Farmville - 41

• 39 522
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Даде ми опцията да работят и двете ферми  Laughing
И аз избрах да ми работят и двете ферми, но много трудно ми зарежда, понякога по 10 мин.
Имате ли такъв проблем?

# 466
# 467
# 468
След завършване на последната мисия от тези дето ги пуснаха дава една статуя и пише нещо за двойно мастери ако я поставя във фермата, но не успях да разбера за определен период от време ли е а иначе може да се постави и в двете ферми. Чудя се дали да я сложа сега зная преди имаше една статуя, която беше за 6 дни да не би и тази да е тъй?
  Разбрах за 7 дни е

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 18:06 от Светланка

# 469

Благодаря и от мен...  Hug Само дето ми даде с рибоните 60 общо... Защо така?  Thinking

# 470
Е не знаех, че има овни С МАСКИ  Shocked

# 471
Е не знаех, че има овни С МАСКИ  Shocked

Направо си се гаврят с животните вече  Shocked Shocked

# 472
някой в предишните постове беше обяснил как се въртят дърветата( слага се едно от първи род и после въртиш с дървото, което искаш да даде семе). за мое съжаление обаче ми дава семе на поставеното дърво. идеи къде бъркам?

# 473
Незнам от къде ми пусна 5 кеша newsm78
Халал да са ми Laughing

# 474
някой в предишните постове беше обяснил как се въртят дърветата( слага се едно от първи род и после въртиш с дървото, което искаш да даде семе). за мое съжаление обаче ми дава семе на поставеното дърво. идеи къде бъркам?
Слагаш едно, от което не искаш и едно каквото искаш ли? Тогава шансът е 50:50. Дори при 19 от желаните и едно нежелано пак може да се падне нежеланото, но с много по-малка вероятност.
Ох, оказа се, че овцете във фермата може да са само 100. Или поне само 100 развъдени. Цял ден продавам. Гадост.

# 475
Незнам от къде ми пусна 5 кеша newsm78
Халал да са ми Laughing
Наградата от едната мисия е 5 кеша

# 476
Защо в маркета има две кошари за овцете а и не са ми заключени като съм в основната ферма Дали мога да си купя и за основната ?

# 477
много моля за една услуга.  Praynig  видях, че дърветата candy apple tree и crab apple tree са на изтичане. остава още един ден. моля някой да ми ги изпрати. връщам услугата на малко по-късен етап, предполагам до два-три дни ще направя 10то ниво на една помощна фермичка и ще пратя пак дръвчета или каквото искате за 5 кеш  Simple Smile моля се от сърце.  Heart Eyes
 редактирам се. благодаря на Лина за жеста. нямам нужда повече от помощ. благодарности още веднъж, Линка.

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 13:41 от raver_ivi

# 478
На мен не ми даде 65, а 45 кеш  Rolling Eyes
То не че е много от значение де  Mr. Green
Странното е, че стимулуса ми даде само Saanens Goat  Shocked

# 479
и аз стартирах с толкова. на мен тулбара ми направи нещо гаф. днес ще пробвам пак.

Общи условия

Активация на акаунт