Farmville - 41

• 39 514
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
и аз мога да комбинирам за някого агънце на точки,ако някой иска..не винаги се получава от 1 път,но все ще е нещо различно

и аз искам едно на звездички,ако може
Правиш ли нещо по-специално за да излезе на точки...
Или по-точно каква овца и какъв овен си комбинирала, че ти дава на точки?

Аз не искам някой да ми прати - искам сама да си ги направя, освен ако варианта е да имаш вече 1 с точки от там да правиш комбинации.

Сега си построих овчарник в основната. Да си отгледам овен и ще видя какво ще излезе от всички овце от мисии - розова, жълта, спагети и т.н.

# 541
Защо искате да съберете всякакви видове овце newsm78
Лично желание или има някакви мисии които не съм стигнала още?

# 542
  • София
Колекционерски дух  Simple Smile

# 543
Да питам за статуята като я поставиш във фермата от тогава ли отчита 7 дни за двойното мастери  newsm78
И сега и аз да питам за овцете  Mr. Green, значи трябва да си купя овена на точкит от маркета (30 $) и тогава да развъждам шаренийки  Rolling Eyes Grinning

# 544
Тези цветя, които са в подаръците за какво са? Не ми дава да ги извадя от кутията.

# 545
Тези цветя, които са в подаръците за какво са? Не ми дава да ги извадя от кутията.
явно пак чакаме нещо,в което да ги събираме  ooooh!

# 546

Писва ми вече с това непрекъснато събиране на нещо..... Tired

# 547
цветята са за градината която ми взе здравето с тия пирони и летви.И аз 4акам какво точно ще се случва.До колкото разбрах ще се слагат вътре .Остава тази седмица да даде и кошницата с яйцата за  водопадчето и тотално ще луднем  Laughing Laughing Laughing

# 548

Писва ми вече с това непрекъснато събиране на нещо..... Tired
Иначе няма да е интересно - береш, копаеш сееш и пак наново  Hug

Тази статуя за двойното мастери кога я дават - като минешш по цялата пътека ли?
Дано ме разбрахте - там където ти показва напредъка, до къде си стигнал и до къде са другите. Та чак накрая ли я дават  newsm78

# 549
Да не би тези кочове да могат да се купват само,ако имаш английска ферма или овчарник  newsm78,сега си направих допълнителна,за да си пратя този шареният,но не ми излиза в маркета  newsm78 Sad

# 550
  • София
Да не би тези кочове да могат да се купват само,ако имаш английска ферма или овчарник  newsm78,сега си направих допълнителна,за да си пратя този шареният,но не ми излиза в маркета  newsm78 Sad

те немогат да се изпращат,не се хаби да си правиш,ако е само за това,а и ти се появяват чак като оридеш в английската ферма

# 551
Жалко  Cry в моята нямам пукната пара  newsm45
явно няма да се занимавам с овцевъдство  Mr. Green

# 552
  • ☀️София / London🌂
Днес съм много щастлива защото ми израснаха от mystery seeds на съседи новите дървета европейска круша, елм и още нещо, което забравих вече Embarassed Но е супер, че няма да ги купувам Heart Eyes Взех и статуята за двойно мастери. Накой по-нагоре питаше - започва да тече времето (7 дни) като я извадиш от бокса и сложиш във фермата. Даже ще ти изпише в прозорец като я поставиш кога точно Peace Имаше и въпрос кога я дават статуята - не е на края на пътеката, а май 2 или 3 преди края ако не се лъжа. Rolling Eyes В която и ферма да се сложи дава мастери и за двете Mr. Green Моята е в английската, но ми даде и за другата!!!
Скоро ще излиза ново дърво Downy Birch Tree
  ooooh!

И на края да ви попитам на някой да му изчезват поканите за подаъци? Аз имам 80 да кажем да приемам и на другия ден ги няма никакви newsm78 Някой друг с такива проблеми или съм само аз?

# 553
  • София
Скоро ще излиза ново дърво Downy Birch Tree
......

И на края да ви попитам на някой да му изчезват поканите за подаъци? Аз имам 80 да кажем да приемам и на другия ден ги няма никакви newsm78 Някой друг с такива проблеми или съм само аз?

Дървото е пуснато. Вчера го видях на стената си, но не успях да го взема.

Поканите ти изчезват във ФБ, когато си ги приела през фермата.
Вече я няма далаверката по два пъти да се получават подаръците, но пък е удобство, че не трябва да "чистиш" празни покани после, както е в Острова например - много е досадно.

# 554
  • Абсурдистан
А може ли да обясните как изглежда тази статуя с двойното мастери, защото аз сега като минах една мисия трябваше да ми даде един фехтовач /поне на такъв ми прилича/ и не ми го даде. Понеже не ми е голяма болка да го имам, ако не е той въпросната статуя - хич няма да се занимавам да им пиша на зинга.

Общи условия

Активация на акаунт