Farmville - 41

• 39 479
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Шишета от стената  Laughing....доста се събират от там, поне при мен.
На направена овца се вземат по 2 бутилки....а доста съседи произвеждат.

# 616
Шишета от стената  Laughing....доста се събират от там, поне при мен.
На направена овца се вземат по 2 бутилки....а доста съседи произвеждат.
аз имах предвид за любовните шишета  Two Hearts  Mr. Green

кажете ми как да се сдобия с електрикова овца или с маска,каква овца чифтосвате  Thinking

# 617
  • UK
Вчера без да искам скрих постовете от Фармвил на стената си, и сега не иска да ми ги покаже. Знам как се прави, но просто не иска, все едно нищо не съм направила. Как да го оправя?

# 618
Да питам.. от овцете, дето ни ги дадоха от английската ферма... сините на червените точки, от чифтосването с овен, ще дадат ли потомство с точки ConfusedConfused Защото похабих сигурно 50 шишета, но малките не са на точки Sad

# 619
При мен не дават  Mr. Green

# 620
Пък аз направих една огромна глупост - изтрих без да искам овчарника в основната ферма.
Яд ме е за материалите - бях я ъпгрейднала до 2-ро ниво.
И там бях натъпкала всички овце от мисии - жълти, розови и бля-бля  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Добре че имах 2-3 видя повтарящи, та тях ги бях извадила, да не заемат място за новите.

Бясна съм  #2gunfire
Овчарника пак ще го направя, ама овчиците ми  Cry

Bialk, не съм сигурна само за версията на бота, иначе за другото съм сигурна, че е както трябва.
Изтеглих тази версия да е сигурно, че е същата и ще пробвам

# 621
установих,че има значение кое първо ще се сложи като се развъждат LaughingКогато сложа първо овцата и после овена ми излиза овен.Ако овцата е един цвят с мигащ овен излиза мигащ овен с цвета на овцата.Цяла сутрин пробвам и постоянно овенчета излизат Wink

и аз имам  на точки ,но не е ли овен  не ми дава.

# 622
Правя това за 177 кеша за 40 мин...
първоначалните 70 и няколко кеша ги направих..и започнах с бота.Изтеглих нова версия всичко океу по стпъките и сега този бот във LOG-A не ми изписва нищо само отдоло в ляво прочетох ERROR ON LOGIN:AUTHORIZATION ERROR,какво значи...някой да ме упъти ...  newsm78 newsm78 newsm78

# 623
Известно време и аз гравитирах около идеята, че от значение е поредността на избора при чифтосването.
Но вижте какво получих вчера:

Отпред е родителската двойка, отзад - пет поредни агнета от тях. Шестото беше като третото, но женско...

Апропо, писна ми да си продавам овчиците. Това ограничение от 100 броя е много гадно. То е ясно, че махам дублиращите се, а в случай, че имам чифт с еднаква окраска махам ту овцата, ту коча... Ама напоследък продавам само единични бройки  Confused

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 19:28 от Мъни

# 624
Ех ,че хубава гледка Simple Smile)) много са сладки.А защо ги продаваш а не ги подаряваш?Аз моите ги слагам на стената, който иска да си взима,иначе дава 20 жълтички за толкова труд  Rolling Eyes

# 625
  • София
Вчера без да искам скрих постовете от Фармвил на стената си, и сега не иска да ми ги покаже. Знам как се прави, но просто не иска, все едно нищо не съм направила. Как да го оправя?
Пробвай от Настройки - Настройки на сигурността - Най-отдолу има Приложения и уебсайтове. - Редактиране на Вашите настройки - търси Farmville - Edit. От там виж някъде Публикуване на стена, да видим дали ще стане  нещо

# 626
Не ми отчита добавените съседи в английската.Как става номера.

# 627
Известно време и аз гравитирах около идеята, че от значение е поредността на избора при чифтосването.
Но вижте какво получих вчера:

Отпред е родителската двойка, отзад - пет поредни агнета от тях. Шестото беше като третото, но женско...

Опропо, писна ми да си продавам овчиците. Това ограничение от 100 броя е много гадно. То е ясно, че махам дублиращите се, а в случай, че имам чифт с еднаква окраска махам ту овцата, ту коча...Ама напоследък продавам само единични бройки  Confused

Какво е това ограничение от 100 овце, тези с Чарли ли си ги правила, от три дни се мъча и не става и не става, правя всичко ето така  http://telme-bg.com/farm1.php?n=31, ако има някой който трансформира с Чарли и ако му е удобно да опише стъпка по стъпка ще съм много благодарна, пробвах всичко което ми дойде на ума, не можах да се справя.

# 628
  • UK
Пробвай от Настройки - Настройки на сигурността - Най-отдолу има Приложения и уебсайтове. - Редактиране на Вашите настройки - търси Farmville - Edit. От там виж някъде Публикуване на стена, да видим дали ще стане  нещо

Няма нищо свързано с публикуване в News Feed. Sad

# 629
аз защо не мога да си купя овчарник за основната?

Общи условия

Активация на акаунт