Празнувам със пържолка и айрян и килата падат със Дюкан - 248

• 39 694
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
.....Ако сте със стабилна психика, изберете един момент на деня - например сутрин и се теглете всеки ден по едно и също време (горе-долу). Ако ли не - веднъж на седмица! ....

ЗабраЙ да кажИш,че трябва да сЪ качваме на кантара с оскубани вежди,епилирани и с изрязани нокти...... rotfImbo rotfImbo rotfImbo #Silly #Silly #Silly

hahaha hahaha hahaha стабилна психика     rotfImbo rotfImbo rotfImbo морееееее вече знам колко ще покаже кантаря сабале, мина времето на втелясването.
На същите кила съм от миналата година, гледайки записките.Явно зимата ще се въртя кило под калкулатора, а лятото три.Туй да е кахъра казвам аз!

Само да вметна за някой от новите, че това е РЕЖИМ до живот не ДИЕТА, ДИЕТКА, ДИЕТЧИЦА

# 646
  • Пловдив
.....Ако сте със стабилна психика, изберете един момент на деня - например сутрин и се теглете всеки ден по едно и също време (горе-долу). Ако ли не - веднъж на седмица! ....

ЗабраЙ да кажИш,че трябва да сЪ качваме на кантара с оскубани вежди,епилирани и с изрязани нокти...... rotfImbo rotfImbo rotfImbo #Silly #Silly #Silly

Туй аз гу казвъм бря  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 647
......на всичкото отгоре МЦ закъсня със седмица  като балон съм , дано сега вече се нормализирам

Добър вечер !

Мери, give me five !  newsm10 И аз съм така в момента Wink.

На зеленчуци съм  до четвъртък и от два дена ям постоянно Tired. Страшен апетит имам, но нормално все пак пред МЦ, че и закъснява с няколко дена. Килограмите за сега са стабилни и това нормално  Grinning.
Днес погълнах - кислено мляко с трици, омлет с яйца и чушки, зелена салата с риба тон и краставици, кюфтета с доматен сос и пилешки дробчета с чери домати. Знам, че е много, но нали няма ограничения в режима  Wink ?!
Зла вещица, да не да започна да качвам пък сега килограми, защото така внезапно увеличих/утроих храна си  Sad?

Всеки ден съм вече с децата навън и се прибираме чак като се стъмни, но ви следя и  чета по нощите. Толкова е топло и приятно вън, че направо не ни се прибира вкъщи.
 Продължавам да съм си режимна и дано така си остана, въпреки многото изкушения, които започнаха да ме преследват - сладоледи, дини, пъпеши иииии..... . Стискам зъби и ръфам моркови, а останалото за принцесата Wink.

Лека нощ, дами и до скоро !

П.С.  Котидж сиренето с каква масленост е позволено?  Thinking

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 01:12 от бяла лястовица

# 648
Добро утро прекрасни   bouquet

Днес ще ви водя на подготовката на най-голямото предстоящо събитие - кралската сватба  Grinning

Вижте как отслабва майката на младата бъдеща кралица  Grinning

http://royalwedding.yahoo.com/blogs/is-kate-on-a-controversial-d … leton-family-1534

Книгата тук ще излезе през април казват.Естесвено ще си я купя и ще ви разкажа за новостите  Peace

Пиятен ден и кралски осанки за всички Flutter  Laughing Hug

# 649
  • София :(
          Добро утро  Hug
      Хайде да пием кафе  Laughing

Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 650
минавам да кажа набързо добро утро, че такова слънчице е изгряло на вън, нямам търпение да се оправим и да изчезваме. Ех, колко е хубаво с детенце на разходки. Как ще ми липсва това време като се върна на работа, а това хич няма да е далече Sad
Аз иначе си рижимствам. От самосебе си със стоплянето на времето намалих и количеството чхрана, която поемам, но просто не мога повече. Но определено се усеща. Хубаво ми е , че започнаха много да забелязват, че съм свалила, въпреки че от доста време си седя на едни и същи кг. Явно свалям на см. Започнах от два дни да вечерям в 6 и след това ако огладнея, ям само кис млеко. Това определено също се отразява на кантарев. Иначе и на мен нещо ми закъснява, а нямам търпение да ми идва вече, та да видим след него какви кг ще съм

Чао за сега. Усмихнат, слънчев и режимен ден Heart Eyes

# 651
Добро утро и от мен мили момичета.  love001
От утре минавам в четвърта фаза.Днес ми е последен ден в трета.Килограмите са ми същите като преди да влеза в нея.Имах едни 1,5кг.-2кг. който ту се появяват, ту изчезват.Но аз като видя, че се покачват и веднага си правя няколко протеинови дни.
И така мисля моята четвърта да е трета+, нещо такова.В определени дни да си позволявам разни по калорични храни.Пък и то сега края на април и май месец са едни празници и тогава трябва да се внимава.
Успех на всички дюканстващи newsm51Вярно си е, че това е доживотен режим.Отпуснеш ли се и хайде пак си там откъдето започна.
Хубав ден на всички.Ще се включвам от време на време да не се забравяме.И да не ме забравяте за русенските срещи. smile3525

# 652
Зверка,  smile3501 Успех в четвърта и пиши как задържаш, плийз!

Вероник, аз си мисля да изкарам и лятото вкъщи именно заради разходките с децата, че много добре се чувстваме навън заедно.  Heart EyesТо при нас през лятото и без това няма много работа....

Чета линка, дето е пуснала Тяна, и си мисля, че наистина сме феномен тук, в Бг.  Дюкан верно трябва да опише и форума ни, и рецептите, и резултатите ни в някоя следваща  книга, да се поучат британците от нас  Mr. Green

Аз си смених гащите за много хубав сутиен. Оказа се, че  от 95 Д съм станала  90 С и то такъв номер нямаха, де, до 85 С най-много. Та си купих удължител за подгръдната обиколка - много полезно изобретение, жалко, че не съм знаела досега, че го има....

Аз да ви се оплача - имам много неприятен проблем с разширените вени - още от тийнейджърка, но след бременностите се утежни и ще трябва операция. Ходих при двама хирурзи, единият от които пластичен (използва метод, който оставя по-малко белези). И му викам и без това съм тук, вижте ми и корема, и гърдите (те просто са си виснали). Той разбира се ме увери, че може да ме направи като нова, ама ми каза едни сумиии Shocked Shocked... Почвам редовно да играя тото Mr. Green

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 09:33 от Azalita

# 653
Опааа,здрасти компанията . Hug Hug Hug
Ейй,голям кеф,вънка пече,топло,хората наизлезли вече от хралупките ...разкош просто  Hug Party Party.Сега остава да дочакаме и зелените салати и пикниците по полянките.

Аз съм с +,обаче ядох късно след 21ч даже беше ,та си знам от какво е.Нищо,ще го оправя. Heart Eyes Heart Eyes Обаче усещам ,че нещо фигурата  ми се е оформила. newsm03 Сякаш по-стегната съм,ефекта от танците със сигурност. Heart Eyes
Излизам вънка да мета ,че не ме свърта вече . Joy

# 654
Azalita, я кажи сумите /за гърдите и корема/, че да се  Shocked и аз... `Щото много ми се ще, ама надали ще ме огрее! Tired

# 655
  • Стара Загора
Добро утро и от мен в това слънчево утро.Днес става една седмица от както съм на Дюкан и съм -2кг. чувствам се прекрасно.Имам чувство ,че и повече съм свали но от вчера съм в мц.3 дена бях на П,а сега редувам 1/1 и имам чувство че ще литна,толкова добре се чувствам.Благодарение на tumba си приготвям много вкусни неща, много ти благодаря  smile3525.Успех на всички и много - от една начинаеща,която благодарение на всички вас се чувствам щастлива и красива....

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 10:19 от nelinka_stz

# 656
  • Варна
Добрютро  bouquet
И аз съм режимна, сама да се похваля  Mr. Green Днес последен ден на ПЗ, от утре пак на П. През ПЗ дните имам само едно кило надолу, но все е нещо. Само трябва сама да си настоявам да пия повечеко вода.
Чета ви редовно за стимул Peace
Желая ви приятен емоционален ден!  Sunglasses

# 657
  • Тракийка в Софийското равно поле....
ДюкАн

# 658
  • София
Добро урто на всички! Приемате ли нови попълнения сред вас?
От днес и аз започвам да спазвам режима, този път по-сериозно от миналия, надявам се. Преди около година за 2 седмици свалих 8 кг с Дюкан. НО....Успокоих се, занемарих етапа на задържане и в резултат, сега имам да свалям около 15 кг!
Успех на всички и леко спазване на режима!

# 659
тирамисуто-моето нововъведение:
значи 5 яйца извара 4-5 суп.л. трици 5 суп.,стевиа лукс 3 пак.,огромна лъжица какао,пол.пакетче бакпулвер,кофичка  кис.мляко.1/3 степ лимон макс,ванилия
в каната завъртам 4 жълтъка киселото мляко с разтворен бакпулвер+ 1 цяло яйце и триците,слагам 3 пакетчета стевия лукс.намазвам тавичката с много малко масло,за да не се залепи.изсипвам ,пека.
разбивам белтъците със степа,слагам ванилия в миксера и изваждам от фурната врялата основа,но изпечена-отдолу светлокафява,отгоре жълта.изсипвам с каната студената белтъчна смес върху врелия блат.изчаквам малко да изтине ,с цедката ръся какаото равномерно отгоре и....газ с лъжицата от тавата!
да ви е сладко!
тавичката е за 2 дни.

Общи условия

Активация на акаунт