Януарче весело играе, майка му за ...... пролетта мечтае!

• 28 454
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ним, един заЯк ти дУши кафето...  Rolling Eyes

Отстреляй го и в тавата!  Laughing
...

Манана е майстор там!  Wink Whistling

# 631
Влизам да видя Ива дали е жива  Wink. След рождения ден.
Пък тя рано-рано писала. Аюрведа ли, що ли?  Grinning

# 632
  • София, Лагера
Добрутро!
Селмааа, таз нощ се събудих и мислих, мислих. Според мен най-добре да споделиш изцяло всичките си опасения с мъжа си. Не знам до колко сте близки, де, но аз така бих направила с Крас. Ако той е съгласен с това да отидете в САЩ, но възможно най-бързо се отделите от майка му, бих отишла. Винаги има връщане назад, БГ няма да избяга. НО  също така ТОЙ задължително за обясни (няколко пъти) на маминката си, че не отивате при нея, а просто в Америка! Да не си прави илюзии и после да настават драми. И също - идеята за "голямо сплотено семейство" е прекрасна, стига всички да желаят именно това  Wink

Довечера сме на "изпращане" на един приятел Rolling Eyes. Заминава с жена си и 2те дечица да Германия. Разбяга ни се компанията  Sad Почти всички, които заминаха, не се върнаха. Но всички заминават с осигурена, добре платена и по специалността работа  Wink

# 633
   Добро утро!
   Много ви благодаря за мненията!Някои от тях толкова ме впечатлиха,че чак ги сънувах.  Crazy Simple Smile

Барби,интересно ми е все пак да чуя твоето мнение,колкото и да ти се струва,че ще е объркващо.  Rolling Eyes Може и на ЛС. Hug
   И разбира се още има да се мисли и да се мисли... Thinking Thinking Thinking

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 21:01 от Селма

# 634
  Елеонора,за какво ще се иследваш,мила?  Rolling Eyes
  Стискам палци!  Praynig

# 635
Селма, 6-7 години са много време. Може да обиколите света и да се върнете Simple Smile

Ели, стискам палци и аз!

# 636
Момичета, моля ви за положителна енергия за мама. Вчера е паднала по стълбите и има пукнат прешлен.  Cry Слава Богу си мърда краката. Успя да скире от мен до тази сутрин.
Елеонаора, стискам палци.

# 637
  • София
Мопси,  Praynig

Елеонора,  Praynig

Дръжте ни в течение!

# 638
Момичета, мисля си, че тази събота и неделя времето няма да е много благоприятстващо разходки на открито и ако има подкрепа, да спретнем общото посещение на онзи клуб с ваучера, м?  Rolling Eyes Какво мислите?  Thinking

Ние сме на разположение без събота сутрин - 11-12 часа музикалните таланти от "Смехорани" ще имат участие пред Народния театър за Цветница. Щом Фъндъкова ще е там, няма да вали.

# 639
  • София; Дружбето
Аз тази събота не мога, че бате е на работа, а сутринта сме на почистване на двора в детската

Стискам палци за всички, които имат нужда Hug

# 640
  • София
Отече и тоя уикенд - то било Цветница!  Crazy

# 641
  • София

Значи и другият ще отече - Великден ще да бъде.  Laughing

# 642
  • София

Значи и другият ще отече - Великден ще да бъде.  Laughing

Както върви, ще остане за Коледа...  Mr. Green

# 643
  • София
Селма, ти просто ме застреля!  Joy Какво си го размислила за след 6-7 години, аз не знам догодина какво точно ще правим и къде ще живеем. Толкова е динамичен сега животът, че човек никога не знае. Особено, ако е склонен на смяна на държавата, а ние категорчно сме.
Ели, стискам палци и аз. И после да се похвалиш.  Hug

Ив, перке нямаш махмурлук? newsm78

# 644
  • София
Ми, не пия вече много (особено когато аз плащам!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green)...  Rolling Eyes

От старостта ще е сигурно...  Mr. Green (всъщност, напоследък се грижа старателно за себе си Wink)

Общи условия

Активация на акаунт