Farmville - 41

• 39 502
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
rostan, благодаря ти за инфото на сайта за трансформацията на овцете  bowuu
Да питам - трябва само една овца ли да е вън от кошарата, или може и други да има

Може и повече да са, ама сега една по една. Тъкмо да се види дали е успешна трансформацията, че понякога не става номера.
Аз нещо не можах да намеря къде е това инфо.Може ли линк или пояснение за тази трансформация?

# 571
Момичета,аз ли не съм разбрала или пак ме прекараха.В английската ферма имам мисия в която доколкото разбрах трябва да имаш една звездичка на Bluebells ,еми тази звездичка я имам но...нищо не ми отчита.ТА въпроса ми е,аз ли пак нищо не съм разбрала  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 572
Звездичките май трябваше да са 2.

# 573
еми доколкото видях пишеше едно,но добре...ще чакам 2ра звездичка

# 574
Аз нещо не можах да намеря къде е това инфо.Може ли линк или пояснение за тази трансформация?
Тук,тук.

# 575
каква е тази програма?Никъде не го виждам този бутон Charles

# 576
  • Абсурдистан
Много се извинявам, сигурно го коментирахме, но не си спомням.
Минах мисията със статуята козел и замъка - т.е. двойното мастери. Нямам следваща мисия обаче.
При всички ли е така, не са я пуснали още или при мен взе че се сгъби?

# 577

Аз пробвах, но явно нещо не направих точно както трябва.
Още в началото ми даде само 44 кеш - тулбара ми направи проблем и кой знае още какво не успях да направя.
Тая вече пробвах номера за 177 - не ми даде нищо.
Май пишеше 177 кеш за 40 мин.
След като стартирах всичко около час и половина ми зареждаше там нещо си - праща подаръци ли какво.
Не издържах и погледнах във фермата - кеша не беше мръднал, а в гифт-бокс-а имах 499 маркет столс.

Някой да обясни точно стъпка по стъпка, плссссс[/color]

Така, значи бота ти е забил, понеже гифта ти е пълен. Изчисти го с Sell all и стартирай отново бота. Идеята на плъгина грифтър е да продава Маркет столс и така да генерира ХР /1 Маркет се търгува срещу 5ХР/.

Ако ви дава грешка от рода на 29 server error значи не сте на необходимото ниво /минимум 15-то за закупуване на Маркет столс/ или имате предмети в гифтбокс-а.

# 578
  • София

Petta,  пробва ли го това.
Аз пробвах, но явно нещо не направих точно както трябва.
Още в началото ми даде само 44 кеш - тулбара ми направи проблем и кой знае още какво не успях да направя.
Тая вече пробвах номера за 177 - не ми даде нищо.
Май пишеше 177 кеш за 40 мин.
След като стартирах всичко около час и половина ми зареждаше там нещо си - праща подаръци ли какво.
Не издържах и погледнах във фермата - кеша не беше мръднал, а в гифт-бокс-а имах 499 маркет столс.

Някой да обясни точно стъпка по стъпка, плссссс

да пробвах го и стана,макар,че първитедве по 20 кеш неможах да ги взема от линковете,но направих над 100

# 579
Някой да знае защо giant golden apple tree ми дава golden apple tree вместо да е обратното  newsm78,вече за втори път обирам и ми дава ябълката от 1-ви вид,дали е някакъв бъг  Thinking

Редактирам се,сега видях ,че дава голден ейпъл,добре де,аз ли нещо не съм в ред, или до сега беше обратното  ooooh! бях си пратила 3 дръвчета от 1-ви вид golden apple да ми раждат giant golden apple, пък сега го обърнаха  newsm78
май ми се доспа и тотално се омотах с тия дръвчета  Mr. Green Laughing

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 22:56 от kikoikris

# 580
  • Brussels
Много ще съм благодарна, ако мякой ми подари агънце със звезди Heart Eyes. В замяна давам бели ябълки   Hug

# 581
  • София
Някой да знае защо giant golden apple tree ми дава golden apple tree вместо да е обратното  newsm78,вече за втори път обирам и ми дава ябълката от 1-ви вид,дали е някакъв бъг  Thinking

Редактирам се,сега видях ,че дава голден ейпъл,добре де,аз ли нещо не съм в ред, или до сега беше обратното  ooooh! бях си пратила 3 дръвчета от 1-ви вид golden apple да ми раждат giant golden apple, пък сега го обърнаха  newsm78
май ми се доспа и тотално се омотах с тия дръвчета  Mr. Green Laughing

Така си е от самото начало - първото дава второто, а второто дава първото.

# 582
Много ще съм благодарна, ако мякой ми подари агънце със звезди Heart Eyes. В замяна давам бели ябълки   Hug

Стани ми приятел във фейса и ще ти пратя vinigers@abv.bg

# 583
Jarrita,нали всички дървета дават само втори вид,а аз искам да кажа,че до сега малката ябълка ми е давала само големи,а от две обирания ми дава само малки ябълки  Rolling Eyes,тоест от 1-ви вид,а трябва да дава втори,дано ме разбрахте  Crazy

# 584
Може ли някой да даде линка за Чарли, благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт