Farmville - 41

• 39 495
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • България, Русе
Ето тук са мисиите и отдолу (където пише GIFT) са показани наградите: 500XP, музея и статуята - козел http://telme-bg.com/index.php/1/21/1/england-05-005

Днес има нова промоция, като посетиш фермата на Frito-Lay, получаваш 2 награди- едната е камион, а другата щанд- който ти дава двойно мастери на растенията и дърветата за 2 дни, след като го поставиш във фермата. След малко ще проверя работи и за двете ферми. Simple Smile

edit: да щанда работи и за двете ферми Simple Smile
Сега 2 дни двойно мастери от щанда и после още 7 дни от статуята. Супер Simple Smile

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 10:10 от Стеленцето

# 556
We're sorry, but something went wrong.

We've been notified about this issue and we'll take a look at it shortly.

Това ми излиза като цъкнах на фен страницата на Frito Lay , дали ще получа изобщо наградата не знам ,но поне съм останала с утешението за 7-дневното мастери  Mr. Green

# 557
We're sorry, but something went wrong.

We've been notified about this issue and we'll take a look at it shortly.

Това ми излиза като цъкнах на фен страницата на Frito Lay , дали ще получа изобщо наградата не знам ,но поне съм останала с утешението за 7-дневното мастери  Mr. Green
Няма се пуашиш. Наградите се получават независимо дали си фен на Frito Lay или не си.

# 558
и аз мога да комбинирам за някого агънце на точки,ако някой иска..не винаги се получава от 1 път,но все ще е нещо различно

и аз искам едно на звездички,ако може
Правиш ли нещо по-специално за да излезе на точки...
Или по-точно каква овца и какъв овен си комбинирала, че ти дава на точки?

Аз не искам някой да ми прати - искам сама да си ги направя, освен ако варианта е да имаш вече 1 с точки от там да правиш комбинации.

Първо си купих един овен на точки,нз дали,ако нямаш и само комбинираш ще ти се получи.
Комбинирам по цветове,както ми харесват  Wink.Понякога ми е излизала овца без точки,макар да съм използвала овен или овца с точки,дадох линка на една дружка и бебето си беше двуцветно,но като го комбинира тя и излезе овца на точки.
 ooooh! Много точки в поста,много нещо  Mr. Green

# 559
  • Варна
Аз имам проблем - изпълних си поредната мисия и сега не ми дава да продължа напред , изкарах мисията със събирането на 6 стари книги и купуването на склад , сега ми дава отметки на тях като изпълнени и до там  TiredНякой друг с подобен проблем или някой ако знае какво мога да направя ?

# 560
  • София
На мен ми даде Out of sinc и след като заредих фермата отново, се наложи пак да купувам склада, тогава ми зачете мисията и ми даде да продължа. При теб след презареждане дава ли ти да продължиш?

# 561
  • Варна
На мен ми даде Out of sinc и след като заредих фермата отново, се наложи пак да купувам склада, тогава ми зачете мисията и ми даде да продължа. При теб след презареждане дава ли ти да продължиш?
Не, не ми дава  Confused

П.П. оправи се  Simple Smile

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 14:38 от Есенно цвете

# 562
Моля ви за помощ! Hug
Бота ми дава грешка : ерор 14002, някой сблъсквал ли се е с този проблем?

Мисля, че трябва да инсталираш Microsoft Visual C++.

# 563
и аз го имам този проблем.Не мога да мина мисията с халбите понеже изобщо не ми дава нищо в пъба да слагам като го обера,отиват в другата ферма.Отказвам се да сея  Crossing Arms 2 дена обирам,чакам по 12 часа,че след това нищо Confused

# 564
Моля ви за помощ! Hug
Бота ми дава грешка : ерор 14002, някой сблъсквал ли се е с този проблем?

Мисля, че трябва да инсталираш Microsoft Visual C++.

Много ти благодаря

# 565
rostan, благодаря ти за инфото на сайта за трансформацията на овцете  bowuu
Да питам - трябва само една овца ли да е вън от кошарата, или може и други да има

# 566
  • България, Русе
Някой има ли повече информация за пролетната градина? Понеже чак сега видях, че мога да обирам градините на съседите си и да събирам цветя, а и наближава Велигден...

# 567

Petta,  пробва ли го това.
Аз пробвах, но явно нещо не направих точно както трябва.
Още в началото ми даде само 44 кеш - тулбара ми направи проблем и кой знае още какво не успях да направя.
Тая вече пробвах номера за 177 - не ми даде нищо.
Май пишеше 177 кеш за 40 мин.
След като стартирах всичко около час и половина ми зареждаше там нещо си - праща подаръци ли какво.
Не издържах и погледнах във фермата - кеша не беше мръднал, а в гифт-бокс-а имах 499 маркет столс.

Някой да обясни точно стъпка по стъпка, плссссс

# 568
rostan, благодаря ти за инфото на сайта за трансформацията на овцете  bowuu
Да питам - трябва само една овца ли да е вън от кошарата, или може и други да има

Може и повече да са, ама сега една по една. Тъкмо да се види дали е успешна трансформацията, че понякога не става номера.

# 569
Някой да знае трик за поливане на дръвчетата.Много ми се увижда имам над 100

Общи условия

Активация на акаунт