Farmville - 41

• 39 832
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
ще ме извините всички, но какви са тия табелки и как ги дава, и защо за картофа. мерси!

# 406
Табелките ги дава когато засъдиш и обереш пълния брой от една култура.И накрая получаваи 3 звезди точки и табелка.Дано ме разбра.Оправи се мойта незнам къде и беше проблема.

# 407
  • ГО
Само на мен ли тази нощ са ми работили и двете ферми едновременно? newsm78

# 408
Само на мен ли тази нощ са ми работили и двете ферми едновременно? newsm78
Май да  Mr. Green
Мойта англ. не е мръднала на %.
Аз влизам там само да си построя сградите и за мисиите.
Имам засято от повече от седмица и дето влизам от време на време е пораснало на 25%.

Отнсоно агънцата вече са писали, ама и аз да кажа - май играта определя дали е женско или мъжко и там като порасне - коч или овца

Та за какъв бот говорихте по-назад  Embarassed Rolling Eyes

# 409
Здравейте ! Има ли начин за прехвърляне  на овцете от Farmville/основната ферма / в English farm

# 410
Здравейте ! Има ли начин за прехвърляне  на овцете от Farmville/основната ферма / в English farm

Абе да ти кажа май има, защото във форума на Зинга има една тема, където хората си показват овцете и на снимка имаше в овчарника Disco Ball овцата, дето беше за нова година

# 411

Абе да ти кажа май има, защото във форума на Зинга има една тема, където хората си показват овцете и на снимка имаше в овчарника Disco Ball овцата, дето беше за нова година
може и да няма, защото в моята кошара имам овце от стари колекции, но тх ми ги изпрати моя приятелка, която каза, че не и трябват

# 412
  • София
А на мен засятото в английската ферма не мърда от 0 % макар,че тя ми стои заредена #2gunfire

# 413
Може ли някой с фалшива ферма над 20 ниво да ми прати English Sheep, ще се реванширам с някой друг елемент от маркета  Grinning

# 414
И аз продадох второто езеро,ако дават пак кеш за него ще се самоубия.

Знам, че цитирам доста стар пост, но съм изтървала -
с 2 думи каква беше идеята на това второ езеро и дава ли се действително кеш за него?
Моето си стои в Gift Box-а още..  Rolling Eyes

# 415
Някой може ли да ми подари овца/овен на звезди или на точки  Praynig Hug

И аз искам ама няма.Почти никой не ги побликува или случайно ако някой се излъже на втората секунда ги взимат с GU

# 416
хайде де някой да каже за целите на УК фермата, защо вече не дава нищо за изпълнение, да не би да не съм разбрала какво да направя още

# 417
  • София
как се подарява овца,аз до сега не съм срещала публикация за подаряване, а само бутилки с мляко може да се вземе,от маркета няма опция да се подари? newsm78

# 418
Подочух, че имало някакъв трик да се взима повече от Отварата за овцете. Някой да знае какъв е?

# 419
  • София
и аз искам да знам за отварата,във форума на бота не съм срещала да се коментира за някакъв начин

Общи условия

Активация на акаунт