Шумен 19!

• 79 075
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
  • на Земята
С второто не съм ходила,но повечето ходят във Варна.

# 346
  • Шумен
ФМ правих във Варна. За тук ми бяха казали една лекарка с добра апаратура правела ФМ (не помня име  Blush ) но за нея като диагностик не бях чувала нищо и реших да не рискувам.

# 347
Точно така, най-добре във Варна. Нейкова има добра апаратура, но за мен тя не е добър диагностик!

# 348
  • Шумен
Ако не греша точно Найкова ми каза Кузманова, аз нея питах къде мога да отида. Че в началото на бременността на своя глава (само я питах мога ли да патувам) ходих при едно светило в София и се разочаровах.

# 349
Мозче, пробвах да ти пиша, но ти е пълна кутията.

# 350
Ами така е, като няма кой да види... ooooh! Мерси, поразчистих я!

# 351
  • на Земята
Момичета,аз пуснах количката в продавалник за подаряване и много майки ми писаха.Чудих се на коя да я дам,но снощи ми писа една жена от Шумен,която има близка с близнаци ,но нямат възможност да си купят количка и тази ще им свърши работа за първо време поне за едното.Иска ми се да се намери една за близнаци и за това се обръщам към вас.Ако някой може да помогне да намерим такава ще е идеално.Много ми стана мъчно и ще се опитам да потърся от тук от там,или поне да намерим още една единична за другото дете.Ще им предложа и някои други неща ,които не ми трябват вече.Така ,че пишете ако имате нещо в предвид Peace

# 352
  • Mediterraneo
Колко са големи дечицата? Аз имам единична количка за подаряване, но ако се намери за близнаци мисля, ще е по- добре. Имам една позната, която подаряваше нейната, ще проверя и ще пиша.

# 353
  • на Земята
Ами сега се срещнахме да й дам моята.Били на 1,2г.Казах й ако излезе нещо друго ще й звънна.
Между другото писаха ми много хора,които се нуждаят от количка.

# 354
А майката на близнаците дали няма нужда от дрехи? Имам някои останали от баткото , които няма да пазя за Никола.

# 355
  • на Земята
Може и да има,ще питам.Понеже са момчета не съм й предлагала.

# 356
  • Шумен
Аз имам количка за близнаци комбинирана. Количката е сива  Бертони и здрава, дни преди да спра да я ползвам сменях един болт от конструкцията има някои козметични забележки, но с желание всичко се поправя. Ще се радвам ако мога да помогна  Peace

# 357
  • на Земята
Дай ми телефон на лични

# 358
  • Шумен
Подарих вече количката, жената каза че ще върне твоята да я дадеш на нуждаеща се майка  Peace

# 359
Здравейте момичета,
искам да се присъединя към вас, ако може. Аз все още не съм майка, но ще се радвам да се запознаем Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт