Празнувам със пържолка и айрян и килата падат със Дюкан - 248

• 39 735
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
А  Excuisa FitLine 0,2 % предполагам може да се консумира и дали има някой от Русе , който да знае къде има ? Много обичам сирене и не ми се иска да го изключвам от менюто си пък било то и само натрошено върху салатата....  Weary
Провери в Метро ,мъж ми скоро от там ми го взе в опаковка по три.[/color]

# 556
Благодаря    bouquet

# 557
А  Excuisa FitLine 0,2 % предполагам може да се консумира и дали има някой от Русе , който да знае къде има ? Много обичам сирене и не ми се иска да го изключвам от менюто си пък било то и само натрошено върху салатата....  Weary
Провери в Метро ,мъж ми скоро от там ми го взе в опаковка по три.[/color]

Аз я купувам от "Кауфланд". Ако имате в Русе, може да провериш и там.
А извара не харесваш ли? Ако ти идва блудкава, може малко да си я посоляваш или овкусяваш с други подправки! Peace

# 558
Момичета, и на мен ми хареса много срещата. Трябва да се събираме поне един път в месеца.  Hug
(не)Обикновена, снимките са станали хубави. Мъжо има още работа по компа, за да мога да кача моите. Но като се замисля, са едни и същи.
Днес си прекарах страхотно и си лягам в много добро настроение. Лека и отслабваща вечер ви желая smile3524

# 559
Айде ,мацки,лека,мека и отслабваща . Hug Hug Hug
Отивам да спя ,че едвам гледам вече.  love001  love001 txtloves txtloves

# 560
isache,аз също съм голям фен на сиренето и започнах да си правя за дните ПЗ по рецетпа на Тумба Лумба,като в нея е дадено да се прави с прясно мляко,но с кисело е в пъти по-вкусно.

# 561
  • Лутаща се
И в Русе има Кауфланд, и още как!
Ей, варненки /и софиянка/ супер сте!   Hug Евала на режима, всички изглеждате страхотно!!!
Аз по време на вашата среща бях на работа и само си гледах часовника и си мислех как ми се иска и аз да съм при вас  Cry
Утре ще ходя на шивачка да си стеснявам панталоните, че всички ми висят. Но съм адски доволна  Mr. Green

Забравих да ви кажа. От около три месеца ежедневно ям по 1 ч.л. с куп счукано ленено семе освен овесените трици. Определено има ефект. Спря ми косопада, кожата на лицето ми се изчисти, ноктите ми не се чупят.
От няколко дни и дъщеря ми започна да яде сутрин с мляко. Отначало й беше гадно, но свикна.
Макар че е почти на 19 все още има акне. Надявам се и нейното лице да се изчисти.

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 23:01 от skarlet71

# 562

isache  има я в Билла, в Кауфланд, в Карфур....може да си хапваш от изварата на Олимпус (залъгва глада за сиренце) - има я в кофички в същите магазини, а иначе и насипна на щанда със сирената в Кауфланд. Аз вече тотално минах на котидж -  просто това е новата ми страс, не ща и да чуя за извара или екскуиза за мазане. Котиджа на екскуиза е малко по-скъпичък (има го само в Кауфланд), а в Карфур открих един по-евтин, ама и по-лек от към грамаж. На вкус и на масленост и двата са 4,3%  Peace

Варненки пу-пу-пу  Peace мноооу сте убави  Laughing  ама Деси нещо ме си губи, що я няма на срещата  newsm78 ????

Някой пита за лютите чушки - хапвайте ги и в П дните. Ускоряват метаболизма и не пречат на процеса на вталяване. На мен ми бяха ежедневие - но разбира се не прекалявайте, не да изядете едно бурканче (задължително да са консерверани без захар - мисля че тези на ECE \турски ако не се лъжа, пак са от Кауфланд и Билла, бяха режимни, както и кис. краставички на ECE \) или пресни -макс. по 1 на ядене. Като не забравяте да компенсирате обаче от употребата на кис. краставички Peace

Ай бай от мен, че имам страшен зъбобол и се хоризонтирвам от рано тази вечер Sad
Зориии предавам фронта втори ден (ама айде нали са почивни дни, няма да го броя) - ти обаче дръж и заради мен...400 Wink

# 563
  • Варна
Момичета,много сте сладки баше страхотен след обед,наистина трябва да се виждаме поне в месеца един път,защото се заредих с мноого сили и воля,беше сууперско  bouquet newsm68 Hug

# 564
  • София
Относно котиджа, в Метро преди няколко седмици си взех 0.8%. Продаваха ги в опаковка по 3 броя.

# 565

Зориии предавам фронта втори ден (ама айде нали са почивни дни, няма да го броя) - ти обаче дръж и заради мен...400 Wink

Не предавам аз, няма почивен ден, но 400 едва ли ще ги докарам, може би след ..........чакай да сметна..........70-90 дена  Mr. Green , то пък тогава ще ми е баш сезона и ще съм точно кука за плетене, суха  и изпита  Laughing

Нищо ново при мен, само чета.Много разбирачи се навъдиха, ние с гайдите  си седим у кьошето.При тия писания взех да се чудя как съм отслабнала изобщо с този режим  newsm78

Айде лека нощ, луната работи в наша полза, Анн утре съм в пълна бойна белтъчна готовност! Ще си оставя детокса за другото Пълнолуние  Heart Eyes

Варненки, околоТърново-ки, много сте хубави, нямам търпение да се видим (софиянки си го знаят)

Аз намерих котидж на Филаделфия уникален, на Карфур бива, на Олимпус  не зная (техни неща посмъртно не купувам)
всички с масленост 4.2-4.5%. Има и по-обезмаслени, но цената е двойна и не ме устройва.
Също и Филаделфия лайт 12%,  1 кутийка от 200гр я мажа 1 седмица.Лятото взимаме в кофи по 2 кг за ресторанта.Забивам муцуната вътре и зобам докато не ми стане лошо, като с лявата ръка докачам чери доматки.Често това ми е целодневно хранене  baby_neutral
Сиренето им спрях да го ям, защото и тука е бъкано с добавки.Купувам извара, която е невероятна на вкус и на много сносна цена.

До полунощ готвих, пържих, пекох, нямат наяждане ейййййййййййй.................Как може в 12ч да плюскат и после да се катурнат да спят, и една имам редовна клиентка, бременна, тюфлек, тройна, тя какво изяжда  ooooh!  кошница пържени картофи на омлет с 3 яйца и отгоре 2 шепи стърган кашкавал, като преди това е зобнала салата с майонезен сос и десертче огромно с екстри отгоре, а и съм сигурна че скубе и от чинията на брат си.Уж им свикнах, но таз вечер ме хванаха карастанчовите и им пращах чиний с връх, да се пукнат от плюскане.И всичко удавено в зехтин.Поне 2 пръста, блякс.

# 566
здравейте!искам да се присъединя към вас като започнах пред около 3 дни,а целта ми е да сваля към около 10кг. В момента няма къде да се измеря. Стремя се да пия повече течности и 3те дни са около 2л,но някакси не чувствам промяна и съм малко притеснена.

# 567
Да се разпиша и аз от утре то вече днес се почва пак  Mr. Green Преди 3 години свалих доста с Дюкан и после задържах, нооо се роди малката принцеса и хоп едни 20 кг.,които искам да махна.
Сега си лягам и като стана меря кг. сантиметри и се надявам лека полека да махна тлъстото от мене  Crazy

# 568
Добрутру,айде да пием кафе! Hug Hug Hug днес кафето е музикално -2 в 1  Party

">#at=37[/video]

Желая ви лека,усмихната и прекрасна неделя! Heart Eyes

# 569
Дубрю ютро! Crazy

Да се разпиша и аз за срещичката - беше супер! Даже днес съм с -200гр, както си е редно след среща Grinning  Всички са големи сладуранки и много приятни за общуване момичета Heart Eyes Трябва да си направим нещо като традиция и да се събираме поне 1 път  в месеца - следващия път ще очакваме и другида се включат, а и дано да е топличко вече за навън, че пушачките видяхме зор с първото кафене, но  продължихме сладките приказки след това в друго кафене с пушачи.  Mr. Green Дето вика Тони, можехме и да продължим някъде с хапване и да откараме целия ден в приказки неусетно Simple Smile

Хубав ден, момичета! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт