Празнувам със пържолка и айрян и килата падат със Дюкан - 248

• 39 702
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Момичета,благодаря ви за пожеланията. Hug Hug На всички една голяма прегръдка от мен. hug hug hug Дано по-бързо се оправят ,че много ми е притеснено така.Днес извиках майка да дойде,да ги наглежда поне ,че аз трябва да съм в магазина,ако не за друго пари за лекарства трябват. ooooh!  smile3516
Каката няма вече температура ама малкия тъй се е разкиснал ...Един стек кърпички употреби от сутринта насам. #Crazy
Аз лененото семе го бъркам с триците и кисело мляко на половинката,че той упорито отказва всякакви други смеси. Crossing Arms Не ще ни питка,ни попара,ни милинки,нищо бе само с кисело мляко ги яде.Не мога да изляза вече с него на глава.
MariDi,ми ти за кво да си ходиш/При нас е добре,пък и още няколко дни току-виж пак сме спретнали срещичка ,тъй че направо ще си на линия.За кво 'се път да биеш / Joy Party

# 631
  • на острова на мечтите
4ао на вси4ки Simple Smile НеЩо ми е много тъпо напоследък и затова и не пиШа. Диетата е в пълен застой, сноЩи ядохме риба и тази сутрин и двамата сме с плЮс Joy, а след като си изпих млякото 150гр, веднага ми показа 150 гр отгоре. А всяка сутрин ти4ам по половин 4ас newsm78. В4ера сварШих и една голяма глупост, ама хи4 не ми се приказва, а и воийната ни е под носа, та..... я най добре да свърШвам с плакането и да вървя да си 4ета рецептите ДЮКАН, ама кава ли е ползата?
Извимявам се,ама ако не пиШа Ще се пръсна #Cussing out ГУШКА на вси4ки  love001

# 632
danilu ,направо ме притесни.Чета аз :4ао на вси4ки и изпадам в див ужас. Joy Брех,викам си,какво стана сега и после поглеждам ,че живееш в Сицилия и всичко стана ясно.Ама какъв е тоя песимизъм от тебе?Ааа,така килца не се свалят.Трябва да си позитивно настроена,да се радвам ,че работиш за хубава визия и добро здраве,наслаждавай се на живота,докато сваляш килцата ,бъди си режимна и всичко ще си дойде по местата.Сигурна съм,че е временно. newsm03  love001

# 633
Ха добър ден!
Докато навърша къщната работа и станало обяд,ама какъв телешки винен кебап спретнах за обяд.

МИМЕНСИТА,то и мъжа ми вчера ми каза същото,защо не съм си направила айрян,ама за друг път ще знам. Simple Smile

МАРИДИ,с малко закъснение да ти кажа за лененото семе.Аз го купувам на цели семенца и смилам в кафемелачка малко количество,колкото да напълня малко бебешко бурканче от пюре.Сутрин си слагам към една чаена лъжичка ленено семе и триците,добавям киселото мляко и го оставям да се понакисне за 30-40мин.тъкмо докато беба закусва.

Днес кантара е добър с мен -700гр.

# 634
  • Тракийка в Софийското равно поле....
а след като си изпих млякото 150гр, веднага ми показа 150 гр отгоре.
Ами какво да ти покаже - поела си 150 мл течност.  ooooh! Това е напълно нормално! Организма ще го обработи, ще го превърне в енергия, ще изпишкаш нещо и няма да има и помен от тия 150 грама!

Много пъти е казвано, ама много! Не се теглете НОН-СТОП!!!!
Ако сте със стабилна психика, изберете един момент на деня - например сутрин и се теглете всеки ден по едно и също време (горе-долу). Ако ли не - веднъж на седмица! Иначе ще откачите тотално! Ако след всяка хапка и пийка се теглите!  Rolling Eyes ooooh!

# 635
  • София
Tatit  Hug ама много си права. Не трябва да си причиняваме лудост.

# 636
Гледам много болни муцунки има тук  и ние сме така ,сополи кашлици ,бляя-бляя,но така е докато
тивките малоумни не спират да си водят болните дечица на градина
Всеки ден ставам свидетел на забелжки от страна на учителките към родители но....то е до самосъзнание не го разбирам аз това да си пратя болно детето на градина  ooooh! newsm78 ooooh!
Бързо оздравяване на всички и малки и големи  Hug
За доклада 78.600 малко + че но...не е болка за умиране ,на всичкото отгоре МЦ закъсня със седмица  като балон съм , дано сега вече се нормализирам
Режимна,търпелива и мотивирана съм  Wink
 Татит-че много си права за кантара , само дето и аз се вманиачавам опитвам се да не се втелясвам толкова но нещо неуспявам  Crazy

# 637
мимс, това с бирената мая за пъпки тип късен пубертет ли е. Да всема да си взема и аз newsm78

# 638
.....Ако сте със стабилна психика, изберете един момент на деня - например сутрин и се теглете всеки ден по едно и също време (горе-долу). Ако ли не - веднъж на седмица! ....

ЗабраЙ да кажИш,че трябва да сЪ качваме на кантара с оскубани вежди,епилирани и с изрязани нокти...... rotfImbo rotfImbo rotfImbo #Silly #Silly #Silly

# 639
  • Варна
ЗДРАВЕЙТЕЕЕ!Виждам всички момичета са режимни,което е супер,пожелавам ви търпение и воля,за да финиширате с усмивки и постигнати цели Hug smile3501
Тони,и аз я навивам да остане още,но пусти ежедневни ангажименти.
Тумбе,радвам се,че се появи,надявам се че на следващата среща ще те видя Stop

# 640
Здравейте. Аз пак с мойте сирена ще се включа  Laughing  Обезпокоена от това , което ми написахте за обезмаслените сирена в БГ реших да си купя извара / макар че хич не обичам / . Обаче в мен пак изниква съмнение - чета в рецептите на Тумба как слага обезмаслена извара , а пък на моята не пише нищо такова   newsm78  То така или иначе в кварталния магазин имаше само един вид / чак в събота ще ходя на метро / , та след като прочетох етикета реших , че ще я взема , че съм решила да си правя миш-маш. До тук добре , ама ме притеснява , че пише Извара /кашкавалена/ , а на състава пише - Суроватъчни белтъчини и сол   newsm78
Хич не съм наясно с тия млечни произведения......
И много моля за идеи за П дните как да си приготвя нещо по-сочничко , че тия сухи меса направо ме влудяват   #Cussing out

# 641
Pozdravi i ot men  bouquet  bouquet Izvinjavam se za latinicata, no na tozi kompjutar njamam kirilica. Rezimna sam i darza fronta. Dano skoro da vidja novo minusche. Hubava vecher!  bouquet  bouquet

# 642
  • Тракийка в Софийското равно поле....
isache, всяка суроватъчна извара е ОК.

Мастърчееееее......... наиш кът тъ млясна една  Mr. Green

# 643
Ох благодаря - лека вечер пожелавам на всички , а аз ще спя бързичко, че като стана и като нашпоря зеленчуцитееее...... пет дена издивях само с протеини......а съм едва в началото - как ще я карам нататък направо се чудя - но няма отказване !!!
Приятни сънища на всички   bouquet

# 644
  • София :(
      Е не, умирам като си скроя такъв номер - два часа пиша и ... Както и да е
     Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт