Празнувам със пържолка и айрян и килата падат със Дюкан - 248

• 39 712
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     Попрескочих ви ден -два, но това не значи, че не съм чела, даже и ще отговарям сега. Бог знае какъв чаршаф ще имаме на финала, но... не мога да пропусна.
     (не)Обикновена , да му се не види, само не знам кога ще се гътна  ooooh! Казвам ти аз, че ми изглеждаш позната...
     persitsveti , добре дошла и успех  Peace Хубаво е, че си избрала точно нашата компания  Wink
     skarlet71 , какво чакаш!? И на мама се полага подарък за бала! На половинката му вземи бирена мая, но не на хапчета, намери истинска - да пие по една лъжица на дени  няма да уситиш кога ще се изчисти кожана му  Peace
     insanse , подправка, подправка, ама ако ометеш едно кило... хич не са подправка  Wink
     Морските сирени, много сте хубави всичките  Hug Heart Eyes Ама в много камерен състав, бре...
        isache , добре дошла отново в правия път и този път да не се излагаш  Peace Колкото до "обезмаслените" сирена и кашкавали - зарежи ги, нито са обезмаслени, нито са от мляко  Crossing Arms Не съм си в Русе, но почти със 100% сигурност  Excuisa FitLine 0,2 % има в Била, Кауфланд и Метро.
      MariDi , все се каня да г пробвам тоя новия котидж... Ще ве накараш следващия път да си взема, ей така, за адет...
      zorita , как 400 бе, аз 40 не мога да направя... Резил, резил ви казвам  ooooh! Ох, ще ме умориш с хранителните навици на тез твоите хубавци  hahaha
     lariss, по-несериозен пост от доста време не бях чела  ooooh!
     tonnny_bg , добре че ме отменяш, че с моя мързел тези дни...
     veroni76, оздравяхте ли вече?
     Su Arzu , Жана Дарк , хайде умнта този път  Peace
      veronic , срама няма тоз твоя мъж  #2gunfire
      joana_an, смесения етап продължава докато стигнеш желаното тегло или докато не ти писне - въпрос на упоритост.
Може да е 20 седмици, може да е 20 месеца...
      мрЪнмот , пък някой от тези 5-6 даже имаха наглоста да влязат в трета на кила, от които повечето тръгват да отслабват  hahaha Ей на, skarlet71   просто потвърждава думите ми  Wink
      Пловдивчанкиии, следващия път, жива - умряла, съм на среща с вад, да видите вие  Crossing Arms
      Вай, nelsun , какъв е тоя мазноч с 20 % масленост, бре  Shocked
      Azalita , тая е за офталмолог, ама е по-належаща и от мен  ooooh! Ама и ти... бива ли да и вярваш!? Аз вече гледам лошо като ми предложат XL, какво остава за теб...
      Хехе, стигнах и до Пролетта  hahaha Хайде да ни е честита и скоро да я усетим и по намаляващите дрешки, че аз днас на прибиране от работа се одървих от студ..., чак носа ми беше замръзнал...  Cry
       EVIQ , за приемане приемаме, ама не разбах... ще съчетаваш Михайлова и Дюкан или ...  newsm78 И к`ви са тия 10 дни на телешко и пилешко!? Я марш да четеш, че знаеш ли ако заразмятам тиганЯ  Crossing Arms
       чочосанHug Heart Eyes
       niki_neni , като видя такива писания и се сещам за темата "Как отслабват слабите?"  hahaha Нищо лично  Flutter
       gardenia1979 , тези тричави вкусотии водят до пристрастяване  Wink
       Tumba_lumba , де се губиш, душо кукурузена!?
        Ох, пописах си на воля тази вечер, така че... ще прескоча козинките, ще наваксвам утре с тях и ще ви пожелавам
           Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 616
МИМЕМСИТА,аз може би прекалих което повече няма да се случи.Върху полагащата ми се доза хлебче намазах Ескуиза,след нея пуешка шунка и за капак едно варено яйце.Може би съм отвикнала от хлебните продукти,на третата хапка започна едно хълцане....Сутрин обикновенно закуската ми е една кофичка кисело мляко със триците и малко ленено семе и след това разтворимо кафе във по-голяма чаша с прясно мляко.

# 617
  • Тракийка в Софийското равно поле....
gardenia1979 хич и не си прекалила. Трябва да видиш аз какви кули си правя. А 36 кила свалих първия път за 7 месеца. Тричава палачинка с извара, пуешко (ама по дебелко така), печени чушки (ако съм на ПЗ), яйце на очи. Абе бухам яко.....  Mr. Green Хълцането е, защото е по-сухичко яденето........

Оооооооо, Зориткеееееееееееей! Ко праиш прелестна?!  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 00:22 от Tatitt

# 618
Татиткоооооооооооо, красавице  Heart Eyes   love001 от тука няма да мърдаш оу!

Мимс, таман се притеснихме , да те сърбя дъто следобед??? Рекохме и днес ако не се збадиш да пращаме някой на място. Laughing
Ако си редовна с Анн и мен, скоро ще стигнеш 400 ( имаме две убавици дет всеки ден правят по 0 нула Mr. Green  няма да ги изказвам обаче, ама са съпричастни де )  hahaha hahaha hahaha
Ай, отивам да наваксам, че днес изпуснах по ред нервиращи причини, което пък не е оправдание.Красотата иска жертви, па дори и в малките часове!

Ъъъъъ, къде са ми другите оФце в подписа, що имам само една  newsm78

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 00:12 от zorita

# 619
mimensita , кое е несериозното в поста ми?

# 620
  • София :(
         Добро утро  Hug
      Нещо никак не мога да приема, че е едва вторник... Явно доста кафета ще се изпият тази седмица  Rolling Eyes  Хайде, ето го и първото  Wink

Ааа, gardenia1979 , баш добре си звучи сандвича. И аз подобни си спрятам, ама ги гарнирам със стабилно количество айрян или водица  Wink
      zorita , брой ме и мен в редиците на съпричастните  hahaha

здравейте!искам да се присъединя към вас като започнах пред около 3 дни,а целта ми е да сваля към около 10кг. В момента няма къде да се измеря. Стремя се да пия повече течности и 3те дни са около 2л,но някакси не чувствам промяна и съм малко притеснена.

lariss, кое точно е сериозното тук?
             Хайде, усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 621
Добро утро. Hug
Днес докато сколасам то добър ден направо си станало.Ама водих малкия при лекарката  ooooh! пак.Каката от вчера болна,той от днеска. Crossing Arms Писна ми вече с тез болести и студено време и ...направо яд ме хваща.Ще се опитам да запазя поне слънцето в сърцето си и усмивката на лицето. Heart Eyes Иначе кг в норма -62,7  Party Party.Вчера ходих на танцова с начинаещите  Laughing.Голям кеф .Направо се чувствах супер.  Party Party Другият понеделник пак съм с тях,а вторник и четвъртък с основния състав,че подготвяме 2 танца за Великден. Party Party
Tatitt,много ми е драго да те виждам в темата. Flutter Hug
Мрънмот,от твоето прооизведение олигавих клавиатурата. newsm62 newsm47 Направо ми замириса чак. Laughing
Вземам си от кафенцето на мимс,че малко да си събудя мозъка. Hug Hug Hug

# 622
Да се оплача на някого , който ще ме разбере Sad Ей като се е запецнал тоя кантар на 86 и  , и не мърда - вече ме хващат нервите , само една сутрин го видяк на 85,7 и на другата ве4е беше 86,4 , отврат!!! Сега 3 дена се мъча с някакви си -.300 и почвам здраво да се заглеждам по съседните теми с тренировките Simple Smile)  И съм си обещала дове4ера да мина да проверя от колко часа бяха народните танци, това поне ми е кеф .  Ето казах (демек написах ) така че няма мърдане !  Grinning

# 623
  • София
Добро утро!  bouquet

Още съм във Варна, много ме глезят тук и не ми се тръгва, ядем си режимно пък да видим какво ще каже вкъщи кантарчето Joy

Сутрин обикновенно закуската ми е една кофичка кисело мляко със триците и малко ленено семе и след това разтворимо кафе във по-голяма чаша с прясно мляко.

gardenia1979, да те питам за лененото семе по колко слагаш и дали го чакаш да стои в млякото с триците или сипваш и веднага ядеш?

Мимс, че пробвай го този котидж, много е вкусен. Не е никак солен и може да се наложи малко овкусяване

Приятен и отслабващ ден Laughing

# 624
И на мен ми писнаха смотаните сополи и гърла  smile3514 Тони, като гледам твойте дечица са , точно мойте 2те Simple Smile) , ама нещо и мен ме хвана в момента грип ли е пак какво ли е , ама по цяла нощ кашлям вече 2 дена . Мъжо ме навива даже да я спра за малко тая диета , че то верно си пада имунната система , ама засега твърдо отказвам Simple Smile

# 625
  • София
Мъжо ме навива даже да я спра за малко тая диета , че то верно си пада имунната система , ама засега твърдо отказвам Simple Smile

Всъшност от какво ти пада имунитета - освен от самото заболяване? Купи си едни витамини и всичко останало което му трябва така или иначе го ядеш. Или ти липсва олиото, тестените продукти - демек брашно и високомаслените кашкавал и сирене? Докато си болна си прави ПЗ дни. Според мен колкото по леко се храним по време на заболяване, толкова повече ресурси  ще отдели организма за да се пребори със заболяването, вместо да обработва количества поета храна. Така съм чела. И поне при мен е така.  Hug

# 626
Здравейте! След вчерашното препускане до болницата с мъниците, днес сме си у дома. Аман от болестииииии smile3514 От цалата работа излезе, че беба е добре, а баткото е в процес на лекуване. Спрях го за 3 дни и сега си късам нервите с него smile3511 По два пъти звъня на ден на учителките му- преди обед и следобед. Казват ми какво взимат за дадения ден, за да върви с децата и да не изостава. После почва едно увещаване да чете и пише. Страшна работа. Понякога со кротце, со благо, понякога со тояго...Тъпча ги с имуностимулатори и се надявам бебка да оцелее и да не прихване от вируса. Ама божа работа...
Цикълът ми намаля, а с него и килцата newsm44, че се бях притеснила от едно здраво покачване преди да ми дойде. Вчера си направих милинки- голяма вкуснотийка. Мнооого засищащи, също като хлебчето. Предполагам, защото съм забравила да ям хлебни изделия.
MariDi, хубаво е при нас във Варна, нали? Днес е слънчево. Отскочете до Морската градина и морето.
Тумбе, много исках да се запознаем. Следващия път ще направим срещата в неделя, да е удобна на всички.
tonnny_bg, като гледам и ти като мен си обикаляла болниците...Уф...

# 627
Вирусите явно са навсякъде! ooooh! Каката ми е с болки в гърлото и ушите. И днес я оставих у дома. Мен пък нещо започна да ме наболява синузита. Особено вечер. Явно пак ще трябва да се нагрявам с морска сол.
Пфу, крайно време е да се запролетява и да се стопля! Naughty

# 628
  • Лутаща се
gardenia1979, да те питам за лененото семе по колко слагаш и дали го чакаш да стои в млякото с триците или сипваш и веднага ядеш?
MariDi, не питаш мен, ама аз като на всяко гърне мерудия - да се обадя  Mr. Green
И аз ям ленено семе. Вече от около три месеца. Вече споменах, че съм адски доволна. Аз го правя по следния начин: понеже трябва да е с разрушена обвивка си купувам направо натрошено, но го съхранявам с хладилник.
Вечер си забърквам 1/2 кофичка кисело мляко с една ч.л. с куп натрошено ленено семе. До сутринта то е омекнало и лично на мен на вкус ми е като кремче. Определено ми допада.
Ако се консумира веднага, без накисване зрънцата малко хрупат. Също така не бива да се превишава и да яде повече от една с.л. на ден, защото в големи количества е канцерогенно.
Ето малко инфо: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=190851

Хей Мимс, да знай'ш, че мигам на парцали.... Не схванах дали ме критикуваш или ме хвалиш  newsm78
Просто не се чувствах добре в кожата си, исках си предишния вид и съм на път да го постигна. Та ми се прииска да покажа резултат  Embarassed

# 629
  • София
MariDi, хубаво е при нас във Варна, нали? Днес е слънчево. Отскочете до Морската градина и морето.
tonnny_bg, като гледам и ти като мен си обикаляла болниците...Уф...

veroni76, наистина е много хубаво и спокойно. А като слушам гларусите, сякаш ей сега ще надяна банския и към плажа. Да ама нееее Joy Баба Марта още не се дава!

Бързо оздравяване на дечицата, а също така и на дечицата на Тони.

Тони, какво да ти обяснявам, ти си знаеш. Така растат децата и за това побеляват родителите.  #Crazy

skarlet71, много благодаря . Аз имах нужда от инфо и просто видях, че Гарденийка го яде. А иначе от никого не отказвам съвет. Все пак има много по-опитни от мен, аз все още се уча.  bouquet

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 11:25 от MariDi

Общи условия

Активация на акаунт