Празнувам със пържолка и айрян и килата падат със Дюкан - 248

• 39 742
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
  • София
sisi_f, добре дошла. Hug
По време на фазите на луната се пият само течности, но само при лунната диета.  В нашия режим някои момичета от трета и четвърта фаза си правят задължителният седмичен протеинов ден в ден, съвпадащ с фазата на луната. Някои отчитат тогава големи минуси, при други пък няма никакъв ефект.

# 541
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Въх, Меритоооооооо, не те познах изобщо на тази снимка бе! Страхотно изглеждаш!

После някак си удобно го забравях....до следващата пробна.
И аз така  Blush ooooh!

# 542
  • Пловдив

ПЛОВДИВСКА СРЕЩА-УТРЕ,14,00 часа пред МОЛ Пловдив

Някой да носи фотоапарат,че моят не е в ред !!!  smile3509

# 543
Здравейте,

Исках да попитам, дали лютите чушки са разрешени в първия етап (чисто протеиновия?). Не се ли водят и те подправка Simple Smile

# 544
Добър вечер  Hug
аз да се похваля  Mr. Green днес си купих една дънкова рокля много сладка
която обаче немога да закопчея до края,поне около 4 пръста.Тя и без друго е за лятото и силно се надявам тогава да мога да я закопчавам  Praynig само заради тази идея се стимулирам да несе отплесвам от режима
Утре сладките ми колеги са ми спретнали 12 километрова разходка пеша до един уникално красив парк.И ми се пада и П ден,та се надявам във понеделник да има един тлъст минус  Mr. Green
insanse подправка са ако са на млян пипер,ама иначе си е жив зеленчук.И аз умирам за люти чушки и немога да се спра.По напредналите ще ти отговорят най правилно

Хубава и отслабваща нощ прекрасници   bouquet Heart Eyes

# 545
Пускам снимките! МнО`у сме `убави! Mr. Green
Само моля майчето, което беше с малката си госпожица, да драсне ник-нейма си, `щото пусто не можах да го запомня. ooooh! Ако съм объркала и някой друг - свиркайте, да се оправя! Whistling

http://goldyv.snimka.bg/daily/dyukanski-sreshti.578909.all

# 546
  • Бургас
sisi_f, добре дошла. Hug
По време на фазите на луната се пият само течности, но само при лунната диета.  В нашия режим някои момичета от трета и четвърта фаза си правят задължителният седмичен протеинов ден в ден, съвпадащ с фазата на луната. Някои отчитат тогава големи минуси, при други пък няма никакъв ефект.

Много благодаря  Hug

# 547
Здравейте. И аз като някои други от два дена съм "на поправителен". Преди две години започнах този режим - за два месеца отслабнах с 9 килограма , но за съжаление като минах в трета фаза не можах да се сдържа и отново влязох в страната на вкусотиите и безразборното хранене. След около 7-8 месеца си върнах всичките свалени килограми , че даже и малко отгоре  Embarassed
От вчера обаче започнах пак и този път съм решила да бъда твърда и да издържа докрай, че след втората бременност вече не мога да се търпя.
Имам обаче един въпрос - купих си нискомаслено сирене на Култура , като мисля да го ям във втора фаза , обаче ме притеснява маслеността му. На опаковката не пишеше колко е и аз се обадих на посочения телефон - казаха ми 25%   newsm78
Обаче един уж специалист ми каза , че обикновено кравата не дава мляко с повече от 3-4% масленост , което означава , че и сиренето няма как да е с по-голяма такава  newsm78
Четох обаче и за БДС , че не можело съдържанието на сухо вещество и маслеността да е по-малко от 45% за обикновеното бяло саламурено сирене , и направо се обърках страшно много  newsm78
Как мислите , дали е подходящо това нискомаслено сирене на Култура за режима ???

# 548
  • Пловдив
Варненки...пу..пу..пу...много сте убави...А пък и колко сте елегантни всички....чак ви завидях newsm10 Браво момичета Hug

ПЛОВДИВСКА СРЕЩА-УТРЕ,14,00 часа пред МОЛ Пловдив

# 549
ВАРНЕНКИ,страхотни сладурки сте!!!
Надявам се че сте си изкарали днес страхотно.

# 550
isache, в България няма достатъчно обезмаслено сирене.
Маслеността му се вдига от добавените растителни мазнини! Т.е. - НЕ! Naughty
Иначе най-маслодайната крава е Джерсей, чиято масленост на млякото може да стигне дори до 7%. Peace

# 551
ХУБАВИ ВАРНЕНКИ!!! НА ДРУГАТА СРЕЩА, КОГАТО НЕ Е РАБОТЕН ДЕН И АЗ ЩЕ ВИ ПОДКРЕПЯ. УСИЛИЯТА ВИ НЕ СА БИЛИ НАПРАЗНИ, НАИСТИНА СТЕ МНОГО ХУБАВИ!!!  newsm51

# 552
А  Excuisa FitLine 0,2 % предполагам може да се консумира и дали има някой от Русе , който да знае къде има ? Много обичам сирене и не ми се иска да го изключвам от менюто си пък било то и само натрошено върху салатата....  Weary

# 553
Ейййй,какви сме готиниииииии. newsm44 newsm68 Много ,много приятно ми беше ,момичета ,с вас.  love001  love001 Направо не ми се тръгваше,ако имаше някъде по една салата да ударя,можеше да откарам до вечерта  newsm62.Страхотно прекарано време.Всички сте ПРЕКРАСНИ!Чакам с нетърпение следващата среща. newsm53 smile3521  love001

# 554
  • София
На варненската среща присъстваше и една софиянка, която от сърце благодари на всички присъстващи там момичета за прекрасното настроение и приятелска обстановка. Изкарах един невероятен, стимулираш и усмихнат /въпреки лошото време/ следобед.   newsm51

Момичета,  Hug   smile3525

Общи условия

Активация на акаунт