Farmville - 41

• 39 508
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
опитах да преместя малко агънце  основната ферма, но ми пише на него , че е заключено за английската, при вас как е?

# 511
Аз успях без проблем
А тия с маските откъде се пръкнаха, май след пускането на овчарника за основната  Rolling Eyes

# 512
: деница*  според мен, може и да греша не си минала нивото в което дава шареното зайче.Като се мине и ти отключва тогава

# 513
  • София
опитах да преместя малко агънце  основната ферма, но ми пише на него , че е заключено за английската, при вас как е?

и при мен се заключи

: деница*  според мен, може и да греша не си минала нивото в което дава шареното зайче.Като се мине и ти отключва тогава
може и това да е причината,не съм минала тази мисия която ми отключва овчарника за основната ферма

# 514
http://farmvillefeed.com/page/2

ето тук е дадено за всяко едно ниво какво след какво следва.Аз съм на това преди зайчето и нямам вече търпение.Прецаках се с засаждането,искало ми мастер за лилавото цвете а аз си мислех,че е букет. EmbarassedТрябваше днес вече да съм забравила за тоя заек

# 515
Кали, благодаря ти!!!  Heart Eyes

При мен овце с маски се появиха вчера по някое време, но не помня от какви мешавици. Със сигурност не бях минала мисията, отключваща кошарата в основната ферма.

# 516
Аз толкова се зарадвах, че си сложих овцата на точки (тази дето беше награда преди пускането на английската) в кошарата и като я разплодих - излезе най-обикновена овца  Close

# 517
Мда-при мен също не дава точкуване. Всъщност повечето от овцете в основната ферма въобще не се отразяват на селекцията и се пада или същото като овена, или нещо близо до него  Confused Дори някаква муфлоноподобна твар успях да вкарам в кошарата-същия номер.
Отразяват се диско овцата, валентинката, дъвката, тиквата, май и жълтата. С футболната не съм пробвала. разните миньорски, кихащи, червени-шапчици, спагетени, с училищни шапки, с други шапки и прочие-дръжки...
Кога ли от играта ще дадат някаква генеалогия. Поне да се знае колко различни неща могат да излязат при комбиниране на едни и същи родители.

# 518

Кога ли от играта ще дадат някаква генеалогия. Поне да се знае колко различни неща могат да излязат при комбиниране на едни и същи родители.
Комбинациите са милион. Всяка овца може да се 'чифтоса' с всеки овен. Проста, сложна, с маска, без маска, с жълти точки, с бели точки, с пимбени точки, с райета, с звезди, с.......

# 519
Наясно съм с това  Flutter Но е факт, че някои овни се предават без изменения (имам два такива, на точки - ми никакъв шанс да дадат нещо различно), при комбинирането на други добичета май има значение с какъв цвят е мъжкото и с какъв женското (в смисъл, че се падат различни неща). Да не говорим, че при кръстосване на едни и същи 2 животни в продължение на 10 пъти (примерно) се падат поне 2 различни отрочета.
Както и да е, убягва ми заядливостта ти, а и в случая май не си разбрал какво питам...

# 520
Наясно съм с това  Flutter Но е факт, че някои овни се предават без изменения (имам два такива, на точки - ми никакъв шанс да дадат нещо различно), при комбинирането на други добичета май има значение с какъв цвят е мъжкото и с какъв женското (в смисъл, че се падат различни неща). Да не говорим, че при кръстосване на едни и същи 2 животни в продължение на 10 пъти (примерно) се падат поне 2 различни отрочета.
Както и да е, убягва ми заядливостта ти, а и в случая май не си разбрал какво питам...
Защо да е заядливост. Ти искаш таблица, но как да я направят, като комбинациите са мнооого. Дори и в ръководството е написано, че агнето може и да не наследи чертите на родителите си. Даже и ти си го видяла. На случаен принцип се избира какъв ще е цвета, наситеността, с точки или с други шарки. Как да се опише това в таблица.

# 521
Здравейте!
Искам да попитам нещо-днес,когато влязох във фермата ми даде да си сложа новата пролетна градинка(до колкото разбрах ще се събират букетчета),но я сложих в основната си ферма.Дали по някакъв начин мога да я преместя в английската?Предполагам не,но все пак да попитам  Grinning   bouquet

# 522
Знаете ли статуята за двойното мастъри дали ще може да се сложи в основната ферма, че имам да мастерирам дървета, а до няколко часа ще имам и статуята?

# 523
Знаете ли статуята за двойното мастъри дали ще може да се сложи в основната ферма, че имам да мастерирам дървета, а до няколко часа ще имам и статуята?

А коя е статуята за двойно мастери? Аз вчера взех две, едната крава, другата май беше на пате, но са ми в бокса и не знам дали и в коя ферма да ги вадя.

# 524

Може да се сложи .Само че е активна 7 дни.

Общи условия

Активация на акаунт