи и здрави слънчицата и да пълнят къщата със смях и веселие много години  Hug

и аз Simple Smile !

# 629
Ина,побърках се от сутринта,защо немога да вляза в темата  Mr. Green,чудих се,чудих и чак сега видях,че си я пуснала от твоя профил  Mr. Green и немога да копна нещо  Joy !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт