Празнувам със пържолка и айрян и килата падат със Дюкан - 248

• 39 732
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
skarlet71, последните 2 снимки ли са след? Има видима разлика. И аз започнах на 72 кг. да правя диетата. Ще взема да се снимам вече с бански, ама все не мога да се наканя. Предното лято се снимах на един басеин с бебка. Та снимки за преди се намират Embarassed

# 586
Пу първа да се покажа, http://freshhh.snimka.bg/other/20-03-2011.579147.22789721
парола 1234
Ето ни и нас Simple Smile
Вероник чакахме те , ама трябваше да кажеш че няма да успееш. Туко виж сме се занесли и Пазарджик

# 587
Пу първа да се покажа, http://freshhh.snimka.bg/other/20-03-2011.579147.22789721
парола 1234
Ето ни и нас Simple Smile
Вероник чакахме те , ама трябваше да кажеш че няма да успееш. Туко виж сме се занесли и Пазарджик

Много сте сладки. Много съжалявам, че не присъствах. Аз до последно се надявах, че ще успее да се прибере навреме и да ме докара Sad Я кажете, разбрахте ли се за следваща датичка за среща

# 588
  • София
Mомичета, не знам какъв Котидж на Ескуиза си купувате, но това, което аз много обичам и хапвам отвреме-навреме е с 20% масленост newsm78 - прочетете внимателно какво пише отзад, съдържа и сметана  Wink

# 589
Варненки и пловдинчанки, много сте хубави! Браво! smile3501
Скарлет, поздравления!  bouquet

Ние днес с бебка ходихме  на разходка в мол Сердика, че при носорога беше много студено. Влизаме в един магазин за бельо да си купя стягащи корема гащи.  Жената вика "ми вие сте за L или XL" newsm78 Не можах да ги пробвам, щото бебето се разрева и си взех набързо едни  L. Да де, ама вкъщи като ги обух, не само че нищо не стегнаха, ами ми отзяват ooooh! Утре ще отида да й обухам у главата на тази продавачка:xarms:

# 590
Mомичета, не знам какъв Котидж на Ескуиза си купувате, но това, което аз много обичам и хапвам отвреме-навреме е с 20% масленост newsm78 - прочетете внимателно какво пише отзад, съдържа и сметана  Wink

Аз купувам само тази - http://www.testberichte.de/imgs/p_imgs/Exquisa+fitline+Frischk%C … 5+Fett-226810.jpg
Четох нейното съдържание и е ОК. А какъв е този "Котидж", за който говорите? Thinking

# 591
Добър вечер прекрасници  Hug
страхотни сте всички и варненки и пловдивчанки,вярно май е имало сбор на чудни дами ,а не на диетуващи  Hug
мене днес ме разбиха тотално  #Crazy маршрута беше 24 км ,аз си мислех че вчера ми говорят за 12 км общо в двете посоки ,а то какво се оказа.нямам сила нито да ям нито нищо,изгорях страховито лицето ми гори,неси чувстам краката ,ама пък видях един наистина уникално красив парк.много съм щастлива,а ако и утре канраревия ме зарадва направо банкет ще вдигна,ама само със режимни работи
гушки и приятна и спокойна нощ   bouquet

# 592
# 593
  • София
Ей сега ще го снимам и ще кача линк към снимката. 0.8% е и съдържа само обезмаслено прясно мляко и сол.

Пловдивчанки, много сте готини.   bouquet

едит: Ето за това става въпрос

http://media.snimka.bg/8270/022795561.jpg?r=0

Azalita  , като я "обухаш" после я накарай и да ти ги смени. Ти пък да не си длъжна да купуваш пет чифта, я. #2gunfire

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 00:20 от MariDi

# 594
А,днеска няма ли кафе?Добро утро. Hug
По-добре късно,отколкото никога.Затова бързам да сервирам кафето и закуската. Party

Пловдивчанкии,абе големи сладурки сте бе. Heart Eyes Heart Eyes Много,много хубави  Heart Eyes

Момичета,честита ви астрономическа пролет.

Пожелавам ви така да ви е цветен ,красив и прекрасен живота!  bouquet И,дай ,Боже,скоро да се хванем за зелено и да тръгнем по разходки . Hug

# 595
Добро утро прекрасни  Hug
Честита ви първа пролет   bouquet и ха дано от четвъртък и времето и то да запролети вече..

Аз минавам на прибежки само да се пуФаля, че след вчерашното белтъчно лунуване и домашно почистващото лудуване, най -накрая успях да разкарам гадното кило което ми се беше лепнало цял месец и нещеше да си ходи. Кантарев рече и отсече 56,8, което ще рече че имам - 1,600. Знам, че половината от това е вода, ама кефа да си видя килограмите от преди 5месеца и да не са мръднали е голям, щото си мислех че вече твърдо съм се закотвила на това пусто 58. Дано не го видя никога повече Peace
Ай изфуках ви се, заминавам сега да бач малко,че седмицата тепърва започва
И днес само сминуси да фалите, ей Wink

# 596
  • Лутаща се
Здравейте! Честита ни първа пролет! Дано вече да се стопля, че ми писна от студ и палене на печки.
Обръщам се с въпрос към по-отдавна практикуващите режима.
Моят човек е на  режима заедно с мен, т.е. от месец и половина. За това време свали 15 кг. Чувства се добре, тонусът му значително се покачи.  Mr. Green
Но забелязвам следния проблем. Винаги е имал идеална кожа. От около 2 седмици започнаха да му стават пъпки по гърба и сега вече почти целият е като изринат. Разпростират се и по ръцете. Той още не знае, не съм му казала, че се увеличават. Започвам да се безпокоя.

Някоя от вас имала ли е подобен проблем. Възможно ли е да е от увеличената консумация на яйца? Не ми се вярва да е от месото.

# 597
  • Варна
Тони, благодаря за кафето кремчето ммм,вкусно!
ANNAFACE поздравления бравос за големия минус smile3501
Времето тук е ужасно не е като са първа пролет,но нищо още малко до прекрасните слънчеви дни! newsm03
Усмихнат и отслабващ ден Hug

# 598
Приемате ли нови? Спазвам режима на д-р Михайлов. Ще ми се обаче да направя и нещо повече. За сега съм свалила малко килца, но има още 2х толкова.

# 599
Скарлет,според мен може и от яйцата да е.По колко на ден яде? newsm78

EVIQ,добре дошла!Ти калкулатора направи ли си?Колко имаш да сваляш?Как се храниш сега?Схемата каква е? Heart Eyes Много въпроси ама са важни. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт