Празнувам със пържолка и айрян и килата падат със Дюкан - 248

• 39 737
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
Алис1,браво за минусчето. Hug Hug Hug При мен явно емоциите от срещата са натежали. Joy ама аз вчера май пропуснах да ям,чак вечерта я свърших таз работа.Глада не ми се отразява добре.Нищо,не ме притесняват.Ще ги сборя днеска.А и довечера съм на рожден ден и смятам да тропкам хорца. Party Party Party

# 571
  • Пловдив
Здравейте и от мен  Mr. Green Жива съм, карам си режима, даже на 17 направих два месеца. Имам свалени 11кг до днес и продължавам ... Чета Ви малко през просото, че от работа и стаж нямам никакво време за себе си. Ще се опитам да дойда днес на срещата  Rolling Eyes Поздрави и гушки  Hug

# 572
Варненки коя от вас е на диета Simple Smile Много сте хубави момичета .
За нашата среща днес фотото е от мен .

# 573
Айде Пловдив,чакаме и вашите снимки от днес  Party Party Party

Фрешче,абе уж всичките . Joy, ама май сме изкупили кривите огледала. Joy

# 574
Здравейте. Още съм позитивно настроена от вчера. Дори имам -350 гр. Blush И аз вчера като ядох в 11 ч., та чак в 18 вечерта. Ама добре си хапнах- салатка, ястие и млечен крем Crazy
tonnny_bg, мерси за закусчицата. Аз днес цял ден вися над тенджерите. За мен, за мъжо и баткото, че и за малката...Много ми дойде ooooh! Добре, че утре имам купони за детската кухня. Домочадието е болно и утре ще ги водя на лекар. Аман Crossing Arms За тази зима се разболяват за 7 или 8 път #2gunfire Айде да идва лятото, че ми писна от болести.
freshhh, всички сме на диета. Добре, че имам дрехи, които ме представят в по добра светлина. Писна ми обаче да си купувам широки блузи около кръстта, за да крият коремището и паласките. Sad
Момичета от срещата в Пловдив, желая ви приятно изкарване. Heart Eyes

# 575
 Здравейте, Дюканки, приемате ли една нова/стара/ дюканка. Преди 5 год, свалих 4-5кг. без проблеми с Дюкан, но не бях и родила тогава, сега пак ще пробвам с протеините на Дюкан, дано се получи пак. От 59-60кг. искам 52-53  Crazy

# 576
    Срам не срам и аз пак съм тук.Преди 3 год отслабнах 10 кг за 1,5 месец и ги позадържах после цели 2г/е +4 но чвно толкова трябваше да бъда,защото се чувствах отлично/.От миналото лято се започна едно лудо пълнеене и сега пак съм на старта.

С подкрепата на форума и на хората тук е много по-лесно да минава денят ми.Но защо не виждам нови снимки в албума "Преди и сега"?Моля ,момичета не се срамувайте да публикувате снимки , защото това действа много вдъхновяващо на новите ,а и на двоикаджийките като мен Blush.

Поздрави и успех на всички!

# 577
Здравейте, момичета!
Гледах снимките от Варненската среща и не забелязох нито една дебеланка. Може би отстрани, ако някой беше разбрал, че това е среща на диетуващи, щеше доста да се озадачи newsm78 newsm78. Много сте хубави, елегантни и чаровни. Peace
Аз близо 2 години си запазих дюканските килограми, след това напълно се изложих.  Confused
Отавна четях писанията във форумчето, но не се престрашавах да пиша, за да не бъда нахокана, че съм се издънила. Сега продължавам да съм режимна. Дъщеря ми каза, че отдавна не ме е виждала толкова сериозна и стриктна в диетуването. Радвам се също, че не съм единствената "разкаяла" се тук. Надявам се взаимно да се подкрепяме. Хубав и успешен диетуващ ден  bouquet  bouquet!

# 578

....може да си хапваш от изварата на Олимпус (залъгва глада за сиренце) - има я в кофички в същите магазини, а иначе и насипна на щанда със сирената в Кауфланд. Аз вече тотално минах на котидж -  просто това е новата ми страст, не ща и да чуя за извара или екскуиза за мазане. Котиджа на екскуиза е малко по-скъпичък (има го само в Кауфланд), а в Карфур открих един по-евтин, ама и по-лек от към грамаж. На вкус и на масленост и двата са 4,3%  Peace

Варненки пу-пу-пу  Peace мноооу сте убави  Laughing  ама Деси нещо ме си губи, що я няма на срещата  newsm78 ????

Някой пита за лютите чушки - хапвайте ги и в П дните. Ускоряват метаболизма и не пречат на процеса на вталяване. На мен ми бяха ежедневие - но разбира се не прекалявайте, не да изядете едно бурканче (задължително да са консерверани без захар - мисля че тези на ECE \турски ако не се лъжа, пак са от Кауфланд и Билла, бяха режимни, както и кис. краставички на ECE \) или пресни -макс. по 1 на ядене. Като не забравяте да компенсирате обаче от употребата на кис. краставички Peace

....
ей това с Котиджа все едно аз съм го писала много ми е любим и абсолютно ми измества сиренето, а така го обичам днес миш маш си правих с котидж мммммммм..
 и щях да питам за чушки люти искам да се науча да ги ям и дали стават, но вече намерих отговора   bouquet

# 579
аз за съжаление не можах да дойда на срещата. Мъжо сутринта го извикаха по работа и нямаше кой да ме докара Cry. Чакам снимки с нетърпение и пишете кога ще е следващата срещичка. Дано тогава да не ми мине котка път Praynig

# 580
  • София
Здравейте дами. Като аматьор, който тепърва разучава режима имам един леко тъп въпрос относно смесеният период- ако имам да свалям 20 кг, означава ли че смесеният период трябва да продължи 20 седмици? Благодаря предварително  Hug

# 581
Здравейте дами. Като аматьор, който тепърва разучава режима имам един леко тъп въпрос относно смесеният период- ако имам да свалям 20 кг, означава ли че смесеният период трябва да продължи 20 седмици? Благодаря предварително  Hug
На кое казваш смесен период? Ако правиш 5 дни ударен режим, последващата втора фаза може да ти бъде 5/5 , 3/3 или 1/1. Сиреч след 5-те дни ударен период следват 5 дни протеини +зеленчуци, следва пак 5 дни протеини и т.н., докато стигнеш до желаното тегло. При всеки втора фаза протича различно, в зависимост от свалените килограми и индивидуално от човека. Напр. аз за месец и половина съм свалила 5 кг., а някои момичета за това врема са свалили и 6, 7. Забелязвам, че тези, които тръгват да свалят от повече килограми, първият месец свалят повече, от тези, които имат да свалят по малко. За това казвам, че е индивидуално.
Когато достигнеш желаното тегло, преминаваш в трета фаза- т. нар. затвърдяване на постигнатите килограми. Тази фаза протича толкова, колкото килограми си свалил на принципа: на всеки свален килограм се падат 10 дни в трета фаза. Ако си свалила 10 кг., в трета фаза трябва да бъдеш 100 дни. Дано съм обеснила правилно. Най- добре е да прочетеш книгата. Ако не си го направила, можеш да си я изтеглиш от първата страница на темата. Успех Peace

# 582
Варненките са ходили на манекенска среща, не на Дюканска Grinning Екстра сте бе, какви диети пазите? #Crazy Имам странното усещане, че аз и още 5-6 човека сме за този сайт, другите сте за някой друг - при манекенките Rolling Eyes

Аз имам минус и съм доволна Grinning
Лек, усмихнат и диетичен следобед  bouquet

# 583
Мерси за отговорите за лютите чушки. 2-3 пресни люти чушки на ден ще ми идват перфектно Simple Smile

# 584
  • Лутаща се
Днес най-накрая успях да намеря време и сега имам нови снимки в албума. Ето ги:
http://skarlet71.snimka.bg/other/dyukan-predi-i-sled.570914
парола: 1313

Иначе нищо ново - и аз днес се скъсах от готвене, но след малко засядам да гледам филми  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт