Farmville - 41

• 39 506
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
http://www.telme-bg.com/wordpress/page/3/ виж от тук как става пътуването до Лондон  Simple Smile

# 496
Ами гледам, гледам, и не намирам къде пише  newsm78 Виждам, че има инфо за английската ферма, но аз нямах това предвид, а играта, в която се участва за екскурзия до Лондон + провинцията...

# 497
аз четох във фермвилфрийкс,че една от наградите на новите мисии е да си сложиш овчарник и в основната ферма,някой по напред беше писал,че не му е заключен в основната ферма,може да е направил тази мисия и затова
И аз имам овчарник в основната  Peace.
деница* , мерси за линка   bouquet, ще пробвам да си прехвърля мъжко аганце....че само женски имам вътре.
П.п. Стана, прехвърли се  newsm44 .
Утре ще пробвам с диско овца, да видим какво чудо ще излезе  Laughing

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 03:18 от polly

# 498
как и коя кошара прехвърлихте в основната ферма, тая която е в английската ли? и с животните вътре ли?

# 499
Извинявай не съм те разбрала, аз мислех за самата английска ферма говориш  Laughing, за това пътуване не знам нищо.

деница* при една от мисиите в английската ферма се отключва възможността да си построиш нов овчарник в основната ферма.

# 500
На мен не ми даде 65, а 45 кеш  Rolling Eyes
То не че е много от значение де  Mr. Green
Странното е, че стимулуса ми даде само Saanens Goat  Shocked

Да, днес повторих и ми даде 45! От бонуса - само козата, от туулбара - нищо! От пощата някаква странна коза тогенбург?! Мн. странно..  Thinking
Иначе пак е нещо де Simple Smile

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 11:07 от Галя K

# 501
Ка си прехвърли мъжко агне? От английската в основната ли?

# 502
Много се дразня, че като взема бушел от стената, който ми трябва за основната ферма /пекарната/, а съм в английската, намирам бушела там, т.е в пъба.Има ли начин да се прехвърлят? Защото продуктите са различни и като не мога да го позлвам го споделям пак.
Опитах да прехвърля агне както показа Деница, но в основната ми го даде заключено за Англия. Sad

# 503
Такааа, за бавно загряващите като мен  Embarassed  произвеждате си агне (приоритетно мъжко) в английската ферма, но не го поставяте там, а рифрешвате - то се озовава в кутията. Съответно го вадите в основната ферма.
Ехааааааа, сега се откинах от селекция  Mr. Green

# 504
Ами гледам, гледам, и не намирам къде пише  newsm78 Виждам, че има инфо за английската ферма, но аз нямах това предвид, а играта, в която се участва за екскурзия до Лондон + провинцията...

В случай, че не си гражданин на Щатите, Канада или Германия пътуването до Лондон се отлага Simple Smile

# 505
Завърших си мисията за англ.пъб,но не ми излиза да има друга.Тя последна ли е newsm78(не ми се вярва)
Иначе си стои там иконката с пъба и има зелени отметки.

# 506
Ка си прехвърли мъжко агне? От английската в основната ли?
Да , без рефреш, прехвърлих го, както е показано на линка от деница*:

# 507
При мен не става без рифреш - фермата стои сивкава и не дава да цъкна на стрелката, само агнето е активно. Абе важното е, че има нични, юхуууууу  Mr. Green

# 508
А отдолу под фармата какво отчита остават ми 5 дни.

# 509
  • София
МЪНИ
Честит Рожден Ден !
С пожелания за много здраве,
усмивки и куп сбъднати мечти!

Общи условия

Активация на акаунт