Празнувам със пържолка и айрян и килата падат със Дюкан - 248

• 39 753
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
Гарденийка,техника да не  ти каже ,че не ти трябва нито тава,нито риба  Joy . newsm53

# 481
skarlet71 наистина ли има болеро кокос? Отдавна търся да си разнообразя кремчетата.Видях на сайта им, че има бадем-някой пробвал ли го е?

# 482
Гарденийка,техника да не  ти каже ,че не ти трябва нито тава,нито риба  Joy . newsm53
Нали ви разправях, че ще си ползвам пак вибриращия колан?! - По този повод каза, че ще ми се натъртят кокалите  Joy
И аз - мързел безподобен - ни коремни преси, ни колан   Blush

ПП. По повод степчето кокос (ама мойто е микс с ананас), мъжа каза, че биело на авто-ароматизатор.
Днес нали е петък, та аз все за мъжа мисля  Laughing
Ай' честит петък!

# 483
  • Лутаща се
Степчето е в комбинация с ананас, но болерото си е само "кокос".
Степчето с вкус на горчив бадем на нас не ни хареса, изхвърлих го.  Sick

И аз - мързел безподобен - ни коремни преси, ни колан   Blush

Че ти нямаш нужда нито от преси, нито от колан, така си си супер  Peace
А моят колан изчезна от дома, някоя от приятелките на дъщеря ми явно го "сви". Сега така ми липсва....  Cry

# 484
Момичета, как ви се занимава да си приготвяте кремчета и пици, и въобще каквото и да било   Crazy

# 485
    Здравейте!
Аз редовно ви следя и си карам Дюки вече 1 месец.Само да уточня че около две години и половина карах режима,успешно свалих 16 кг  за 3 месеца ,5 от които си върнах понеже не карах трета по правилата. Сега както казвате вие съм отново на поперавка само че сега решена да изкарам правилно и трета и четвърта фаза.Какво да кажа за мен 163см 65 в момента-цел около 60  Wink , ползвам схема 4/3 че ми е най - удобна за редуване на дните.  Та аз се включих по повод степче бадем-на вкус никак не е приятно , но си мисля че би било страхотен ароматизатор за дюкански сладкиши . Много ми е драго да следя тук темичките-след Дюкан скачах по коя ли не диета ама не-такива резултати нииииде нема ,а чесно казано не ми е трудно да спазвам правилата особено с помощта на форума-колкото чета повече се надъхвам. Поздрави на всички ,сега ще се отдам на петъчните протеинчета - страхотна мотивация:)!

# 486
  • София
Момичета, как ви се занимава да си приготвяте кремчета и пици, и въобще каквото и да било   Crazy
Така не омръзва и тежи режима.
По този повод искам да кажа на Бяла лястовица, че липсата на апетит през деня явно е  от еднообразното меню, както тя спомена в последния си пост.
Момичета, защо ядете едно и също всеки ден? newsm78 Има толкова много неща, които могат да се готвят с позволените продукти, особено в ПЗ дните. Месо яхния, мусака (вместо картофи с тиквички или патладжани), кюфтета със сос (бял или доматен), пълнени чушки и сърми (без ориз, може да се добавят трици), месо със зеле, месо със зелен боб, месо гювеч, супи всякакви, но без картофи и ориз. И т.н. и т.н.
Гответе си! Така хем ще ядете разнообразно и няма да ви натежи режима, хем няма да имате проблеми с ВЦ-то и въобще друго си е манджичката.

# 487
Готвенето е задължително просто.Не може да се кара все на сухоежбина.Преди час хапнах пилешки бутчета със зелен боб,бейби доматки (лично производство  Flutter да поФаля свеки  Laughing Laughing) и малко лук,подправки и в гювеча.Само се готви снощи . Heart Eyes Много обичам такива манджи в гювеча.Хем не им клечиш,хем пък стават много вкусни. Heart Eyes Flutter
Аз успях за половин час да ида до училището,да взема малкия и да го прибера вкъщи,че и печката запалих.Направо като включа на 4-та стигане нямам. Joy
galaiva1-Успех!И до края да изкараш,няма да се предаваш.  bouquet Hug

# 488
  • Стара Загора
Привет, момичета!
Имам такъв въпрос - олекотената фаза само трета ли е,
т.е. задължително ли се минава през стандартните
първа и втора фаза?

# 489
  • София
Привет, мамма_Б. Предполагам питаш за 3-та олекотена фаза. Тя е за бременни и кърмачки. Започва се директно с нея, не се минава през 1 и 2 фаза.
Кажи сега за теб нещо, за да ти помогнем! Hug

# 490
Най-накрая и аз да сколасам да седна на компа.От контролни, пубертетски изпълнения, бебета и мъже не ми остава никакво време Crazy.
На ръба на нервна криза съм всяка сутрин, когато трябва да помагам на големия за някакво изпитване или контролно, което ще е върху половината учебник по История или пък върху целия материял по Български.Дете се лигави и не мисли, бебе врещи иму драска по учебниците и в тия мили моменти обекновено звъни и моят мъж (за който имам съмнения, че отново навлиза в пубертета) за да пита дали да се прибира на обяд да яде в къщи или да си взима нещо навън......просто откачация...или ще се мре или ще се откача. Mr. Green
Кила - седя си на същите вече 2 седмици.....ама шА си кажа що.... На големият на РД си изядох салатката и пържолката и сервират тортата.Ама преди това нещо се бях ядосала на Убавия си мъж....и както си седя и си мисля задълбочено върху неговото действие и бистра мисъл ....и изведнъж гледам половината парче торта го няма....изяла съм го!!!!! Shocked....вече по инерция слагам всичко в устата...Значи така се ядосах , че даже не помня дали беше вкусна.Та от тогава 75-76-75-76...цели 2 седмици.Не знам докога ще продължи отмъщението, но взе да ми писва.
Количество храна - забелязала съм, че когато съм на протеини ям много по-малко, отколкото, когато съм на ПЗ. Някак си салатат ми е по-вкусна и разяжда повече. Но количества никога не меря....камо ли пък да п
омня кво съм яля онзи ден...
Започнах противозачатъчни, та да видим ефекта.Дано не задържам вода от тях, щото знам, че имат такава способност.
Татитче куклата ти е страхотна.И по спомени ми се струва, че прилича на теб. Hug

# 491
  • Стара Загора
Привет, мамма_Б. Предполагам питаш за 3-та олекотена фаза. Тя е за бременни и кърмачки. Започва се директно с нея, не се минава през 1 и 2 фаза.
Кажи сега за теб нещо, за да ти помогнем! Hug
Ами аз не съм бременна, нито кърмачка, но имам проблем с жлъчката
и си мисля дали да не подхвана режима по този начин. Сигурно резултатите
няма да са много бързи, обаче по-важно ми е да не си докарам по-сериозни неща.
Иначе - 166см, 64кг, цел - 57-58кг.

# 492
Момичета от Варна и областта, които ще идвате утре на срещата моля пратете ми телефоните си на лични. До сега имам само на Алис 1 и неОбикновена. Поне да имаме връзка една с друга.
Утре на 19/03/2011 г. от 14 ч.  среща пред МОЛ Варна

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 16:38 от veroni76

# 493
ох,monnn така ме разсмя,че сълзи ми излязоха!кълвяла,кълвяла,га усетила то било тортата!
иначе за протокола мъча се аз ,не падат кг.,но поне не се и качват.нямам цикъл вече 2 ри месец,ще изчакам до края на март и ще има шуър чек !дано да не е друго-менопауза на 36?

# 494
  • Лутаща се
ох,monnn така ме разсмя,че сълзи ми излязоха!кълвяла,кълвяла,га усетила то било тортата!
иначе за протокола мъча се аз ,не падат кг.,но поне не се и качват.нямам цикъл вече 2 ри месец,ще изчакам до края на март и ще има шуър чек !дано да не е друго-менопауза на 36?
Защо чакаш? Шуър чек показва още на втората седмица.

Общи условия

Активация на акаунт