Farmville - 41

• 39 480
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
До тук става, стигам до metadata  и не мога да поставя копирания код, къде точно се поставя и дългия код ли се копира.

# 601
Здравейте. Искам да попитам нещо относно този пъп в английската версия. Отначало всичко беше добре и коктейлите ставаха готови, но нещо стана и сега там където са табличките с коктейлите стои празно и не могат да се правят коктейли. Някой може ли да ми каже как да го оправя и пак да мога да правя коктейли.

# 602
тези подаръци от рио за какво са?

# 603
  • София
тези подаръци от рио за какво са?

Единият е за декорация - едно папагалче,
а другия е спрей за моментално порастване
на реколтата, който аз вече оползотворих.  Grinning

# 604
До тук става, стигам до metadata  и не мога да поставя копирания код, къде точно се поставя и дългия код ли се копира.

Надявам се това да ти помогне:

http://farmvillebot.net/forum/viewtopic.php?p=115314#115314

http://farmvillebot.net/forum/viewtopic.php?t=14729

# 605

Аз пробвах, но явно нещо не направих точно както трябва.
Още в началото ми даде само 44 кеш - тулбара ми направи проблем и кой знае още какво не успях да направя.
Тая вече пробвах номера за 177 - не ми даде нищо.
Май пишеше 177 кеш за 40 мин.
След като стартирах всичко около час и половина ми зареждаше там нещо си - праща подаръци ли какво.
Не издържах и погледнах във фермата - кеша не беше мръднал, а в гифт-бокс-а имах 499 маркет столс.

Някой да обясни точно стъпка по стъпка, плссссс[/color]

Така, значи бота ти е забил, понеже гифта ти е пълен. Изчисти го с Sell all и стартирай отново бота. Идеята на плъгина грифтър е да продава Маркет столс и така да генерира ХР /1 Маркет се търгува срещу 5ХР/.

Ако ви дава грешка от рода на 29 server error значи не сте на необходимото ниво /минимум 15-то за закупуване на Маркет столс/ или имате предмети в гифтбокс-а.

Всичко беше така както беше описано - гифта беше напълно празен - то и от къде подаръци в тая фалшива ферма. Имах 15 ниво.
А грешка не ми е давало  Rolling Eyes
Нищо чакам другата ферма да стигне 15 ниво и ще пробвам отново Hug

Отказах се с тия овце - то голяма сложнотия да си направиш хубаво животно.
Аз не точки не мога да ги издокарам, камо ли до светещи да стигна  #Cussing out

# 606

Всичко беше така както беше описано - гифта беше напълно празен - то и от къде подаръци в тая фалшива ферма. Имах 15 ниво.
А грешка не ми е давало  Rolling Eyes
Нищо чакам другата ферма да стигне 15 ниво и ще пробвам отново Hug

Отказах се с тия овце - то голяма сложнотия да си направиш хубаво животно.
Аз не точки не мога да ги издокарам, камо ли до светещи да стигна  #Cussing out

А останалите изисквания изпълнени ли са? Ъпдейтва ли farmvillebot lite до v.1.0.1.37? Провери също да не би да имаш Маркет стол или Leprechaun Cottage /Spring Garden/ във фермата.

Цитат
Изисквания към грифтър плъгина:

1. Не трябва да има Leprechaun Cottage /Spring Garden/ във фермата.
2. Не трябва да има Market Stall.
3. Напълно празен giftbox.
4. Ферма минимум на 15-то ниво.

# 607
Мисия невъзможна с тази програма явно е при мен.Някой ще ми каже ли поне като имам овца на звезда как мога да си направя овен с нея?Или Пак опирам до факта,че ми трябва овен а не овца.Направо май ще се откажа и аз Confused

# 608
Аз омесих точковата овца със светложълт овен....получих мъжко аганце.
По същия начин направих и с овцата на звезди ....общо взето, чифтосваш докато не излезе мъжко ....все някога ще стане  Wink

# 609
poli мерси много за отговора,ще я мъча докато изкара овен  Laughing

# 610
Имам огромна молба - може ли някой да ми прати мъжко агънце? Тъкмо си построих овчарника в основната ферма, но нямам овен и не мога да развъдя пукнато агне Sad  А ако е на звездички, лунички, ромбоидчета и всякакви други геометрични форми, ще съм безкрайно благодарна.

# 611
Моля помогнете нуждая се от съседи. Praynig

# 612
Моля помогнете нуждая се от съседи. Praynig

Дай си имейла.

# 613
  • Варна
Мен пък ме интересува как да взема повече шишета,че вече имам бая агнета. Rolling Eyes

# 614
А да знаете как стават електриковите агънца  Thinking
Мен пък ме интересува как да взема повече шишета,че вече имам бая агнета. Rolling Eyes
и мен това ме интересува  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт