Farmville - 41

• 39 832
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте от още една фермерка. Hug
Който желае може да ме добави за съсед - morfeyka_2005@abv.bg

# 376

Добавих те Hug

# 377

Добавих те Hug
и аз

# 378
здр, блкирала съм си публикациите от фермата на стената. как да го оправя този проблем?мерси!

# 379
  • София
Някой пробвал ли го е - ако си продам винарната, ще мога ли да си купя пекарната или спато с coins

аз съм го правила,може да се купи с койнс
.

А развита ли е до нивото, на което е твоята или започваш отначало?

започва се отново

# 380
  • Пловдив
А от къде да си купя винарна за Английската ферма?

# 381
Здравейте, кажете моля ви, как се правят овцете на точки,сърца,звездички и т.н в Английската ферма. Wink

# 382
Някой знае ли защо не мога да правя семена от червения спанак,иска ми някакво мистериозно семенце  Thinking , само 2 култури ми останаха,сега няма какво да сея  Rolling Eyes

# 383
  • България, Русе
червения спанак се прави от обикновен спанак и Rhubarb

# 384
Коя версия на бота теглите? При мен дава грешка и не тръгва.

# 385
червения спанак се прави от обикновен спанак и Rhubarb
странно  Thinking,аз съм мастрирала Rhubarb,защо не ми дава да го правя,пише ми спанак плюс мистери сиид  Rolling Eyes

# 386
  • България, Русе
Влизаш в градината и даваш на Nursery и после на Slot 1 избираш спанак , а на Slot 2 - Rhubarb и то ще ти изпише че успешно си комбинирала културите. Просто иска ръчно да ги комбинираш.

# 387
Влизаш в градината и даваш на Nursery и после на Slot 1 избираш спанак , а на Slot 2 - Rhubarb и то ще ти изпише че успешно си комбинирала културите. Просто иска ръчно да ги комбинираш.
Егати тъпотията и аз се чудех защо не става, но не съм пробвала ръчно. По-късно ще пробвам дано да стане, че са ми останали само 2 култури за мастериране.

# 388
От вчера съм пред дилема  Confused . Изчезнали са ми всички дървета Dogwood Tree и сега се чудя дали да пиша на Зинга. Сигурно ще разберат за самолетите и ще ме блокират, но дали има начин да разберат и за всички други, на които съм взела  Rolling Eyes

# 389
Благодаря на всички които ме добавиха  Hug
Ще помагам с каквото мога  Hug

А от къде да си купя винарна за Английската ферма?
От маркета си купуваш pub Там е само една сграда, не като другата 3.
Здравейте, кажете моля ви, как се правят овцете на точки,сърца,звездички и т.н в Английската ферма. Wink
Ми то май не ги определяш ти как да станат. Т.е. каквото ти се получи. При мен днес се получи червена овца. Явно като имаш много шарени и като ги смесваш ще се получават?!?

Какъв е тоя бот за който говорите  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт