Farmville - 41

• 39 834
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • гр.пловдив
Здравей те, имам въпрос инсталирах си новата версия следвам стъпките и като пусна бота ми изписва това: Downloading latest flash files , някой има ли на идея как и от къде да ги сваля  тези флаш файлове, благодаря предварително  baby_neutral

# 286
От скоро забелязах един проблем който става в фермата ми.
Примерно съм посял босилек когато е на 50% при мене , съседите ми като влязат в моята ферма показва че е на 100%.
Същото става и с животните.
Съседите като влязат при мен им показва че са готови а те не са.

Когато нещата ми в фермата са на 50 или повече проценти при съседите ми излизат че са готови и необрани а всъщност не е така.

На какво може да се дължи това?   Thinking  #Crazy

(не играя английската ферма)

(дали е поредния бъг и случвало ли се е на някого)

# 287
  • Абсурдистан
Дали някой добър и мил фермер ще ми врътне няколко самолетчета, че имам да мастерирам едни четиридневни.

# 288
Ако някой иска мога да му взема самолетчета Simple Smile

i az iskam moje li? http://www.facebook.com/reqs.php#!/profile.php?id=1841930841

# 289
Дайте си на ЛС пощите и паролите и ще ви взема колкото кажете Simple Smile

В Английската ферма почти всички бушели са объркани  Close

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 23:56 от mimozka23

# 290
  • София
Много ми е интересно защо е този зор да се вземат всички табели за нула време?! Аз лично имам всички табели без никакви помощни средства и сега ми е супер тъпо като няма какво да садя... smile3507

# 291
  • Пловдив
Много се извинявам, ако вече е коментирано!

Направи ми впечатление че когато съм във втората ферма (English), всичко в основната "замръзва" - посевите спират да растат, оборите, дърветата?!
Днес влязох в English и кокошкарника не беше узрял, въпреки че последно го обрах преди 2 дена.

Тази работа взе хич да не ми харесва  Tired

# 292
Да питам... има култури, които дори когато съм дала бушел за двойно мастъри, не ми ги отчита... отчита само 16, вместо 32 Confused Някой да знае защо става така ??

# 293
Да питам и аз  Crazy, в англиската ферма мисията с аганцетата какво трябва да се направи  Rolling Eyes newsm78, имам построена къща за овце и съм си накупила 20 овце и имам 10 любовни шишенца - всъщност и те за какво са  Rolling Eyes newsm78.Та какво иска да напрвая за да мина на следващатат мисия  Rolling Eyes.
Благодаря предварително за отговора  Hug

# 294
Здравей те, имам въпрос инсталирах си новата версия следвам стъпките и като пусна бота ми изписва това: Downloading latest flash files , някой има ли на идея как и от къде да ги сваля  тези флаш файлове, благодаря предварително  baby_neutral

Изписва, че въпросните флаш файлове се свалят в момента. Ботът сам си ъпдейтва играта. Просто изчакваш да завърши един пълен цикъл /изписва finish в log-a/ и си готова за работа с плъгините.

# 295
Да питам и аз  Crazy, в англиската ферма мисията с аганцетата какво трябва да се направи  Rolling Eyes newsm78, имам построена къща за овце и съм си накупила 20 овце и имам 10 любовни шишенца - всъщност и те за какво са  Rolling Eyes newsm78.Та какво иска да напрвая за да мина на следващатат мисия  Rolling Eyes.
Благодаря предварително за отговора  Hug
Любовната отвара е, когато вкараш един овен и една овца да се "чифтосват", слагаш и отвара.. и така се увеличава възможността да се роди агънце Simple Smile Дано ме разбра.. а за да завършиш тази мисия, трябва да си отгледаш едно агънце и да го нахраниш с 10 шишета мляко, за да порасне...  ooooh! Малко объркано го написах, дано ме разбра  Mr. Green

# 296
Много ми е интересно защо е този зор да се вземат всички табели за нула време?! Аз лично имам всички табели без никакви помощни средства и сега ми е супер тъпо като няма какво да садя... smile3507
Аз лично мастерирам дървета  Mr. Green

# 297
не мога да разбера защо постоянно ми изчезва кеша #Cussing out,играя тая тъпа игра вече близо година един път не съм купувала нещо с кеш,но за сметка на това те постоянно изчезват.Няма да я играя вече край писна ми hit,не обръщам толкова внимание на детето си колкото на тая смотана игра все едно ще спечеля нещо от нея.

# 298
Да питам и аз  Crazy, в англиската ферма мисията с аганцетата какво трябва да се направи  Rolling Eyes newsm78, имам построена къща за овце и съм си накупила 20 овце и имам 10 любовни шишенца - всъщност и те за какво са  Rolling Eyes newsm78.Та какво иска да напрвая за да мина на следващатат мисия  Rolling Eyes.
Благодаря предварително за отговора  Hug
Любовната отвара е, когато вкараш един овен и една овца да се "чифтосват", слагаш и отвара.. и така се увеличава възможността да се роди агънце Simple Smile Дано ме разбра.. а за да завършиш тази мисия, трябва да си отгледаш едно агънце и да го нахраниш с 10 шишета мляко, за да порасне...  ooooh! Малко объркано го написах, дано ме разбра  Mr. Green

Благодаря ти много хубаво го написа  Hug  bouquet, сега имам само 1 овен  Sad, от къде мога да си купя още да е сигурна работата  Crazy и трябва ли да натискам нещо ото рода на breed  Rolling Eyes.
сега съм зарязала малко англиската ферма че се мъча с основната там за 1 мисия че скоро изтича и гледам нея да направя.  ooooh! Много тъпо така с това "паузиране" на фермите.Трябваше да го направят и 2те да си работят  #Cussing out. И като свърша мисията тогава ще мога да пусна англиската че и да чакам да стане готова и дано да даде малко аганце че ще я зарежа тая тъпа англиска ферма  #2gunfire Crazy

# 299
Някъде имали линкове за колкцията не мога да я събера.Колко пъти пращам на съседи и никой не ми отвръща.А са на линия явно не са съвестни като мен.

Общи условия

Активация на акаунт