Януарче весело играе, майка му за ...... пролетта мечтае!

• 28 470
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
   Момичета,имам нужда от вашите мнения.  Hug На вас,които познавам!  Peace Затова не пускам отделна тема в друг подфорум.....

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 21:20 от Селма

# 601
  • София
Селма, а мъжът ти какво мисли? Никъде не си писала за неговата нагласа. Лично аз бих заминала, това е възможност. Но там вече бих дистанцирала семейството си от нея. Колкото е възможно.  Peace

# 602
  • София
Селма, а мъжът ти какво мисли? Никъде не си писала за неговата нагласа. Лично аз бих заминала, това е възможност. Но там вече бих дистанцирала семейството си от нея. Колкото е възможно.  Peace

Абсолютно!

Аз лично бих заминала, стига да имам възможност и мъжът ми да е съгласен. То аз и сега имам възможност, но той е категорично против. Но аз съм малко крайна в това отношение, просто не искам да живея в България и не искам детето ми да расте тук. Не съм постигнала нищо толкова ценно, което да не мога да постигна навсякъде - абе направо съм си една кръгла нула отвсякъде по отношение на кариера. И така.

Да не говорим, че според мен в Западна Европа или Щатите Алекс би срещнал много по-адекватно отношение и би имал много по-добър достъп до образование, терапия и т.н.

Но това е лично мнение, практиката винаги е различна от теорията...

Успех ти пожелавам, решението не е лесно в никакъв случай! Peace

# 603
  • София; Дружбето
 newsm78 В тази ситуация аз не бих заминала. Да мина толкова километри и да не знам дали свеки няма да ми съсипе брака или живота Rolling Eyes не бих поела този риск. Но говоря за себе си - аз съм рогата и чуждо мнение не приемам
Дам, ако има шанс там да си живеете отделно и контактите ви да са по празници дет се вика - тогава си е добър избор

# 604
Селма, а заминаването ви означава ли, че ще сте зависими от нея? Къде ще живеете? Тогава тя ще им твърде много власт над мъжа ти и децата ти, а теб ще си те трови  Confused От друга страна животът на Алекс....дали ще бъде по-добър там? Много често хората са готови да зачеркнат България с лека ръка, а тя не е все пак толкова лоша  Thinking
Моят съвет е да не мислиш, а да се довериш на интуцията си  Hug Мозъкът може да направи ужасно много неразбории  Laughing

# 605
Ивонска, честит рожден ден! Здраве и сбъднати мечти през следващите 100 години!  bouquet Hug

# 606
Селма, аз не бих заминала. Знам, че децата винаги са на първо място, обаче помисли как би се чувствала в непозната страна, на хиляди километри от България, без приятели и със зла свекърва. Не знам как си с английския, но езика също е голяма бариера. Аз мисля, че Алекс ще е много по-добре с една щастлива майка с безбой приятели, отколкото хилядите грижи, които биха положили там. Също така не се знае как би реагирал на смяната на страната и езика.
Колкото и да ми е добре тук, не е имало ден да не ми е било мъчно за приятелите и близки. Хем, ей къде е България на 2.30 часа. Като ми домъчнее хващам самолета и прелитам или каня гости... или поне до преди Софи да тръгне на училище.  Tired

Леле девойки, тия 80-годнишните ми сриха шапката. Ядох и пих всичко друго не не и сирене.  Mr. Green По едно време се чувствах по добре сред тях, отколкото сред наборите.  В петък съм на 40 годишнина от свадба, там не знам дали ще оцелея.  Mr. Green

Лилита, много съжалявам. Сили да можеше да живееш с мъката. Hug

# 607
Ивонска, честит рожден ден!!! Обичаме те! Бъди много щастлива! Целувки!!!  

# 608
  • София
Селма и тук не е в нейната си страна.  Wink
Не мисля, че ще има кой знае какво значение при това положение.
Аз не разбрах, там в нейна къща ли трябва да живеете? Защото ако е НЕ, мисля че злото чудовище няма проблем да бъде държано на разстояние.  Mr. Green

# 609
  • Русе
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ИВКА!

Нека всяка твоя житейска стъпка бъде съпроводена с възможност за избор, а решителността и волята да те водят към личните и професионални успехи!

Желая ти да продължиш да излъчваш много любов и да си обградена от още повече топлина!

# 610
Селма, аз на твое място не бих се двоумила и секунда. Още повече с дете със СОП.  Hug

# 611

Иве, весел празник! И всичко, което си пожелаеш да се сбъдне!  Heart Eyes

# 612
  • София
Селма, аз на твое място не бих се двоумила и секунда. Още повече с дете със СОП.  Hug

Не че съм Селма, ама не разбрах - няма да се двоумиш в смисъл, че би заминала веднага или не би заминала при никакви положения?  newsm78

# 613
  • София
Селма, аз на твое място не бих се двоумила и секунда. Още повече с дете със СОП.  Hug

Не че съм Селма, ама не разбрах - няма да се двоумиш в смисъл, че би заминала веднага или не би заминала при никакви положения?  newsm78
Би заминала го чета аз.

# 614
  • София; Дружбето

Общи условия

Активация на акаунт