Празнувам със пържолка и айрян и килата падат със Дюкан - 248

• 39 778
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
Сисссс,ми бивши дебеланки отде да знаят за Бухенвалд? Joy Joy Шегувам се,Верони не искаше да ни обиди,сигурна съм.Тя го каза за ученичките дето влизат в темата и искат да станат 40 кила с мокри дрехи. Joy Joy

nelinka_stz,ами аз точно това ти казах,че преди може и да си била 50кг ама с годинките по-трудно става да поддържаме едни минимални,бих казала кг.Най-добре дай снимка да ги видим де са тия паласки/Може и без лицето да е снимката.Ама аз много се съмнявам ,че е чак такова критично положението.Не че сме стари (аз съм на 39г) ,обаче си има един допустим минимум и трябва да се съобразяваме с него.Ние не се смеем,ние точно те съветваме. Heart Eyes
То и аз казвам ,че трябва да сваля още 5кг ама много добре си знам ,че няма да стане мойта работа и гледам поне да запазя постигнатото дотук.Така и така и на тия кг се чувствам добре.Да,искам да тежа 57-58 ама знам ,че трябва да съм реалист ,а не да си поставям едни цели,които само да ми мачкат самочувствието. Flutter Затова те попитах и питам пак:Ти калкулатора на Дюкан направи ли си?Поместен е на първа страница на темата. Heart Eyes

# 391
  • Пловдив

Зла Вещица, напротив ! При мен честото ядене води до качване на килограми. Записвам си всеки ден храненията и се тегля всеки ден. Ям ли повече от веднъж месо на ден ,не само, че не свалям, ами и качвам. Така е също като прекаля с яйцата и млечните продукти.

При последното меню, което ти видяхме всички се изсипахме вкупом да ти казваме, че ядеш много малко, дори някой направи забележка за това. Оттогава имаш доста постове, но никъде не споменаваш какво и  колко ядеш. И аз съм с впечатление, че нямаш промяна в начинът и количеството хранене. И с този си пост - месо не повече от веднъж на ден, без яйца, без млечни - тези храни са всъщност основата на режима ни ми е много любопитно какво точно и по колко ядеш.

# 392
Мименсита, Stop аз цял живот си мечтая да се отърва от проклетите "ЦИ", ако ги разкарам до чашка "бе" или "це" ще съм доволна... Мечтая си да мога да закопчая копчето на поне един панталон, който не ми виси на седалището Mr. Green нямам никакво дупе, за сметка на големия корем...
Нелика, явно и ти си с моята структура Mr. Green всичките килограми на шкембе  ooooh!, но имай предвид,че жената с възрастта повишава теглото си, както и с ражданията... Според Дюкан за всяко десетилетие и всяко раждане жената трябва да прибавя 2 кг. към теглото си (може и 2,5 да бяха, но не мога да проверя в момента) Peace Защо не си купиш книгата на Дюкан, никак не е голяма, ще я прочетеш за два дни и ще прецениш какво ти трябва...
За подсладител използвам стевия, посвикнах, макар и да е блудкава, четох че активизира и имунната система... Другите са отрови, каквото и да ми разправят  Peace

# 393
  • Пловдив
В първия пост има линк към книгата - който има желание може да си я свали.

# 394

Зла Вещица, напротив ! При мен честото ядене води до качване на килограми. Записвам си всеки ден храненията и се тегля всеки ден. Ям ли повече от веднъж месо на ден ,не само, че не свалям, ами и качвам. Така е също като прекаля с яйцата и млечните продукти.

При последното меню, което ти видяхме всички се изсипахме вкупом да ти казваме, че ядеш много малко, дори някой направи забележка за това. Оттогава имаш доста постове, но никъде не споменаваш какво и  колко ядеш. И аз съм с впечатление, че нямаш промяна в начинът и количеството хранене. И с този си пост - месо не повече от веднъж на ден, без яйца, без млечни - тези храни са всъщност основата на режима ни ми е много любопитно какво точно и по колко ядеш.

Вещи, допълних си предния постинга. Погледни го моля те и кажи как ти се струва. Всеки ден ям яйца,месо и млечни, но не прекалявам.  Peace

# 395
  • Пловдив
Любезна,пожелавам ти успех.Аз за разлика от теб съм натрупала кг по цялото тяло,особено в краката...дано да ги сваля ! А относно подсладителите и аз мисля да изхвърля Суитлито и да си купя Стевия,вчера я видях на прах.Вие каква си купувате момичета?
Бяла лястовица,всеки трябва да намери най-доброто за себе си от режима.Аз прецених за себе си лично,че трябва да хапвам до 17 часа и след това само вода или мляко.Като се храня нормално през деня и вечерям в 17,вечерта повярвай ми не съм гладна въобще Grinning
И прочетох някъде за тази Лида........не си съсипвайте здравето момичета Twisted Evil

ПЛОВДИВСКА СРЕЩА-20.03.11г.,14,00 часа пред МОЛ Пловдив Hug

# 396
Лястовичке,защо не си отдалечиш вечерята поне в 19ч. или другия вариянт е в по късните часове да си направиш айрян-действа засищащо.

# 397
  • Стара Загора
Книгата ще си я купя,но друго е да получиш съвет от такива като вас.Да индекса си го правих но за моята структура тези кг. са много.Довечера ще си направя снимка и ще я кача.Раждала съм преди 12г. и до това лято бях супер, но ако се отпусна и не обърна внимание на тези качени кг. сигурно другата год. ще са не 5, а цели 10кг.

# 398
Приветче на всички
Минавам само да докладвам 77.700  Mr. Green доволна съм
Утре е месец от както започнах 84.10 тоест 6.400 кг по- малко не е зле хич  Wink

# 399
Книгата ще си я купя,но друго е да получиш съвет от такива като вас.Да индекса си го правих но за моята структура тези кг. са много.Довечера ще си направя снимка и ще я кача.Раждала съм преди 12г. и до това лято бях супер, но ако се отпусна и не обърна внимание на тези качени кг. сигурно другата год. ще са не 5, а цели 10кг.
Според мен след ударните дни можеш да караш 1/1 или 3/3 което по ти допада,понеже имаш малко за сваляне.

# 400
  • Стара Загора
Много ти благодаря, qardenia 1979 мисля да е 1/1 но това нали значи, един ден П,един ден ПЗ.

# 401
  • Пловдив
А колко ям на ден ще ти кажа  - три пъти на ден. Ето ми менюто, което е всеки ден еднакво.

З - 120г кисело мляко с 2 супени лъжици трици
О - пилешко месо/дроб/воденички или риба
В - три яйца с 150 г извара

Като вечерята я ям до 18 часа и към 21-22 часа огладнявам, но не ям. Апетит денем нямам, а вечер.

Ами нямам какво да кажа - то си е очевидно . Закуска кафяна чашка мляко, обяд малко месце, вечеря три яйчица ...

Успех с Лидата, която трябва да ти намали апетита. Огромен е и имаш нужда от намаляне на яденето.

# 402
Много ти благодаря, qardenia 1979 мисля да е 1/1 но това нали значи, един ден П,един ден ПЗ.
Да това значи,но след ударните започваш първо ПЗ и след това П.

# 403
  • Стара Загора
МЕРСИ...

# 404
  • Стара Загора
Искам да попитам кашкавалена или сиренева извара.

Общи условия

Активация на акаунт