а мойто дЯте днес не е спало до този момент- какво ли не правих да я приспя- не е не
не е нервна нищо и няма но не спи, а аз не мога да отида и до 00
ужас,а мен как ме боли гърлото 
- много ще съм тъпа,ако си го разболея сама детето.
. пожелавам ви бързо оздравяване

за което много се радвам
Само,че да ви се оплача,вече съм пред откачане
Ние по препоръка на педи започнахме с плодово пюре.Въведох първо ябълка,3-4 дена си го хапваше с голям кеф
на следващия ден кефа за ябълка някъде изчезна и даже малко повърна,понеже й се гадеше вече(изяде по-малко лъжички от предния ден)...реших да пробвам ябълка+синя слива-пак мъка...
,след това пробвах с банан...историята се повтори-с голямо желания първите 2-3 дни и после отказ,едвам стигаме около 13-тина лъжички.До никъде още не сме

дано бързо да се оправи Ванеска 
ще се кърмим до откат
ни плодове, ни зеленчуци ни каши, чакам я по 5 часа да огладнее и пак не иска
стиска устата и бута с езика
даже днес докато й бършех устата след поредния неуспешен опит, си изплезила езика да избърша и него сакън да не й влезе нещо в устата, та да се излъже да го глътне 

мамата на моя кръщелник преди два месеца роди второ детенце и й направиха ре-секцио, вчера й видях белега, ама той слънце много добре изглежда един такъв прибран, а тя като видя моя и
при мен е още много червен, дебел и изпъкнал, кажете моля ви нормално ли е, при вас как е? Лекарката ми го видя един месец след операцията и каза супер, но от тогава е съм ходила, а и няма промяна в белега, аз си мислех, че все такъв си остава 
и после пак ще се включа, че имам задачки

) моята приятелка е бременна вече в 20 и незнам си коя седмица, а корема и е по-малък от моя 
. а аз още не съм ходила на лекар след раждането 

Също съм виждала в Била, Пикадили и Карфур 

А днес ака 4 пъти 
Доста по-успешен беше
Като е готово., ще го пусна и тук
От две нормално големи ябълки излизат три малки бурканчета
Бързо, лесно, вкусно
Така си направих и пюре от тиква, картоф и морков. Само да имаше кой да ги яде 
!
.