Farmville - 41

• 39 504
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Знаете ли статуята за двойното мастъри дали ще може да се сложи в основната ферма, че имам да мастерирам дървета, а до няколко часа ще имам и статуята?
Аз също имам дървета за мастериране и си я сложих в основната ферма, но след това влизах да бера рози в английската и се оказа, че и там ми отчита двойно. smile3521

# 526
Искате да кажете, че където и да се сложи статуята, и в двете ферми се отчита двойно  Shocked
Супер  Mr. Green

# 527
  • Абсурдистан
А може ли някой да ми каже от къде се взима тази статуя?

# 528
Статуята е награда от последната мисия в английската ферма  Peace

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 20:48 от nadiq

# 529
  • Абсурдистан
Статията е награда от последната мисия в английската ферма  Peace

Благодаря!

# 530
Знаете ли колко приятели могат да кликнат на молбата ми за любовната напитка ?

# 531
Трябват ми 6 нови съседи за английската мисия.kristiqn200@abv.bg 122 ниво съм

# 532
някой знае ли как да се сдобия с повече кредити от фейсбук?

# 533
Отворих и двете кошари вече ,но имам един въпрос  ThinkingОт предният път имам малки теленца в основната ферма на които не ми дава да им давам мляко?Да не би да трябва цялата кошара да приключа за да ми ги отвори и тях или нямам никакъв шанс?До колкото виждам от таблицата за да имам овце на то4ки ми трябва овен на точки. Някой правил ли е от овца на точки и някакъв овен да сподели какъв точно е.Много дълго стана ,но тези овце ме побъркаха вече  Shocked

Не ми дава и да ги местя  в английската......

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 11:54 от sisa788

# 534
Сигурно за повечето от вас е глупав въпроса, но вие как правите овцете на точки, цветенца и прочие.
Правя всякакви комбинации с овцете, но освен двуцетни през средата - друго нищо не се получава.
А във фермата на 1 от съседите ми видях че има и мигащи овце - премигват в различни светлини  Shocked
Аз на точки не мога да направя, те хората и до мигащи стигнали  Crossing Arms

Иначе днес и аз отключих овчарника за основната ферма, ама нямам материали и място да я построя - трябва да поизтрия нещо  ooooh!

# 535
  • София
Как да се сдобия с овен?

# 536
Ако някой иска овца или овен на точки или звезди да прати мейл на лично съобщение. (не гарантирам дали ще излезе овен или овца, но със сигурност ще е на точки или звезди кой каквото иска).

# 537
# 538
и аз мога да комбинирам за някого агънце на точки,ако някой иска..не винаги се получава от 1 път,но все ще е нещо различно

и аз искам едно на звездички,ако може

# 539
Моля ви за помощ! Hug
Бота ми дава грешка : ерор 14002, някой сблъсквал ли се е с този проблем?

Общи условия

Активация на акаунт