Предварително се извинявам,че ще пиша повече.
Реших да я прочета, защото от около половин година мъж стрелец ме ухажва и ми беше интересно да прочета мненията Ви.
Почти всичко,което сте написали е вярно и сигурно трябва да се чувствам специална,че вниманието му е насочено към мен /предвид това ,което пишете/. Но има една подробност - той ми е шеф, собственикът на фирмата, а аз съм едно от доверените му лица. Женен е, но знам,че с жена му не се разбират. Виждала съм я - студена,студена и надута. Както и да е. Това не ме интересуваше, докато не осъзнах,че той има интерес към мен. Можете да разберете в какво положение се намирам надявам се. Аз се правя на задръстена и на не разбрала, но тази моя игра не знам до кога ще мога да я продължа, защото той все по-явно ми дава да разбера какви са неговите чувства.
Въпросът ми към вас мили дами е : как да постъпя ? Уважавам го, държа на него, работата ми харесва и е добре платена. Той самият добре разбира колко ценен кадър съм за него. И как да постъпя така че да не го обидя, искам да запазя добрите отношения и в същото време не искам тази връзка.

, и накрая най-добрият ми приятел и баща на прекрасното ни дете
добре че имам страшно търпение и благодарение на това връзката ни продължи цяла 1г.
Нежен е, много романтичен... а нещото, което ме привлече най-много у него е целеустремеността (винаги следва пламенно целите и амбициите си и има много зряло, сериозно отношение към живота). Ведър оптимист е. Никога не се впечатлява от неща, които не може да промени или които по негово мнение не са важни (за разлика от мен, например -- аз влагам куп нерви, ядове и емоции). Не мисля, че е флиртаджия, но наистина има едно лигаво отношение към близките му момичета-приятелки, което отстрани на незапознат човек може и да изглежда като флирт.
Не мисля, че би изневерил (но естествено човек не знае). А, и наистина е много активен и енергичен -- само му дай да пътува, да се занимава с нещо, да се състезава